מצטרפת חדשה עם שאלות

from Paris

New member
מצטרפת חדשה עם שאלות

אני סמויה כאן כבר די הרבה זמן וקצת קשה לי להשתתף בגלל המחשב שלי שלא מדבר עברית ואני צריכה להשתמש במקלדות וירטואליות לא ככ נוחות (בלי פיסוק כמו שאתן שמות לב) יש לנו בעיית זרע שהיתה מאד חמורה ובעקבות הפסקת עישון והרגלי תזונה הולכת ומשתפרת (התחלנו מכך שהרופאים אמרו הפרייה ואיקסי אחרי ששה חודשים הם המליצו הזרעות והיום אחרי שנה הזרע קרוב לנורמה) במקביל אני עברתי ארבע הזרעות רצופות ללא הצלחה, בעקרון אין אצלי שום בעיה , הפורגון במינון 75 הפך אותי לב אדם מאד עייף וחסר כל מוטיבציה בסיסית, התמיכה הפכה אותי לפקעת עצבים, ונותר רק להסיק שלרוע מזלי אני די רגישה להשפעת התרופות,,, התגובות השחלתיות היו יפות ובכל הזרעה הסיכויים היו טובים אבל אין הריון< בעקבות המצב החלטנו להפסיק טיפולים ולנסות טבעי ולשקם את הגוף שלי, הגעתי לארף לששה שבועות וקבעתי תור לגליה ודיאנה מלטבע נולדה, היום 7 שבועות אחרי אני מרגישה הרבה יותר טוב פיזית ופסיכולוגית אבל, יש לי בעייה של דימום אז שאלתי היא כזאת: מחזור אחרון ב 17 ל אוגוסט דימום בניגוב ביום ה 13 למחזור ביוצ משוער (עפ הכרות עם הגוף ביון ה 16 או ה 17( יחסים ביום ה 17 (חזרתי הבייתה מחופשה ארוכה בארצ ופשוט עשינו בשביל הכיף ולא שמנו לב שזה נופל בערך בביוצ) דימום בניגוב ישר אחרי היחסים (יכול להיות סתם רגישות) היום יום 20 למחזור דימום עם מעט גושים (סליחה על התאור() מה זה יכול להיות ? החלטתי לא להלחצ יותר ולתת לגוף שקט אבל זה מטריד קצת לא? בכל אופן תודה על הסבלנות, אני רק יכולה לספר מניסיוני שהפסקה בטיפולים עושה נפלאות לגוף ולנפש ולהודות לכן על ההמלצות שהובילו אותי למרפאת לטבע נולדה תודה מצרפת הקרירה

לגבי הדימום

גם אני סבלתי מתופעות דומות, ממליצה לך לעשות בדיקת PAP- יתכן ויש לך פצע בצוואר הרחם ויש לטפל בכך. שיהיה בהצלחה!

from Paris

New member
תודה

תודה על התגובה,יש לי צוואר רחם רגיש ולא נדיר דימום קל ושר אחרי יחסים, אבל ביום ה 13 ממש לא היו יחסים (הייתי רחוקה מאד מבעלי) וגם אתמול שום יחסים,,,, בעקבות הדימום ביום ה 13 חשבתי שזה ביוצ למרות שבדרך כלל הוא מגיע יותר מאוחר, אבל עכשיו אני קצת מבולבלת יש עוד דעות? בכל אופן אני מנסה לא להלחצ ולא לחשוב על זה ,,, כמובן ללא הצלחה

מסתערת

New member
כדאי להיבדק

אני לא יודעת מה יכול לגרום לכזה דימום, אני אישית מעולם לא סבלתי מכאלו. אולי את בהריון וזה דימום של התחלה? (הלוואי). בכל מקרה כל העצות כאן לא מחליפות את בדיקת הרופא שלדעתי את פשוט חייבת ללכת לעשות. מה גם שתיהיה יותר רגועה אחרי שיראה אותך רופא.

from Paris

New member
../images/Emo51.gif

תודה אני אקבע תור להבדק אצל הרופא הלואי שזה רק סימן טוב למרות שבד"כ אין לי כזה מזל (מי יודע) בכל אופן שנה טובה ופוריה לכל בנות הפורום!!!

לא לדחות- לעשות בדיקה כמה שיותר מהר

לא מנסה להלחיץ אותך, אבל גם אני סבלתי מדימומים במשך שנים. כשסוף סוף אזרתי אומץ והלכתי לרופא, הוא אבחן אותי ואמר שמקור הדימומים הוא בצוואר הרחם, זהו הגורם מס' 1 לסרטן בצוואר הרחם ועל כן יש לטפל בהקדם. לא אלאה אותך בפרטים- אבל הטיפול פשוט וכדאי לטפל בהקדם, לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים... חבל שאין יותר מודעות לנושא- גם אני השלמתי עם הדימומים ולא ייחסתי אליהם כל חשיבות עד שהתחלנו לנסות ולהביא ילדים... שיהיה בהצלחה!

from Paris

New member
יש לי תור לרופא ../images/Emo4.gif

למרות שבגלל ההפסקה אני לא רוצה לראות רופאים או לעשות בדיקות דם, החלטתי לשמוע בקולך וללכת להבדק, יש לי תור לרופא למחר ב14:45 אני אעדכן בהמשך

יופי, שיהיה בהצלחה!!!

לא יאמן איך סיגלנו לעצמנו הרגלים לא בריאים לנו... הרי ידוע שיכולנו להמשיך ולסחוב את הדימום.... את תרגישי הבדל משמעותי כשהדימום יפסק לחלוטין- שינוי מהותי באיכות החיים (והסקס...), כבר לא תפחדי שפתאום באמצע תתחילי לדמם- ובכלל, שקט נפשי זה תמיד טוב. אז שיהיה בהצלחה!!!

from Paris

New member
עדכון

הרופאה חושבת שהדימום שלי אכן מדאיג אבל לא רוצה לעשות בדיקות יותר מדי פולשניות לפני המחזור כי בא"ס רואים שהיה ביוצ וגופיף צהוב (לפחות הכל עובד כמו שצריך), אי אומרת שאי אפשר לדעת אם יש הריון (למרות שלי דברים כ"כ פשוטים לא יכולים לקרות ) בכל אופן היא שלחה אותי לבדיקות דם ומשטחים וחודש הבא היסטרו(?) ואמרה שדימום בצואר הרחם אכן יש לקחת ברצינות וכן יכול למנוע כניסה להריון,,, אז למה בבית חולים רופא הפוריות לא חשב שזו בעיה ועשה 4 הזרעות רצופות? אני מקווה שלא סתם על ריק בכל אופן לפחות עכשיו הבעיה תטופל ואוכל לצאת תקינה ומוכנה להפסקה בטיפולים ולקוות בתוך תוכי לספונטני סופשבוע נעים לכולם!

למעלה