מצטרפת, בחשש ובתקווה

מרים חמודתי קראתי במתח רב עם חיוך

על השפתיים מה שכתבת ואני מאחלת לך את כל האושר שבעולם והרבה חיוכים ומעכשיו (כמו שאני עשיתי כשנכנסתי להריון אחרי 8 שנים של טיפולים פשוט הכנסתי לעצמי שאם כבר נכנסתי להיון אז הוא הולך לפי הספר כמו שצריך אז ככה לחשוב ולהתחיל לשמוח ולהנות והכי חשוב לדבר לשני העוברים שלך כי הם צריכים לשמוע אותך כל יום דברי אליהם תמששי אותם ותאהבי אותם. להגיד לך שלא פחדתי בהריון אז אני אשקר אבל נהניתי מכל רגע ומכל בדיקה שיצאה תקינה ומכל אולטרסאונד שראיתי את יובל. אז הריון קל ומשעמם כמו שנהוג לאחל

מריםXX

New member
את צודקת,

אני זוכרת את הסיפור שלך, ולפעמים נכנסת וקוראת את סיפורייך המרגשים והחמים על יובל הנפלאה שלך. היום אמרתי לבעלי שעם כל הסיכונים והסיבוכים שיש לנו סיכוי לפתח ולהתסבך, סה"כ רוב הסיכויים שיהיה בסדר. הוי... מהפה שלך למי שמסדר את העניינים, ותודה על קבלת הפנים. תודה, תודה, מרים

saga

New member
|מוצמרים מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה לפורום השכן איזה סיפור מרגש רציתי לחזק אותך, ולאחל המון הצלחה בהמשך הדרך, והעיקר שיהיה הריון קל ותקין עם שני החמודים שלך
המון המון המון מזל טוב

פרח שדה

New member
וואו, איזו מתנת יומולדת ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif

ענקי לדופק הכפול. אי אפשר לא להזיל דמעות כשקוראים את הסיפור... אבל הוא בעצם סיפור עצוב עם סוף שמח, שנותן המון תקווה והמון כוח להמשיך הלאה לכל החותרים שעוד לא הגיעו לחוף המבטחים. מותר לך בהחלט לשמוח, ולגבי הפחד...כולנו, אם יורשה לי רגע לעשות הכללות, חשות פחד ברמה זו או אחרת. תחשבי חיובי, זו התרופה היחידה שמותר לקחת בהריון...

pema

New member
מדהים!!!../images/Emo140.gif

איזו דרך ארוכה ומפרכת!
כמה שמחה מביא הרגע המופלא הזה כשרואים את הדופק וכמה חששות...את השלב הראשון עברת בהצלחה! הדרך הבאה נמשכת 9 חודשים מלאי פחדים אבל מופלאים!מאחלת דרך צלחה ומשעממת!!

מריםXX

New member
בדיוק אמרתי לבעל

שבעצם זה כבר לא תשעה חודשים אלא בערך שבעה (אני מסיימת שבוע 7) אז קיבלתי קצת הנחה בסוג אחד של פחד. אבל כפי שאני מכירה את עצמי, מיד אדאג לי לחדש. אז תרסני אותי, מה? תודה על קבלת הפנים! מרים

קראתי הכל ואני רוצה להגיד:

וואהו!! איזה סיפור!! אפשר לומר שאין דבר העומד בפני הרצון!! שיהיה מעכשיו רק במזל טוב!! שירי

hope7

New member
מדהים!!!! המון המון מזל טוב!!!

וברוכה הבאה!!! המשך היריון קל ומשעמם!

מריםXX

New member
ציפי ותיקי (איזה ניק!), הופ ושירי

תודה, תודה, תודה, ושיהיה לכולם רק טוב, מרים

מרים, אני מאושרת בשבילך ../images/Emo65.gif

מחכה איתך לסמן
על לידת שי תינוקות בריאים ומקסימים
אלפי ברכות ואיחולים להריון ארוך, שקט ובריא לכולכם

מריםXX

New member
תודה שירלי,

ותודה על הקישור, אני מחכה לצבור טיפ-טיפה ביטחון שמישהו מהם (או שניהם? בררר....) לא מתפוגג לי. ויש לי מלא שאלות שמחכות לרגע ההוא. מאד אסירת תודה על קבלת הפנים, מרים

רומי 007

New member
זוכרת אותך עוד מימי יואל

הרבה מזל טוב ובהצלחה הריון קל! קראתי את הסיפור הארוך שלך בפורום פוריות ואני מבינה שעברו עלייך שנים ממש לא קלות. מבינה אותך מאוד, גם לי לקח הרבה שנים. והעובדה שזוהרה היא זו שקיצרה לך את ההליכים בסוף והפנתה אותך לרופא שעזר לך זו רק עדות לחשיבות של הפורומים שלנו. גם אני ידעתי מה לבקש מהרופא שלי בזכות ליאור וחנה שהמליצו לי על הצטרוטייד. לידע שעובר אצלנו כאן אין מחיר. המון בהצלחה!

מריםXX

New member
כן, כמובן.

ידע הוא גלגל הצלה, ואין מה לומר - צריך לצבור אותו עד כמה שניתן ואי אפשר לסמוך באופן אבסולוטי על גורם חיצוני. מבחינה זו אני מאד אסירת תודה לפורום. תודה רבה על קבלת הפנים. עדין לא מאמינה שאני כאן, ושוב תודה, מרים

למעלה