מצטערת על החוסר רגישות

מצטערת על החוסר רגישות

אני באמת מצטערת לא גיליתי רגישות לעניין אבל הייתי ככ היסטרית באותו רגע שרק חיפשתי תשובה לשאלה אפילו לא חשבתי. ..אבל אני בשלב כזה שאני לא מוכנה לזרוק את הלקסדין עדיין

אופקית

New member
יקרה:

בכל שלב את יכולה להפסיק,את יודעת שאם הגוף שלך יתמכר לזה יכול להיות מצב שלא יהיו לך יציאות חודשים!!!!חודשים,ואחרכך יכול להיגרם מצב שיהיו לך יציאות באמצע הרחוב,את תשלשלי במכנסיים,ליד כולם,את לא תישלטי על היציאות שלך,משלשלים מוכחים כיוצרים של סרטן המעי,הם יכולים ליגרום לך קנדידה,זו פטריית מעיים שעלולה לגרום להשמנה גם אם את תאכלי ממש מעט,ממש מעט,את תשמיני כי תיהיה לך פטרייה,פטרייה במעיים,בבטן,את תיהיי משועבדת למחלה למשלשלים,תיהיי לבד בודדה בלי אף אחד שיוכל לעזור לך,לשם את שואפת להגיע?אם כן תמשיכי אם לא ואת רוצה חופש,ואת רוצה חיים טובים,תמיכה ,והרבה אהבה את יכולה תמיד לפנות אליי במסרים ולכתוב כאן,אבל אל תחפשי שנעזור לך למות,זה משהו שאף אחת כאן לא תעשה לך,החיים יפים,מהממים,מרהיבים,והדרך שלך מובילה לכליון,מקווה שתחליטי נכון

אל דופא

New member
...ובנוסף לנאמר...

שימוש במשלשלים עלול לגרום לגזים. אני מכירה מישהי שהשתמשה במשלשלים תקופה לא מאוד ארוכה, והיא פשוט התביישה לצאת מהבית. הבחורה פשוט הפליצה ללא הפסקה

ורודה..

אף אחד לא רוצה שתזרקי אותו.. כי רק כשתיהיה מוכנה זה באמת יפסק ולא תחפשי לזה מחליפים טבעיים או דרכים שונות.. מה שכן.. את יכולה להפחית את הכמות ובכך לפהחית את התלות הקשה בהן וקצת יותר לצאת מהבית ופחות נפיחות מהגאזים ומה שהכי בטוח.. בכל שירותים יש חור אבל לא בכל חור יש שירותים משפט חזק!!! הזכויות שמורות לי! ולא לכל פאב או חוף ים תצטרכי לברר אם יש או אין.. אני ירדתי וזה נפלא ומומלץ.. אני יפסיק אם בכלל בקצב שלי.. קחי את הזמן רק תלכי בדרך הנכונה ורודה...

אופס

סליחה על הבורות אבל עכשיו הבנתי שאת רק רוצה להתחיל.. אבוי.. ואני יענה לך על הפעילות שלהם.. בהודעה שלך הקשורה לפעילותם..

למעלה