מצחיק שפרידה לא מבינה למה עתי הודח

מצחיק שפרידה לא מבינה למה עתי הודח

עדיף להיות בבון מאצ'ו ישראלי שלא זורק את החברה שלו בשניה שמגיע הארוס שלה והגיע הזמן לשלם על מה שעשה הם באמת לא מצליחים להבין למה עתי וליהיא היו כל כך לא אהובים באותה תקופה? זה באמת לא מובן לי איך אין אחד שנשאר שמצליח להבין את חוסר המוסריות של המעשים של שניהם. לפחות יגאל הבין את זה... רק שהוא כל הזמן יצא בהתקפי זעם והתיימר כל הזמן שהוא הכי טוב ולכן גם הוא עף. איזה דיירים מעצבנים אגב, שמעתי שמוסקבה היא מדינה. למישהו יש הקלטה? :)

shouldistay

Active member
יגאל לא התעצבן, יגאל היה שחקן

וחיפש לבלוט על חולשתם של אחרים. אתה חושב שיגאל לא היה "זורם" עם דנה אילו היא היהת מתחילה איתו. אל תצחיק אותי.

yalush1

New member
כנראה שמתוך הבית

לאנשים שהיו קרובים לליהיא ועתי הדברים נראו אחרת, הם ראו את החיבור הטוב ביניהם, החברות, הפרגון והתמיכה שהם נתנו זה לזו מעבר לסקס. זה גם ממש בולט על רקע השטות שבין עמיר לסיוון - אם עמיר היה כן וישיר עם סיוון כמו שעתי היה עם ליהיא, זה אולי היה כואב לה בהתחלה אבל הדברים היו נראים אחרת.

חיבור טוב?

כמה פעמים עתי ניסה להפרד מליהיא? ומתי בסוף הוא זרק אותה? רגע לפני שאבירם הודח. עתי היה צריך להתנהל אחרת לגמרי (וגם ליהיא) כדי לצאת נקי מכל הסיפור הזה. הוא היה צריך להתעקש שליהיא תחזיר את הטבעת לאבירם לפני שמתחיל משהו ביניהם. הוא היה צריך להפרד ממנה או לפני או אחרי הקטע עם אבירם, לא בדיוק בזמן. מעבר לסקס לא היה שם כלום. זה מה שנראה. אני לא ראיתי את עתי יוצא להגנת ליהיא מלבד הפעם שנופר קראה לה שרמוטה, וגם זה כי זה היה כמעט עליו. כל פעם שהוא יצא להגנת מישהו זה היה להגנתו. ליהיא לעומת זאת החזיקה אותו מאוד חזק (וכולם צחקו על זה) וכל הזמן ליטפה לו על האגו שלו. עתי הוא לא הפסד לעונה. הוא היה דוחה. חבל שלא עפו איתו רוב הדיירים שיש עכשיו אבל יש סיבה שלא אהבו אותו. ובואו לא נשווה לעמיר וסיוון. שם אין כלום מלבד אסטרטגיה. לפחות עם עתי וליהיא בנוסף לזה היה גם סקס. חיבור טוב לא היה שם, הוא בכלל רצה את סיוון א. ואז את סיוון ד.

yalush1

New member
אני ראיתי חברות מאוד יפה ביניהם

הם היו מחזקים אחד את השניה והבינו זה את זו. ליהיא תמיד ידעה איפה היא עומדת מבחינת עתי. זה שהיא עדיין רצתה אותו גם בקטע פיזי והוא זרם עם זה, זה משהו אחר. ובכללי, בעיניי אף אחד מהדיירים לא דוחה ולא שנוא. כולם אנשים שנמצאים מסביבנו, אנחנו פשוט לא רואים אותם בכל הסיטואציות האלה 24 שעות ביממה.

GRANDA83

New member
למה היו ? הם עדיין שניי האנשים השנואים עליי

ביותר

למעלה