זה יופי צחקן../images/Emo35.gif זה מגעיל
זה מגעיל
תאמין לי מנסיון
.
זה יופי צחקןחח! איזה יופי!!.
תאמין לי מנסיון
זה יופי צחקןחח! איזה יופי!!.
ענק!!! גדול מהחיים!!! זה הדבר הכיעין כמו עשן של נובלס
תכנס לפורום תמונות מצחיקותענק!!! גדול מהחיים!!! זה הדבר הכי
יפה שעלה על המחשב שלי מאז ומעולם !!!!!! תודה רבה !!!!!!!
הפסקתי לעשן וזה נהדרוואלה - את צודקת ואני צריך לחץ חזק
פה בפורום שתכסחו לי את הצורה כל עוד אני מעשן !!! מגיע לי אשקרה סנקציות !!!
ישר כוח!!.הפסקתי לעשן וזה נהדר
הפסקתי לעשן ב- 26 במרץ 1980, כאשר בני הבכור היה בן חודשיים, ומאז לא נגעתי בסיגריה. מה אומר לכם, זה כיף לא נורמלי בלי העשן והסירחון ובלי קצות אצבעות צהובות. עבדתי אז במשמרות, ובמשמרת בת שש שעות הייתי מחסל קופסא "טיים". בקיצור, מומלץ לא לעשן, ביחוד מסיבות בריאותיות וגם מסיבות כלכליות. אביתר, לתשומת לבך, זה כדאי עד מאוד.
מרגישה כמוך אוהדישר כוח!!.
ב"ה אני שמח שיש כאלה שהפסיקו לעשן! זה טוב להפסיק לעשן! אני בחיים לא נגעתי בסיגריה, ואני משתדל שלא לגעת בה... !.
הרבה בריאות אלונה וגם לאביתרמרגישה כמוך אוהד![]()
הלקח ברור. אני אנסה גם. תודה רבה!!!הרבה בריאות אלונה וגם לאביתר
אביתר ידידי המעשן וחברים אחרים שמעשנים. הסכיתו ושמעו סיפור נחמד. בספרד מתקיימת זו השנה השלישית תחרות של כשרונות זמר (משהו בסגנון שהיה פה פעם פסטיבל הזמר, אבל על רמה גבוהה של זמרים והשקעה עצומה. הלוואי עלינו דבר כזה ב- "כוכב נולד"). ובכן, התחרות השנה שתחילה לפני שלושה חודשים, הגיעה אמש לשלב מכריע שבו נבחרו שישה "פיינליסטים". אחד מהשישה, שאמנם לא הגיע לשלושת המקומות הראשונים, התחיל את דרכו לפני שלושה חודשים על תנאי, והתנאי היה שהוא מתקבל אם הוא יפסיק לעשן. הבחור, בתחילת שנות העשרים, אכן עמד בדיבורו. אינני מטיף בשער, אני פשוט מציע הצעה ידידותית. ההתחלה, אומנם, קשה, ויש רצון לעשן עוד סיגריה ולהריח עננת עשן של מישהו שמעשן על ידך. אבל מי שרוצה להפסיק לעשן, עשו כמוני - בשיטת פרג', מעכשיו לעכשיו. לחתוך ולא לחזור לעשן. זה כדאי וזה משתלם מכל הבחינות.
אחי תחשוב ככה:הלקח ברור. אני אנסה גם. תודה רבה!!!
זה נכון. זה כסף שנזרק לפח וחבל.אחי תחשוב ככה:
תחשוב כמה כסף אתה מוציא על זה בשנה... (אתה תיגנב מהסכומים העצומים)
בדיוק כךזה נכון. זה כסף שנזרק לפח וחבל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.