אז אני מבקש שאם אתה שולח מסר אז מהר
אז אני מבקש שאם אתה שולח מסר אז מהרעומר הלכתי לישון.. אני אשאר עוד דקה
אז אני מבקש שאם אתה שולח מסר אז מהרעומר הלכתי לישון.. אני אשאר עוד דקה
לילה טוב.. הלכתי לישון!.אז אני מבקש שאם אתה שולח מסר אז מהר
דעתי!!!מצורף ליניק כנסו לשם ותחתמו
גם לנכים מגיע יחס כמו כולנו ברכבת ישראל אז כנסו ותחתמו
בקרנועים ובקומתים יש מקומות לנכיםמצורף ליניק כנסו לשם ותחתמו
הצטרפו לעצומהבקרנועים ובקומתים יש מקומות לנכים
זה לא שאין יש כבר בקרונות אבל למה בגלל שהם נכים הם צריכים "לסבול" גם נכה הוא רק בן אדם
אפשר להתקין כניסה מיוחדת לנכים...מצורף ליניק כנסו לשם ותחתמו
נצל"ש לשאלהמצורף ליניק כנסו לשם ותחתמו
עישון ברכבותנצל"ש לשאלהשנשאלתי היום![]()
![]()
האם יש קרון או פינת עישון ברכבת לא בתחנות ברכבת עצמה. יש כזו פינה ?
איסור עישון בתחבורה ציבורית אולי מעעישון ברכבות
בעבר היה ניתן לעשן ברכבות בארץ (אני, לפחות, זוכר את הקרונות שסומנו כמותרים לעישון לפני עשר שנים, ואף צילמתי קרונות עם סימון מתאים) כנסעתי לקורס טרום-צבאי בנתניה בחורף 1997/8 כבר היה העישון ברכבות מוגבל למעברים בין הקרונות, וקשה לי לתאר לכם את האושר שאףף אותיל בתחילת 1998 כשהעישון נאסר בכל הרכבות בכלל. למה שאני אסבול ואיחנק בגלל התמכרויותיהם של אחרים? (דרך אגב, השאלה הזאת לא נוגעת רק לעישון, אלא גם לשימוש ברכב הפרטי)
זו סיבה מצויינת לא לנסוע ברכבת !איסור עישון בתחבורה ציבורית אולי מע
אולי מעודד מעשנים לנסוע ברכבת פרטי אבל אישור לעשן מעודד "שונאי" עישון לעבור לרכבם הפרטי אם זאת הייתה הכוונה של הרכב הפרט עכשיו הכינוי קטר כבר לא מתאים למעשנים כבדים חחחח
תגובה(התלבטתי מה לרשום בכותרת)זו סיבה מצויינת לא לנסוע ברכבת !
באנגליה מותר העישון בכל הרכבות הבינעירוניות הארוכות גם כיום. בקרון B מותר העישון ורק בו ובצדק רב ! כמובן שהרכבת מפסידה נוסעים רבים בגלל האיסור לעשן ולדעתי יש להנהיג קרון אחד אטום שבו יותר לעשן ורק בו. כל המעשנים יורדים בארץ מהרכבת, מדליקים מיד סיגריה וזורקים ת'בדל שלה עוד בתחומי התחנה ! זה גורם ללכלוך רב וחבל. כמובן שאני מעדיף לנהוג ברכבי מסיבה זו שאסור לעשן וישנם המונים המוכנים לעמוד בפקק תנועה - העיקר - הסיגריה בוערת ביד וזה פרמטר מאוד חשוב לאלפי נהגים בארץ. ברור שהעישון לא מרגיע באמת אבל אנחנו המעשנים הרי טמבלים ! שלכם, אביתר.
גם אני לא סושבל סיגריות!!.תגובה(התלבטתי מה לרשום בכותרת)
קודם כל אני לא מעשן זה מגעיל אותי הריח והכל יש חוק שאוסר על עישון במקום ציבורי שזה כבר משהו למרות שהסיכוי קטן יש אפשרות של שריפה לרכבת ישראל אין היום מספיק קרונות נוסעים והקרונות בשעות השיא מלאים עד מאוד תאר לך קרון דחוס באנשים עם כמה מעשנים חכמים שלא יכולים שלושים דקות ללא סיגריה (אם אז אין בכוונתי לפגוע בחברי הפורום שמעשנים-אני פשוט לא סובל את זה) בשביל הניסיון תתכופף לכיוון האגזוז ברכב למשך 2 שניות וכל מה שנכנס לריאות תוך כדי זה כבר יותר מידי סיגריות אז עם כל המכוניות שליד הבית אני מוותר על סיגריות זה היה יותר דעתי על סיגריות מאשר מעשנים ברכבת לילה טוב לכולם ~![]()
אני מבטיחך שאם תיקח כל רכבתתגובה(התלבטתי מה לרשום בכותרת)
קודם כל אני לא מעשן זה מגעיל אותי הריח והכל יש חוק שאוסר על עישון במקום ציבורי שזה כבר משהו למרות שהסיכוי קטן יש אפשרות של שריפה לרכבת ישראל אין היום מספיק קרונות נוסעים והקרונות בשעות השיא מלאים עד מאוד תאר לך קרון דחוס באנשים עם כמה מעשנים חכמים שלא יכולים שלושים דקות ללא סיגריה (אם אז אין בכוונתי לפגוע בחברי הפורום שמעשנים-אני פשוט לא סובל את זה) בשביל הניסיון תתכופף לכיוון האגזוז ברכב למשך 2 שניות וכל מה שנכנס לריאות תוך כדי זה כבר יותר מידי סיגריות אז עם כל המכוניות שליד הבית אני מוותר על סיגריות זה היה יותר דעתי על סיגריות מאשר מעשנים ברכבת לילה טוב לכולם ~![]()
אז אמרתי, קרון סדור למעשנים בלבד!.אני מבטיחך שאם תיקח כל רכבת
נוסעים בבוקר, שמכילה נניח 505 נוסעים כמו הדאבל, ותעשה סקר בקרב הנוסעים, תגלה שרבע מהם מעשנים כלומר יש להקצות להם קרון אחד שלם מתוך הארבעה ! ואני מבטיח לך שיש יותר מרבע ! 33 אחוז מאזרחי ישראל הם מעשנים ולכן צריך להקצות 25 אחוז מהרכבת לנו. אני מוותר על 8 אחוז למען הסר ספק וטעות.
בדיוק כך. יש להקצות לפיכך את רבעאז אמרתי, קרון סדור למעשנים בלבד!.
אפשר להקצות קרון למעשניםבדיוק כך. יש להקצות לפיכך את רבע
מקרונות הרכבת למעשנים שהרי במילא רבע מהנוסעים לפחות הם מעשנים. כמובן שאלה צריכים להיות קרונות אטומים וקבועים עם סימון מיוחד עליהם. לילה טוב יצחק, שלך, אביתר.
כשניפגש, לא אעשן. גם ציפי שונאתאפשר להקצות קרון למעשנים
אבל שלא יהיה להם קשר לקרונות הלא מעשנים, כי למרות שהייתי פעם מעשנת היום אני נחנקת מעשן של סיגריות. אביתר מצטערת לא נוכל לשבת באותו קרון, סוֹרי![]()
.![]()
ציפי זו לא סיבה טובה להפסיקכשניפגש, לא אעשן. גם ציפי שונאת
שמעשנים לידה.
סיבה מצויינת ! היא מאוד כועסת כשאניציפי זו לא סיבה טובה להפסיק![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.