מצב שוק העבודה בנובה סקושייה?

nati kz

New member
מצב שוק העבודה בנובה סקושייה?

שלום לכולם :)
אנחנו שוקלים להגר להליפקס ואנחנו מודאגים לגבי יכולת התעסוקה שם, האם מישהו מכיר את מצב תחום ההנדסה (software developer), בתוך כמה זמן ניתן למצוא עבודה, יש מעל שש שנות ניסיון בארץ בתחום זה? כל פרט נוסף יתקבל בברכה :)

nati kz

New member
מישהו מהליפקס או תחום ההנדסה? יש פה מישהו

כזה? זה יעזור מאוד לקבל פרטים... חוות דעת אישיות...

Picha

New member
על איזה סוג הנדסה מדובר?

באם מדובר על הנדסה אזרחית/בניין, ידוע לי ששלטנות פרובינציה של נובה סקושה חתמו על הסכם עתק עם שלטונות פדראליים לפיתוח רב הקפים בנמלים. סביר להניח שתהיה תנופה במקצוע זה בשנים הקרובות.

nati kz

New member
software developer noc 2174

חיפשתי במודעות דרושים, ברור שבהליפקס הדרישה הרבה פחות נמוכה מבטורונטו או באוטווה, לא ציפיתי למשהו אחר, אבל רציתי לדעת האם הם לוקחים מהגרים חדשים בעלי PR וללא ניסיון קנדי, או שזה משהו נדיר...

תודה רבה לכל המשיבים :)

nati kz

New member
תודה :) ידוע לך עד כמה יותר קשה להתקבל לעבודה

מסוג זה ללא ניסיון קנדי ?
תודה

מהנסיון האישי שלי

החברה שבה אני עובד מגייסת עכשיו כמה מפתחים.
נסיון קנדי הוא בכלל לא פקטור מבחינתם, אולם נסיון באופן כללי הוא כן קריטי.
שים לב שהחברות כאן עובדות "by the book" וע"פ מתודולוגיות פיתוח מובנות. כלומר agile/scrum/waterfall וכו'.
לי היה די קשה להיכנס למוד העבודה הזו, לאחר שעבדתי במשך שנים בשיטת ה"יהיה בסדר"... אז אם יש לך נסיון בעבודה יותר "מובנית" יהיה לך יותר קל.

איך זה בא לידי ביטוי ביום יום - המון (המון) ישיבות, מדידה אובססיבית של זמנים (כמה זמן בילית בכל משימה) ונסיונות פתטיים לרצות הנהלה שאינה מבינה דבר וחצי דבר בפיתוח, וכל מה שמעניין אותם זה כשאתה לוחץ על כפתור X קורה Y - לא מעניין אותם design, יעילות או re-usability, הם מוכווני מטרה בצורה עיוורת.

בהצלחה!

באמת מזל

למעלה