מצב בטוח לא עולה ב F8

liorkl

New member
מצב בטוח לא עולה ב F8

אני לוחץ F8 בזמן העליה כדי להגיע למצב בטוח אבל אז עולה מסך שכתוב בו משהו בסגנון -מאיזה התקן תרצה לעשות BOOT ואז יש אפשרויות ,פלופי,הארד דיסק וסידי רום... אז איך בכל זאת להגיע למצב בטוח?

liorkl

New member
רגע , שכחתי...

מה שקרה זה שהנורטון שלי היה מעודכן עד אתמול (ותאריך הסיום שלו היה רחווווק) ופתאום הוא מבקש ACTIVATE...

quiet251

New member
אפשרות אחת

שהשתבש התאריך אצלך. הכי פשוט- לבדוק.

liorkl

New member
שחזור לא עובד.

שחזור דרך ווינדוז לא עובד, התאריך האחרון שאני יכול לשחזר ממנו הוא הראשון לחודש ואחרי התהליך כתוב לי שלא בוצעו שינויים מאז ולכן השחזור לא בוצע. ניסיתי לעשות ACTIVATE לנורטון אבל הוא כל הזמן נתקע ואפשר לצאת ממנו רק דרך מנהל התקנים...

יש לך מקלדת USB ??

אם כן - כנס לביוס, ותאפשר usb legasy . אח"כ - לא אמורה להיות בעיה להכנס ל safe mode

ykiki

New member
זה בסדר גמור.

לחץ F8 ובחר בהארדיסק, ומייד אח"כ לחץ שוב על F8. הלוח שלך מגיב לכפתור F8, ומיירט את הלחיצה שלך עוד לפני שוינדוס מתחיל להיטען. זה הכל.

liorkl

New member
טוב הגעתי למצב בטוח ו...

הנורטון במצב בטוח עובד יופי, הוא אפילו מצא טרויני אחד ושלוש רוגלות (שכמובן גם הסיר את כולם...) עכשיו מה הבעיה?? הבעיה היא שבמצב רגיל הנורטון שום מבקש ACTIVATE אז מה שאני חושב (ותקנו אותי אם אני טועה) שיש לי איזה משהו שכאילו עולה על הנורטון ומדמה כאילו שהוא לא בתוקף מה ניתן לעשות הלאה?

למעלה