מצאתי!!!!!!!!!!

halelis

New member
מצאתי!!!!!!!!!!

מצאתי את ההיפוך הנכון!!! ההצהרה: "החוגים לא נפתחים". אני לא נפתחת לחוגים. (אני נרתעת. מפחדת לפשל. מפחדת להעמיד את עצמי לביקורת. לא סומכת על עצמי. שונאת שמגיע טלפון ממישהו שמתעניין. אני הודפת את החוגים. אני לא מוכנה לזה עדיין. לא מוכנה להתמודדות עם מצב חדש. רוצה להמשיך לישון, ושהכסף יירד מהשמים. סטלבט, קפה, סיגריות, מה רע?). רוצה להמשיך לישון!!! אז מה עושים עכשיו אורלי? פטיש בראש

OrlyAum

New member
וואו

נותנים להיפוך להדהד. בודקים אם הוא נכון כמו או יותר מהמשפט המקורי. רושמים אותו. וממשיכים לראות איפה את לא נפתחת לחוגים. איפה את יכולה לזרום יותר? איפה את עוצרת את עצמך. למה, ממשיכה לחיות את ההיפוך.

halelis

New member
תודה, ובינתיים

הדלקתי את האור בסטודיו (הסלון שלי), סידרתי קצת את שולחן העבודה, את ניירות ההדבקה.... ומרגישה מעט שמחה לזה. מה שלא הבנתי, ששנים לימדתי ציור בביתי, מבוגרים וילדים. היו אף ילדים שהלכו איתי במשך 10 שנים, מדי שבוע בשבוע, עד הגיעם לגיל 16,17. לא הבנתי למה פתאום זה כל כך קשה לי. עכשיו אני מבינה. משום מה יש לי הרגשה, שיש לך עוד תוספת באמתחתך.....?

הצופה.

New member
ועכשיו את מבינה? האם זו הבעיה?

מה יקרה לך אם לא יפתחו יותר חוגים? מה זה אומר עלייך אם לא ייפתחו יותר חוגים?

halelis

New member
לא יהיה לי כסף

מזה אומר עלי? אם לא יהיו יותר חוגים, זה אומר שמי שמחליט, החליט שלא יהיו לי חוגים. עם זאת, אין זה אומר, שעלי להמשיך לישון. ובעצם אין זה אומר כלום. זה רק אומר שלא יהיו חוגים. בדיעבד אוכל לדעת מה היתה הסיבה. רק בדיעבד.

halelis

New member
ועוד משהו

מה שהולך ומתברר לי, (כך אני מרגישה), שהכי חשוב זה לא אם יהיו לי חוגים או לא. זה לא ממש חשוב לקבל "מתנה" מוחשית בסופה של חקירה. מה שחשוב זה לעשות חקירות, והאפקט הוא אפקט מצטבר. משהו משתנה בהוויה.

הצופה.

New member
בהתחלה חשוב לעשות חקירה

אחר כך האפקט המצטבר יהיה שהחקירה תעלה לבד תעשה לבד ותעלם לבד וכל זה ברגע האמת ולא בדיעבד. כמו שאת לא מתעסקת עם העיכול של המזון ככה לא תתעסקי עם מחשבות מלחיצות "משהו יעכל אותן לבד"

halelis

New member
חזון אחרית הימים

כשאתה עשית חקירות, עשית את זה בדיוק כמו "בספר"? עם ההיפוכים וכל זה? והאם היום אתה כבר במקום הזה שזה בא לבד?

הצופה.

New member
עד היום לא קראתי את כל הספר

בהתחלה עשינו את כל העבודה עם היפוכים ועם הקבלה של המחשבה אין חלק אחד יותר חשוב מהשני ההיפוכים לא חשובים משאר השאלות התהליך עצמו הוא בנוי בצורה כזו שלכל שאלה יש את החשיבות שלה וכל התהליך כמיכלול,עוצמתו בפשטותו. לאחר מכן התאמנו על כל שאלה בנפרד להבין את החשיבות שלה למדנו מה זו אמונה, מה זה ידע....ומה זה לשים לב...אחרי שאתה לומד לשים לב יש בזה הכל בשלב מסויים העבודה הופכת למכשול שכן העבודה אינה מטרה אלא דרך למטרה רק בשביל הרגיע זה יכול לקרות גם בחודש של תירגול ויכול שלא ליקרות לעולם תלוי במידת רצינות של האדם עם עצמו

halelis

New member
כך זה בכל דבר אחר

החוכמה היא להישאר באיזון. ללמוד ולא ללמוד. אם אתה חדור מוטיבציה ללמוד, להצליח ולא מרפה - לא תצליח. כמו שאם אתה נורא רוצה להגיע לאורגזמה - לא תגיע. (אולי אתה כן...סתםםם) אתמול עשיתי למישהו חקירה. בסופה ממש כמעט התחננתי לפניו, שיעזוב עכשיו הכל, כלומר, שלא יצפה שיקרה משהו. שימשיך את חייו כרגיל. לשמחתי הוא הבין אותי. איך שאני מבינה את זה - לעשות חקירה ולעזוב, לשכוח. להרוג פרה ולנוח אומרים? מסכנה הפרה.

למעלה