מצאתי שמלה?

mikadany

New member
מצאתי שמלה?

אתמול, ועוד לפני שסגרנו סופית מקום (כנראה יסגר סופית מחר) החלטתי לעבור לשלב הבא - חיפוש השמלה. בחרתי להתרחק מדיזינגוף (בגלל המחירים בעיקר) וכך נחתתי אצל שלומי יקיר באזור. מדדתי שם 2 שמלות, שתיהן היו יפות עלי ולאחת מהן ממש ממש התחברתי. התחברתי גם למוכרות ולמחיר. הבעיה היא, שימי שישי הם הימים היחידים שיש לי כדי לחפש שמלות, ואני לא ממש רוצה לסגור במקום הראשון שראיתי. מצד שני, אם השמלה שאהבתי תימכר, הן יצטרכו לתפור לי אותה במיוחד (כרגע הרעיון הוא לקחת את השמלה הקיימת שאף פעם לא נלבשה, אבל מתאימה לי בול ולעשות עליה שינויים), וזה ייקר את העניין משמעותית. מה דעתכם? לחכות שבוע נוסף עד שאני אראה מקום נוסף או לקחת את השמלה? אגב, אני מצרפת לכם את התמונה של השמלה שאהבתי - מה דעתכם? (שמלה 4 בקולקצית 2006)

תראי, אם את שלמה איתה

ואת לא חושבת שתראי עוד משהו יפה באותה מידה, וממש מלחיץ אותך שיקחו לך אותה: תסגרי. אבל אז את חייבת להבטיח לעצמך שאת מפסיקה לחלוטין להסתכל על שמלות, באינטרנט ובחוץ, כדי שלא תתייסרי במחשבות "למה סגרתי את ההיא, זו יותר יפה." זה גם עניין של הכרות שלך עם עצמך: את טיפוס החלטי, או שאת נוטה לחרטות?

2ש ל ג י ה

New member
השמלה יפהפיה

לדעתי אל תלכי על השמלה הראשונה שאת רואה..אני אישית לא הייתי שלמה עם החלטה כזו כי כדאי שתראי עוד..המבחר הוא עצום ויכול להיות שתראי שמלה מעלפת הרבה יותר יפה מזו..לכי תדעי.מקסימום יתפרו לך חדשה..

שמלה יפה ואני גם אהבתי את השמלה

הזאת מהקולקציה של שלומי יקיר

ליתלת

New member
שמלה יפה בהחלט

אם את לא מרגישה נוח לסגור, אני הייתי מחכה שבוע ומחפשת במקום אחר. אם זאת באמת השמלה שלך, היא תחכה לך עוד שבוע או כמה שצריך, ככה אני מאמינה...

למעלה