מצאתי מתכון שנראה לי לדגים ברוטב מהבלוג של מנ
מנדי-שאלתי היא האם התיבול מספיק? איזה תיבול אפשר להוסיף שמתאים לדג?תודה החומרים: 2 שקיות דג נסיכת הנילוס קפוא פרוסות עגבניות עסיסיות אדומות גזר חתוך למקלות דקים פלפלים חריפים (לפי הטעם) רצועות גמבה (פלפל אדום) 1 חבילת כוסברה שיני שום קלופות וחתוכות לחצי מראש שום אחד תבלינים: 1 כוס שמן (לא לחסוך בכמות..זה פוגע מאוד באיכות!!) 3 כפות פפריקה אדומה מתוקה 2 כפות כמון 2 כפות תיבול מרק עוף הכנה: את הדג לחתוך לפרוסות בגודל הרצוי. לפזר מלח גס ומיץ לימון על פרוסות הדג, ולהשרות לרבע שעה. לאחר מכן לשטוף היטב.
מנדי-שאלתי היא האם התיבול מספיק? איזה תיבול אפשר להוסיף שמתאים לדג?תודה החומרים: 2 שקיות דג נסיכת הנילוס קפוא פרוסות עגבניות עסיסיות אדומות גזר חתוך למקלות דקים פלפלים חריפים (לפי הטעם) רצועות גמבה (פלפל אדום) 1 חבילת כוסברה שיני שום קלופות וחתוכות לחצי מראש שום אחד תבלינים: 1 כוס שמן (לא לחסוך בכמות..זה פוגע מאוד באיכות!!) 3 כפות פפריקה אדומה מתוקה 2 כפות כמון 2 כפות תיבול מרק עוף הכנה: את הדג לחתוך לפרוסות בגודל הרצוי. לפזר מלח גס ומיץ לימון על פרוסות הדג, ולהשרות לרבע שעה. לאחר מכן לשטוף היטב.