מצאתי !!!!! דרך הפורום מצאתי !!!!

מצאתי !!!!! דרך הפורום מצאתי !!!!

והנה הוא,היפיוף מחר הולכת להביא אותו

kernosh

New member
אני מקווה שלא תשארי אותו בחצר

אלא תכניסי אותו הביתה איתך , הוא ממש מתוק חבל שיפגעו בו. שיהיה בהצלחה ומזל טוב

מצטערת, אמרתי מלכתחילה שהוא

יהיה בחצר. אבל גם בחצר, זה לא יהיה לו עינוי סיני. ולא עינוי בכלל. תהיה לו מלונה יפה עם מרפסת,ויהיה מטופל לא פחות טוב מאשר בתוך הבית. תהיו בטוחים שהכלבים שלי באשר הם,מטופלים בכבוד הרב שהם צריכים. אבל נכון שהוא יפה???

katam

New member
בהצלחה

נשמח לשמוע עדכון איך הוא מסתדר בבית החדש. הוא באמת יפיוף אורלי

kernosh

New member
כמו שאמרתי מקודם אני בטוחה שאת

תטפלי בכלב בצורה טובה, אבל להשאיר כלב לבד בחצר כשיש גורמים פלילים באזור זה מתכון בטחו לאסון. יכולים בקלות להרעיל אותו וזה במקרה הטוב , במקרה הגרוע יגנבו אותו וישתמשו בו לקרבות . תחשבי שוב אם לא תוכלי להכניס אותו הביתה לפחות בלילות כדי שישאר איתך כמה שיותר.

ohari

New member
מזל טוב!

מקווה שיהיה לכם רק טוב, ושהחמוד לא יאלץ לעבור עוד טראומה של נטישה לעולם.

מזל טוב ותדעי לך

שגם אם הוא יגור בחצר - זה עדיין בית וטובה חצר מעמותה או בעלים שינטשו אותו הלאה... מקווה שיהיה דייר קבע עד יומו האחרון.

taltully

New member
כן רוטווילר .

תגיד השגיאות שלך הם בכוונה או מבוימות?

presario1

New member
ואל תשכחי...

להיות עם כמויות של סבלנות כי הוא עלול לעבור טראומה מהשינוי... תני לו את הצ'אנס שלו עם כמה ימים טובים עמוסי אורך-רוח והוא כבר יסתגל לאט לאט, אל תכעסו עליו אם הוא לא מבין מה אתם רוצים ממנו בהתחלה. תנו לו את הכבוד שמגיע לו, בלי הצקות ובטוח שהוא יהיה מדהים!!! בהצלחה ומזל טוב!

רוצה לספר לכם,

שהיום כבר קניתי לו אוכל, חיפשתי מלונה, אבל זה נורא יקר,אז אני אבנה לו אחת. כבר יש לו עצם לשחק איתה. וקולר כחול חחחחח עוד מעט יוצאת להביא אותו. רק שישב בשקט באוטו חחחחח

madow

New member
למה יש את המלונות של כתר הפשוטות

האלו מפלסטיק הן לא נורא יקרות, עולות 200 ש"ח. אני וחבר שלי קנינו אז בזמנו מלונה למינימי בהום סנטר עלתה לנו משהו כמו 215-230 ש"ח זאת לא הוצאה כזאת כבדה והן מגיעות יחד עם ספר הוראות איך להרכיב אותה.

נכון, המלונה הזאת של כתר,רציתי

אותה,אבל היא נגמרה במלאי. הזמינו בשבילי, אבל חשבתי לבנות. היתה שם אחת מעץ,יפה נורא, שעולה 840ש"ח, הבחור באייס הדהים אותי, ירד עם המחיר עד 300 ש"ח, ממש שיכנע אותי לקחת אותה, אומנם היא ממש יפה, אבל לא תספיק לגודל של ספייק.

וספייק עכשיו אצלי ../images/Emo99.gif

היום הבאתי אותו. הוא כל כך מתוק שחבל על הזמן. ויפיוף אמיתי. בדרך חזרה,הקיא באוטו 3 פעמים
, האוטו מסריח בטירוף עכשיו, למרות שניקיתי אותו,מקווה שהריח יעבור. למישהו יש רעיון איך מנקים ריפוד של האוטו,מהסרחון הזה? באמצע הדרך עצרתי, כדי לנקות, לאחר שניקיתי,ביקשתי מהבת שלי ללכת לפח ולזרוק את המגבות, כשהיא הלכה, ספייק נעמד,והחל לילל לכיוונה, לא רצה שתלך, נכון שהוא מתוק? עכשיו הוא בחצר, צ'יקה (הכלבה הותיקה שלי,והנמוכה מאד לעומת ספייקי) ממש נלחמה על המקום שלה, לא הסכימה שיתקרב אליה בכלל. והוא בעינים אומללות מבקש ממני רחמים, כזה מתוק. אז עכשיו הוא ממש מעבר לדלת, יושב לו עדיין קצת בהלם, רק לפני חצי שעה הסכים לאכול. לאט לאט יתרגל למקום החדש,וצ'יקה תתרגל אליו ויהיו חברים טובים. אז זהו,עכשיו אני צריכה להתרגל ל-2 כלבים. אחד בגודל של פיל ואחד בגודל של ג'וק חחחחחח

lilithmm

New member
הודעה מנהלתית../images/Emo124.gif

פה נמחקו הודעות שנוגדות לתקנון הפורום. יש לשמור על רמת כתיבה. מי שישתמש בכינויי גנאי כגון מטומטמת קרציה וכד' יחסם. גם מי שכותב תהיי כבר בשקט יחסם. ראו הוזהרתם

למעלה