מצאתייייייייייייייייייייייייי GUNS N' ROSES-SWEET CHILD O' MINE
B Brokenshadow New member 8/11/03 #1 מצאתייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif GUNS N' ROSES-SWEET CHILD O' MINE
B Brokenshadow New member 8/11/03 #3 אוי די להתחכם.... לא רציתי להקפיץ הודעה ישנה...סתם לשתף אתכם.. ומה כבר קרה יש פה מאה אלף הודעות חדשות כל 3 דקות בממוצע. וזה שיר מומלץ ..הוא ממש יפה!
אוי די להתחכם.... לא רציתי להקפיץ הודעה ישנה...סתם לשתף אתכם.. ומה כבר קרה יש פה מאה אלף הודעות חדשות כל 3 דקות בממוצע. וזה שיר מומלץ ..הוא ממש יפה!
A ayaliar Well-known member 8/11/03 #4 כן אבל מצד שני יש אנשים שיראו הודעה שלא נענתה וימשיכו לחפש בשבילך. ההגיון (שלי לפחות) אומר לשרשר תשובה לשאלה המקורית
כן אבל מצד שני יש אנשים שיראו הודעה שלא נענתה וימשיכו לחפש בשבילך. ההגיון (שלי לפחות) אומר לשרשר תשובה לשאלה המקורית
B Brokenshadow New member 8/11/03 #5 אבל מצד שלישי ההודעה כבר מזמן בדף פעיל מס' 3...ונבלעה שם לנצח.. וכאילו שמישהו ניסה לחפש בשבילי.. :/ טוב..די. פעם הבעה אני אקפיץ,מצטערת.. תודה
אבל מצד שלישי ההודעה כבר מזמן בדף פעיל מס' 3...ונבלעה שם לנצח.. וכאילו שמישהו ניסה לחפש בשבילי.. :/ טוב..די. פעם הבעה אני אקפיץ,מצטערת.. תודה
B Brokenshadow New member 8/11/03 #8 איחרת קצת...כבר תיקנתי טוב די בן אדם.. אני מצטערת..אבל תודה זה היה קצת מתחכם מצדך. פיס...