-קאומייי5#@!%!#! XDDD אומג, כ"כ אוקאאאאאא. "אני אציל את העולם%$@#%!" XDD *מבט אוקא* -ואו, קלאמפ ממש השתפרו בעיצוב הדמויות. יש כ"כ שיפור מההתחלה. -הן ממש אוהבות את טוקיו ואת המוסיקה מזרח הזאת, הא? ם__ם -די עם עינייםםם$#@%$#!%#!@$#^@ >___<;
שיפתחו שירשור על זה ואני לא פתחתי. יש יפע *___* חבל שראיתי את שני הפרקים הראשונים בRAW ביו טיוב. הפרק הראשון שתירגמו הוא בקובץ MKV! >.< אני מחכה לפרק השלישי בRAW ביו טיוב. אוו..הסדרה הזאת כ"כ ממכרת *__* (וגם הפתיח XP)
קוד גיססססססססססססס!!!111111 *______* בקיצור נגיד ככה- יש שם דמוי-קאמוי ודמוי-שאורן. משעשע. XD המדובבים יותר מידי מוכרים. י.י השירי פתיחה-סיום! 3> הציור כלכך נקואי-י XD ומפרק אחד אני יכולה לומר שממש אהבתי. למרות שזה מכה. ו, אמ, זהו. המוח שלי מחוק. x.x שיתרגמו כבר עוד פרקים ;;~
did you see the RAW? because I can't find the subb... and I've been searching for weeks X__X (oh yeah I'm writing from school, so no Hebrew, lol) oh and I can't open MKV file either anyway I've seen some screenshots !!#$%it looks so good I wanna see it really badd~ and I've heard that the ED song is really good too anyway. the period is almost over LOL ByeBye ^^