מפרקית נסיונית חדשה בארץ בשירות דן

מצב
הנושא נעול.

יצחקA

New member
תגובות:

תשובות
1. מיקום כפתור הסטופ אכן ייחודי, אך התמונה מתעתעת. הוא ממוקם על הדופן השמאלית של האוטובוס ליד המושב הקדמי ביותר ומיועד כנראה לנכים (בגלל הגובה הנמוך). 2. המנוע מאוד שקט בעמידה. האוטובוס עמד במוסך ולא זז משם. אני מקווה לנסוע באוטובוס בתק' הנסיון ולשמוע את המנוע ולהרגיש את כוחו. 3. אין לי מושג מה יהיה מספר הרישוי והפנימי - אולי 0003.... 4. האוטובוס שייך למ.א.ן ולא לדן, ורוב הסיכויים שיוחזר לגרמניה. 5. שמתי לב ל-6001, אך יש באמתחתי כבר מספר תמונות בכיכובו שיועלו בקרוב לפורום. 6. זהו חניון עשר טחנות (או תחנות), לא שבע טחנות.
תגובות:
בקשר לשבע טחנות- זה בצחוק... האם אתה חושב על 0003 בידיעה שהסקניה זה ה 0002?

לאגד יש תוכניות אחרות. אגד מנסה

אגד גם תנסה את האוטובוס הזה?
או שרק חברת דן תנסה אותו?
כיום את המרצדס OC500 שהוא האוטובוס החזק ביותר בישראל: 512 כו"ס !!! בדגם הנסיוני. לגבי המפרקיות של אגד: רובן לצערי בירושלים והן כבר מיושנות מעט. ההרכבה הישראלית היתה לא טובה ולא מוצלחת. באגד מעדיפים לייבא אוטובוסים מוגמרים ישירות מגרמניה. כיום בוחנים מס' הצעות ואני מקווה כמובן שילכו על מרצדס=האוטובוס הטוב בעולם. המרצדס "סיטארו" הוא העירוני הטוב בעולם אבל הוא מאוד מאוד יקר !

אייל xxx

New member
זה מטוס המרצדס OC500

כיום את המרצדס OC500 שהוא האוטובוס החזק ביותר בישראל: 512 כו"ס !!! בדגם הנסיוני. לגבי המפרקיות של אגד: רובן לצערי בירושלים והן כבר מיושנות מעט. ההרכבה הישראלית היתה לא טובה ולא מוצלחת. באגד מעדיפים לייבא אוטובוסים מוגמרים ישירות מגרמניה. כיום בוחנים מס' הצעות ואני מקווה כמובן שילכו על מרצדס=האוטובוס הטוב בעולם. המרצדס "סיטארו" הוא העירוני הטוב בעולם אבל הוא מאוד מאוד יקר !
זה מטוס המרצדס OC500

אייל xxx

New member
מרצדס יקר אבל שווה

מרצדס יקר אבל שווה

mister K

New member
אנדי, אחלה תמונות../images/Emo70.gif

תמונה מס' 25, צילום: אנדי רדולסקו
פינת ישיבה נחמדה באוטובוס.... זהו, זו התמונה האחרונה להיום. אחרי הבגרות האחרונה (בספרות) שתתקיים ב-22.06 ועלה עוד הרבה מאוד תמונות שצילמתי בזמן האחרון, אך מפאת הלימודים לא היה לי זמן לכווצן ולהעלותן לפורום. מקווה שתאהבו את האוטובוס הזה ואת התמונות שעוד יבואו. נ.ב. למי שלא הבין - אני הוא אני רדולסקו (הצלם).
אנדי, אחלה תמונות

אז אולי בכל זאת לא תם עידן המפרקיים בדן? אני מקווה מאוד משום שבקווים מסויימים פשוט אי אפשר בלעדיהם. אני פשוט חולה על מפרקיים! נ.ב: איזה כיף לך, לי לצערי יש עוד שתי בגרויות אחרי ספרות!

בהצלחה אח שלי!!!!

אנדי, אחלה תמונות

אז אולי בכל זאת לא תם עידן המפרקיים בדן? אני מקווה מאוד משום שבקווים מסויימים פשוט אי אפשר בלעדיהם. אני פשוט חולה על מפרקיים! נ.ב: איזה כיף לך, לי לצערי יש עוד שתי בגרויות אחרי ספרות!
בהצלחה אח שלי!!!!
בהצלחה בכל הבחינות שעוד מצפות לך (יש לי פיזיקה מחר) ואני שותף מלא לדעה שאי אפשר בלי מפרקיות, בייחוד בקווים כמו 18, 25, 40, 42. זו פשוט בורות מצידו של חולדאי וחבריו ללחוץ על דן להוריד את המפרקיות!

mister K

New member
מסכים איתך 100%../images/Emo70.gif

בהצלחה אח שלי!!!!
בהצלחה בכל הבחינות שעוד מצפות לך (יש לי פיזיקה מחר) ואני שותף מלא לדעה שאי אפשר בלי מפרקיות, בייחוד בקווים כמו 18, 25, 40, 42. זו פשוט בורות מצידו של חולדאי וחבריו ללחוץ על דן להוריד את המפרקיות!
מסכים איתך 100%

איך תראה תל אביב בלי מפרקיות??? אני חייב לציין שבחיפה המפרקיות מאוד חסרות לי, פעם נסעו בחיפה מפרקיות רבות מדגם מרצדס O405 שעבדו על קווים רבים כולל קווי הקריות. אך עם הזמן הועברו כמעט כולן לגוש דן ולירושלים, מסיבה שלא ידועה לי. כיום נותרו בחיפה רק 4 או 5 מפרקיות שעובדות בבקרים בלבד על קו 37 העמוס. בהצלחה גם לך בכל בחינות הבגרות
ובמיוחד בפיזיקה, שהיא לדעת רבים אחת ההגברות הקשות (אני לא בחרתי להגביר פיסיקה וכיום אני מצטער על כך, בעיקר בגלל דרישות הטכניון. אבל תמיד אפשר להשלים אחרי הצבא).

יצחקA

New member
מפרקיות

מסכים איתך 100%

איך תראה תל אביב בלי מפרקיות??? אני חייב לציין שבחיפה המפרקיות מאוד חסרות לי, פעם נסעו בחיפה מפרקיות רבות מדגם מרצדס O405 שעבדו על קווים רבים כולל קווי הקריות. אך עם הזמן הועברו כמעט כולן לגוש דן ולירושלים, מסיבה שלא ידועה לי. כיום נותרו בחיפה רק 4 או 5 מפרקיות שעובדות בבקרים בלבד על קו 37 העמוס. בהצלחה גם לך בכל בחינות הבגרות
ובמיוחד בפיזיקה, שהיא לדעת רבים אחת ההגברות הקשות (אני לא בחרתי להגביר פיסיקה וכיום אני מצטער על כך, בעיקר בגלל דרישות הטכניון. אבל תמיד אפשר להשלים אחרי הצבא).
מפרקיות
לדעתי מפרקיות חיוניות גם בקוים 1, 55 ו 24 בשעות הבוקר. לגבי סידור הישיבה ברחבת העמידה וצורת המפרק: בפריס, אוטובוסים נמוכי הרצפה,המפרקיים של RENAULT, רובם נוסעים בקוים PC1, PC2, PC3, PC4 , צורת המפרק שלהם זהה לזו של המפרקית הצהובה וגם יש מושבים מתקפלים ברחבת העמידה. אבל, כשיש צפיפות באוטובוס, הנוסעים נאלצים לעמוד. בהצלחה לכולם בכל הבגרויות. תסתכלו יום אחד אחרי וזה ימתיק לכם את ההרגשה

אחלה תמונות מסופון אבל אנא פרסם

חדש בישראל ובדן! M.A.N NG 363
האוטו בעל 360 כ"ס, מצויד במזגן קטן וחלונות שלא נפתחים. אין לו עדיין מס' רישוי ועדיין לא ידוע באילו קווים הוא יפעל. הוא מצויד במיטב הגימור של מ.א.ן הגרמני!!!! במידה ודן יאשרו את הניסוי, ייבנה דגם מיוחד עבור ישראל, הכולל חלונות ומזגן מותאמים לארץ. האוטו מותנע במפתח ויש לו רמקולים חיצוניים.
תמונות של 40-713-54 ! הוא הכי מעניין !

אני מבטיח שאעלה תמונות שלו,

תמונות של 40-713-54 ! הוא הכי מעניין !
אבל אחרי הבגרות בספרות. היום היה מקרה מיוחד. יש עוד הרבה דברים מעניינים שאעלה, אבל אני אתעסק עם המחשב, אני בחיים לא אספיק ללמוד את החומר. אני מקווה שתבין אותי, אלח'אל מן אלקודס! אגב, למי שלא הבין, מדובר ב-3643 מקו 4 (מודל 1984)!!!

אחלה מין באלאש יא עמי !!! :

אבל אחרי הבגרות בספרות. היום היה מקרה מיוחד. יש עוד הרבה דברים מעניינים שאעלה, אבל אני אתעסק עם המחשב, אני בחיים לא אספיק ללמוד את החומר. אני מקווה שתבין אותי, אלח'אל מן אלקודס! אגב, למי שלא הבין, מדובר ב-3643 מקו 4 (מודל 1984)!!!
אחלה מין באלאש יא עמי !!! :
תיסלם אידק יא ראיס אל באסאת מין תאל-אפיף.

אנא וואלאהי בחבק איכתיר יא מועלם

שוכרן, יא ראיס אל בסאת מן אלקודס!
אנא וואלאהי בחבק איכתיר יא מועלם
מין אל תאל-אפיף ! וואכתש בידאק תעעל אנדי יא אנדי ?? !! יאללה, אדרוב לי תאלאפון ותיג'י עליי יא ראיס אל מ.א.ן ! אחוק - אל ראיס אל מארסידס מין אלקודס !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה