חברות פרטיות יכולות לקנותמפרקית? - חברות פרטיות -אפשרי?
שקמו בזכות ההפרטה יכולות להחזיק מפרקיות , אני לא מדבר על מידת הצורך ביחס לנוסעים שיש להם אלא מבחינת האפשרות להחזיק מכונה כזו שדורשת קורס הכשרה שאותו הם יוכלו לעבור באגד ודן . אפשרי ?
נכון מאוד , אבל זה יקרה בכלל ?חברות פרטיות יכולות לקנות
איזה אוטובוס שהם רוצים כולל מפרקיות באופן כללי נהיגה על מפרקית לא מצריכה רשיון מיוחד מעבר לרשיון אוטובוס רגיל, מה שכן, חברות התחבורה עצמן מנהיגות משטר הדרכה בתוך עצמן לנהגים שעולים על המפרקיות מבחינת החוק, כל נהג אוטובוס יכול לנהוג על מפרקית. קורס ההכשרה שנעשה באגד ובדן הוא קורס פנימי שלהם, מעין הסמכת נהיגה, שוב, באופן כללי מבחינת החוק היבש אף נהג אוטובוס אינו נדרש על פי חוק בהסמכה לפני שהוא נוהג על אוטובוס מפרקי.
הכל בבחינת כדאיות כלכליתנכון מאוד , אבל זה יקרה בכלל ?
אתה צודק , אני מסכים איתך בכל מילה , אבל בפועל האם זה יקרה ?
בנוסף לזה, רב החברות החדשותהכל בבחינת כדאיות כלכלית
מפרקית יקרה משמעותית לעומת אוטובוס רגיל. כאשר מפרקית לא תמיד כדאית בהפעלה כך שבשעות שאינן מוגדרות כשעות שיא, עלות ההוצאה לשעת הפעלה יקרה יותר פר נוסע באיזשהו יחס מסויים
המטרודן עבדו בעבר המפרקיות של דן:נכון מאוד , אבל זה יקרה בכלל ?
אתה צודק , אני מסכים איתך בכל מילה , אבל בפועל האם זה יקרה ?
והיום, חש סיכוי לקבל 1 מ 92?המטרודן עבדו בעבר המפרקיות של דן:
243, 255 (שהושבתו עם החזרה לדן), 343 ו-347.
ראיתי היום אותה.475 בקו 82
אני שואל האם למטרודן יש סיכויוהיום, חש סיכוי לקבל 1 מ 92?
ב"ה חדשות?
הלוואי, ואם כן - ישלחו אותה לקו 9!אני שואל האם למטרודן יש סיכוי
ב"ה לקבל מיפרקית אחת חדשה. לשבור לפירמן את הזכוכיות של החלון שוב, בשביל שלא יוכל להתלונן, נסים כזה רעש שישבור את המסך![]()
...![]()
אנדי....הוא כתב מפרקית חדשההלוואי, ואם כן - ישלחו אותה לקו 9!
לא, התכוונתי בלי בידוד...אנדי....הוא כתב מפרקית חדשה
חחחחחחחחחחח
אההההה
אתה שואל אותי שאלות קשותאההההה
ב"ה מה שכן, אם חכרו O405, מה הבעיר להוסיף עוד רכב אחד שהתוספת שלו היא G אחת לחכירה, זה לא יעלה כ"כ הרבה יותר... .
אלא כמה? 20?אתה שואל אותי שאלות קשות
ככל הידוע לי אין כוונה להכניס מפרקיות בתקופה הקרובה מה גם שמסתמן שמטרודן לא תחכור את כל ה25 מכונות שהם התכוונו לחכור.
פחות.....מסתמן לגבי 12 מכונותאלא כמה? 20?
ואיך יהיו להם מספיק מכונות? .פחות.....מסתמן לגבי 12 מכונות
בלבד כולל ה3 שקיבלו לפני כמה חודשים
השאלה היא האם הםפחות.....מסתמן לגבי 12 מכונות
בלבד כולל ה3 שקיבלו לפני כמה חודשים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.