מפרקיות חדשות בדן

מצב
הנושא נעול.

mister K

New member
מפרקיות חדשות בדן../images/Emo70.gif

מפרקיות חדשות בדן

נודע לי כי מפרקית נידרפלור אדומה ראשונה כבר עומדת בחניון צ"ד, ושנייה אמורה להגיע במהלך השבוע הקרוב. לא ידוע לי עדיין אם דגם המפרקית הוא NL313 או NL363 ולפי מה שידוע לי עדיין אין לה מספר. בנוסף לשתי המפרקיות האלו אמורות להגיע בעתיד הקרוב עוד 48 מפרקיות נידרפלור שנרכשו ע"י דן. בזאת נפתח עידן חדש של מפרקיות בדן לאחר 10 שנות בצורת!

../images/Emo45.gif הללויה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

מפרקיות חדשות בדן

נודע לי כי מפרקית נידרפלור אדומה ראשונה כבר עומדת בחניון צ"ד, ושנייה אמורה להגיע במהלך השבוע הקרוב. לא ידוע לי עדיין אם דגם המפרקית הוא NL313 או NL363 ולפי מה שידוע לי עדיין אין לה מספר. בנוסף לשתי המפרקיות האלו אמורות להגיע בעתיד הקרוב עוד 48 מפרקיות נידרפלור שנרכשו ע"י דן. בזאת נפתח עידן חדש של מפרקיות בדן לאחר 10 שנות בצורת!
הללויה

תוכון1

New member
כמה זמן אני מחכה לזה../images/Emo70.gif

כמה זמן אני מחכה לזה

למיסטר k מס' שאלות קטנות: 1.האם ידוע לך תוך כמה זמן הן יעלו על הכביש? 2.כיצד ילך סדר המספור? 458 ומעלה, או אולי 8XXX? 3.ולאיזה קוים? 18, 25, 26? נ.ב-סליחה שאני מנג'ס בקשר לנושא הזה פשוט אני ממש אוהב לנסוע במפרקיות ואני מחכה מלא זמן למפרקיות האלה.

אוהד11

New member
ברוכות הבאות. מה יגיד עליהן חולדאי

כמה זמן אני מחכה לזה

למיסטר k מס' שאלות קטנות: 1.האם ידוע לך תוך כמה זמן הן יעלו על הכביש? 2.כיצד ילך סדר המספור? 458 ומעלה, או אולי 8XXX? 3.ולאיזה קוים? 18, 25, 26? נ.ב-סליחה שאני מנג'ס בקשר לנושא הזה פשוט אני ממש אוהב לנסוע במפרקיות ואני מחכה מלא זמן למפרקיות האלה.
ברוכות הבאות. מה יגיד עליהן חולדאי

mister K

New member
לא ידועים לי כרגע פרטים נוספים

כמה זמן אני מחכה לזה

המספור יתחיל ככל הנראה מ-458 או מ-500. כשאדע עוד פרטים אכתוב.

כולן יגיעו לדן בת-ים לפי מה שהבנתי

המספור יתחיל ככל הנראה מ-458 או מ-500. כשאדע עוד פרטים אכתוב.
כולן יגיעו לדן בת-ים לפי מה שהבנתי
אחת תחליף את 448 ועוד אחת את 414. חוצמיזה כולם ילכו לטובת דן בת-ים, קווים 26,25,18,40-42 וכו'

אוהד11

New member
זהו, רכניץ מנה, למעשה, את כל הקווים

מה זאת אומרת
רוב קווי דן בת ים הם עם מפרקיות-18-40-26-25-42.
שבהם פועלות המפרקיות. יש גם סידורים בקו 43, אבל בזה הסתיימה רשימת קווי בת ים.

יש גף ל285 נדמה לי חצי טור בקו 8

שבהם פועלות המפרקיות. יש גם סידורים בקו 43, אבל בזה הסתיימה רשימת קווי בת ים.
יש גף ל285 נדמה לי חצי טור בקו 8
אבל אני לא מתייחס לסידורים בודדים וטורים פה ושם.

4דדד

New member
הם כנראה התעקבו בגלל שאין

מפרקיות חדשות בדן

הם כנראה התעקבו בגלל שאין
מספיק צבע אדום במרכבים הארגז ובמפעל של מאן ביחד בשבילם

באמת הגיע הזמן...

מפרקיות חדשות בדן

באמת הגיע הזמן...
שיהיו בארץ מפרקיות נמוכות-ריצפה!

תוכון1

New member
יש כבר למעלה מ-10 באגד

באמת הגיע הזמן...
שיהיו בארץ מפרקיות נמוכות-ריצפה!
יש כבר למעלה מ-10 באגד
שהייתי בבית מעריב השבוע ראיתי את המפרקית הלבנה של אגד בקו 174(היא הייתה ממש מפוצצת באנשים), שמתי לב לצורה אחרת של האקורדיון, ממש יפה! ואני אנצל"ש כבר שביום רביעי נסעתי לחיפה ברכבת, וירדתי בתחנת "חוף הכרמל", והיה שם מסוף אוטובוסים גדול אגד, ושמתי לב שלא הייתה שם שום מפרקית, וגם בשום מקום בחיפה לא ראיתי מפרקית. האם זה היה ממש מקרה נדיר או שבאמת אין שם מפרקיות?

יש בחיפה מפרקיות בודדות

יש כבר למעלה מ-10 באגד
שהייתי בבית מעריב השבוע ראיתי את המפרקית הלבנה של אגד בקו 174(היא הייתה ממש מפוצצת באנשים), שמתי לב לצורה אחרת של האקורדיון, ממש יפה! ואני אנצל"ש כבר שביום רביעי נסעתי לחיפה ברכבת, וירדתי בתחנת "חוף הכרמל", והיה שם מסוף אוטובוסים גדול אגד, ושמתי לב שלא הייתה שם שום מפרקית, וגם בשום מקום בחיפה לא ראיתי מפרקית. האם זה היה ממש מקרה נדיר או שבאמת אין שם מפרקיות?
יש בחיפה מפרקיות בודדות
בד"כ הן עובדות בקווים 17, 18, 022, 24, 36, 37 ואולי גם בקווים אחרים לאוניברסיטה ולטכניון בשעות השיא

mister K

New member
כיום אין בחיפה אף מפרקית

יש בחיפה מפרקיות בודדות
בד"כ הן עובדות בקווים 17, 18, 022, 24, 36, 37 ואולי גם בקווים אחרים לאוניברסיטה ולטכניון בשעות השיא
כיום אין בחיפה אף מפרקית
פעם היו בחיפה המון מפרקיות שעברו בין היתר על קווים: 15, 16, 19, 28, 36, 37, 38 הישן (כיום 141), 62, 63 וכו'. פעם אפילו יצא לי לראות מפרקית על קו 262 לכרמיאל ועל קו 301 לעפולה. עם הזמן הוצאו כמעט כל המפרקיות מחיפה והשאירו רק כ-5 או 6 מפרקיות שתיגברו את קו 37. לפני שנתיים הועברו גם המפרקיות האלה לגוש דן ולירושלים ומאז אין בחיפה והצפון אף מפרקית. המפרקית החדשות המוגמרות של אגד ירושלים שהגיעו דרך נמל חיפה עמדו זמן מה במוסך בת גלים בחיפה לפני שהועברו לירושלים. אך לא עבדו מעולם על קווי חיפה.

לדעתי אתה לא מדייק

כיום אין בחיפה אף מפרקית
פעם היו בחיפה המון מפרקיות שעברו בין היתר על קווים: 15, 16, 19, 28, 36, 37, 38 הישן (כיום 141), 62, 63 וכו'. פעם אפילו יצא לי לראות מפרקית על קו 262 לכרמיאל ועל קו 301 לעפולה. עם הזמן הוצאו כמעט כל המפרקיות מחיפה והשאירו רק כ-5 או 6 מפרקיות שתיגברו את קו 37. לפני שנתיים הועברו גם המפרקיות האלה לגוש דן ולירושלים ומאז אין בחיפה והצפון אף מפרקית. המפרקית החדשות המוגמרות של אגד ירושלים שהגיעו דרך נמל חיפה עמדו זמן מה במוסך בת גלים בחיפה לפני שהועברו לירושלים. אך לא עבדו מעולם על קווי חיפה.
לדעתי אתה לא מדייק
יצא לי בשנה האחרונה לראות מפרקית בקו 18, וגם ב-022. כך שני מניח שיש אחת או שתים בכל זאת (בצבע אדום-לבן, לא חדשה)

mister K

New member
אתה בטוח שבשנה האחרונה?

לדעתי אתה לא מדייק
יצא לי בשנה האחרונה לראות מפרקית בקו 18, וגם ב-022. כך שני מניח שיש אחת או שתים בכל זאת (בצבע אדום-לבן, לא חדשה)
אתה בטוח שבשנה האחרונה?
כי לדעתי כבר בערך שנתיים אין אף מפרקית בחיפה. יוצא לי לבקר המון במסופי אגד בחיפה והפעם האחרונה שבה ראיתי מפרקית חיפאית הייתה ב-21/4/2002 (באותו יום גם נסעתי בפעם האחרונה בזלדה). אגב, שתיים מהמפרקיות האחרונות שנשארו בחיפה הן 85-308-01 ו-85-315-01 מהסדרה האחרונה. כיום אם אני לא טועה הן שייכות לסניף רחובות ועובדות על קו 274.

מצב
הנושא נעול.
למעלה