מפרקיות בב"ש - לערן ולארז הדרומי

מצב
הנושא נעול.

היום עברו לב"ש שתי מפרקיות של דן: 343 ו-347. שני נהגים של מטרודן הגיעו לת"א, עברו הדרכה ע"י מדריך המפרקיות של דן, אלי מנור, ונסעו דרומה עם ליווי של רכבי מטרופולין. בסוף שבוע הבא צפויות לרדת עוד 8 מפרקיות.

tzvika pick

New member
אילו מכונות יחליפו את המיפרקיות

היום עברו לב"ש שתי מפרקיות של דן: 343 ו-347. שני נהגים של מטרודן הגיעו לת"א, עברו הדרכה ע"י מדריך המפרקיות של דן, אלי מנור, ונסעו דרומה עם ליווי של רכבי מטרופולין. בסוף שבוע הבא צפויות לרדת עוד 8 מפרקיות.
אילו מכונות יחליפו את המיפרקיות
ברחובות תל-אביב? יש כוונה להעלות מן האוב מפרקיות מושבתות? או אולי להפעיל יותר אוטובוסים רגילים?

fireman

New member
תודה על המידע ידידי ../images/Emo13.gif

תודה על המידע ידידי

אבל איפה התמונות שאמורות להיות מצורפות?
תעלה לנו תמונה של המפרקיות שאמורות לעבור או מפרקיות מדגם דומה שנראה מה אמור להגיע. תודה

אין בעיה, בבקשה, מפרקית 340

תודה על המידע ידידי

תעלה לנו תמונה של המפרקיות שאמורות לעבור או מפרקיות מדגם דומה שנראה מה אמור להגיע. תודה
אין בעיה, בבקשה, מפרקית 340
זו אחת המפרקיות האהובות עלי. היא ו-310 (האוטו האהוב עלי ביותר מתוך דן) הן המפרקיות היחידות עם חלונות ישרים ולא עגולים (בצידי האוטובוס).

340 מצד הנהג

תודה על המידע ידידי

340 מצד הנהג
כרגע יש עוד כל מיני שמועות לגבי אוטובוסים נוספים לב"ש, אך אין אישור לכלום, מלבד אותן שתי מפרקיות שנמצאות כבר בחניון של מטרודן.

מפרקית 437 בצבעים החדשים-מאחור

תודה על המידע ידידי

צחקן

New member
תודה... אבל עוד יעותר עצוב לי : .

תודה... אבל עוד יעותר עצוב לי : .
ב"ה גם כי עוזבות אותנו המיפרקיות וגם כי המדריך שלי ב"עזרא" עוזב ביום שלישי... השבוע... . ומצד שני אני שמח כי הקבוצה שחלנו זכתה מקום ראשוןיחד עם עוד קבוצה.... .

מצב
הנושא נעול.
למעלה