מפרסמים סמים

nilig

New member
מפרסמים סמים

מפרסמים סמים תשדיר הפרסום של הרשות למלחמה בסמים עוסק בהפחדה ובהוקעה חברתית. האם זו הדרך לשכנע את בני הנוער להימנע משימוש בסמים? האם זו הדרך לטפל במתמכרים? נילי

ז י ו י ת

New member
אכן, כן!

עם הנגע הפושט היום בארץ, אין ברירה אחרת, כי בני הנוער יודעים את כל המידע הדרוש ובכל זאת מתפתים, כך שהסברה בלבד - לא תועיל. צריך לעבוד על הקטע הרגשי ואם ההפחדה תמנע ולו מאחד להיקלע לנגע הזה - היה כדאי!

מרב66

New member
יש דרך ללמוד ללא הוקעה והפחדה|המלצה

רציתי להגיב על הפרסום בנושא סמים ולהציע את הפעילות במוזיאון המדע בירושלים, לתלמידי בתי ספר, פירוט באתר המוזיאון, מאגרי מידע, חדר מורים. במפגש עוסקים התלמידים בשאלה: מה בין סמים לתרופות וכיצד הם משפיעים על המוח, כל זאת באמצעות תערוכה "תרופה- דברים שבריא לדעת" במוזיאון כמו כן, היה טוב לו המורים הפועלים באתר היו מכירים את אתר המוזיאון בו מידע ופעילויות רבות. http://www.mada.org.il וכן השתלמויות מגוונות בברכה: מרב- מוזיאון המדע ירושלים

הוספתי את הכתובת לקישורי הפורום

וברוכה הבאה

udiyulis

New member
הדס, האם יש עוד דף קישורים

לפורום המורים, פרט לזה שאני מעדכנת? הוספתי שם את הקישור ל"מוזיאון המדע" בקטגוריית "חומרי למידה". אודי

כן, בראש הפורום יש קישורים

מידי פעם אני מעדכנת גם שם קישורים, וזאת בלי קשר לעדכונים שלך . העדכונים שלך יותר מקיפים ובנושאים רחבים יותר. הדס

udiyulis

New member
../images/Emo51.gif הדס, לא שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif ובקשה

לי אליך. האם את יכולה להגדיר ב"מאגר הקישורים" שתחת כל קטגוריה יופיעו הקישורים בסדר א-ב עולה, כמו שזה מוגדר לגי נושאי הקטגוריות עצמן. נראה לי שכך יהיה קל יותר למצוא מה שמחפשים (בנוסף לתגית "חדש" המצורפת לקישורים חדשים. ובקשה נוספת - מאחר ונוספו עוד מורים לאנגלית לפורום, אשמח אם תוסיפי קטגוריה בנושא אנגלית. תודה על הכל, אודי

הוספתי את הקטגוריה שביקשת: אנגלית

לגבי שינוי סדר הופעת הקישורים, אין לי אפשרות לשנות את סדר הצגתם.. אולי לאלישע התשובות?!!?!

udiyulis

New member
את מזה זריזה, תודה.

אני יודעת שבמערת "אוריינית" יש אפשרות למנהל הפורום להגדיר את צורת תצוגת הקישורים. לא בטוח שיש לך את האפשרות הזאת במערכת הפורומים של "תפוז". לא נורא! עכשיו שקטגוריית "אנגלית" מופיעה בראש הקישורים אני מרגישה מחוייבות מלחיצה מעט למלא אותה ב"תוכן" ראוי. אשתדל בזמן הקרוב. יש לי הרבה קישורים אך רבים מהם ישנים ועלי לבדוק את עדכונם ורמת התאמתם. אשמח אם מורים אחרים שיש להם קישורים מעניינים להוראת האנגלית - למורים כמו גם לתלמידים - ישלחו לפורום ואוכל להעשיר את המאגר לטובת כולנו. אודי

למעלה