מפריקסה ברמלה למיקונוס דרך רוקח 73
את ארוחת העשר עשינו אצל אבי לוי הטוניסאי בשוק רמלה. נכון שכבר
דיווחתי על אהבתי ללחמניה המטוגנת שלו, אך מה רע יש בהצהרת אהבה
שניה?
את לוי הכרתי לראשונה, בחור נחמד, מסביר פנים וקל להתרועע.
אני מבין את חיבתם של בעלי טורי ובלוגי האוכל אליו.
ממנו הבנתי שאוטוטו הוא פותח סניף ברשלצ מזרח. בטוח שישמח
מי מכם.
הסיפור המשפחתי מתחיל מהסבא עבור דרך האם אליו. אבל
אמו ואביו מחזיקים במסעדת קוסקוס בלוד. המפרום
שלה קלאסי עם תפוח אדמה. הנה פרטי המקום
הפתוח לקוסקוס רק בימי שלישי!!
לוד, ככר קומנדו, ליד אולמי לאפייט, מול בנין העיריה הישן.
בטוח שמי מאתנו ימצא דרכו לטעום מפרום קלאסי עם קוסקוס
תוניסאי של אמו של אלי לוי, אלוף הפריקסה.
משם שמנו דרכנו לארוחת צהריים ברוקח 73
את ארוחת העשר עשינו אצל אבי לוי הטוניסאי בשוק רמלה. נכון שכבר
דיווחתי על אהבתי ללחמניה המטוגנת שלו, אך מה רע יש בהצהרת אהבה
שניה?
את לוי הכרתי לראשונה, בחור נחמד, מסביר פנים וקל להתרועע.
אני מבין את חיבתם של בעלי טורי ובלוגי האוכל אליו.
ממנו הבנתי שאוטוטו הוא פותח סניף ברשלצ מזרח. בטוח שישמח
מי מכם.
הסיפור המשפחתי מתחיל מהסבא עבור דרך האם אליו. אבל
אמו ואביו מחזיקים במסעדת קוסקוס בלוד. המפרום
שלה קלאסי עם תפוח אדמה. הנה פרטי המקום
הפתוח לקוסקוס רק בימי שלישי!!
לוד, ככר קומנדו, ליד אולמי לאפייט, מול בנין העיריה הישן.
בטוח שמי מאתנו ימצא דרכו לטעום מפרום קלאסי עם קוסקוס
תוניסאי של אמו של אלי לוי, אלוף הפריקסה.
משם שמנו דרכנו לארוחת צהריים ברוקח 73