מפרגנת

123dagmaluach

New member
מפרגנת

אני יודעת שמידי פעם מסתובבים פה בפורום גם אנשי האו"פ בכבודם ובעצמם אז רציתי לנצל אתנחתה קלה זו בלימודים למבחן מחר ולפרגן על עבודת תלם התקינה. בתור תלמידת האו"פ זה שנה שלישית. אני זוכרת את זמניה הקשים של מערכת תלם בערבים אשר קדמו לבחינות ואני חייבת לפרגן על העבודה הרציפה והנעימה של הסמסטרים האחרונים בהם לא קרס האתר ערב הבחינה, לא נתקע, לא עבד לאט, לא עשה בעיות בכניסה. פשוט תענוג. בקושי ניתן להרגיש את העומס. (חייבת להודות שלא מתגעגעת להודעות הלחוצות בסגנון: אוווווווווף נתקע לי לתם. גם לכם???...) אה ובל נשכח את הפונקציות החדשות שהכניסו שם שריעננו מאוד את הפורומים (למרות שחלק מרכזי התקשוב קצת השתוללו איתם יותר מידי
...) כל האייקונים הרוקדים והאפקטים הנוספים שהרכזים יכולים להשתמש בהם. ממש נחמד. מתי כבר גם לנו יהיו אימוטיקונים שנוכל להשתמש בהם
כל הכבוד על השיפור הנהדר. חיזקו ואימצו ותודה רבה

idansof

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תל"ם עובד הסמסטר בצורה יוצאת מן הכלל

Molly Whuppie

New member
זה לא עוזר שאת כותבת את זה כאן

איש תל"ם הסתובב כאן בתקופה שהיו צרות והאתרים קרסו פעמיים בשבוע ל-5-15 שעות. לא שמעתי מאף איש תל"ם כאן מאז שהעניינים הסתדרו, ואני מסופקת אם השרשור יחזיק מעמד למקרה שציפור תלחש לו שמישהו כאן מרוצה מהעסק. לכן מי שרוצה, שיכתוב ישירות לאו"פ ל- [email protected] והם כבר יעבירו את המייל הלאה לאנשים הנכונים. זה גם הרבה יותר יעיל כשאת (ואחרים שתומכים) חותמת בשמך ולא בניק אנונימי בתפוז. נ.ב. "אייקונים רוקדים ואפקטים נוספים"?! אני לא ראיתי אף אייקון רוקד או אפקט כלשהו בפורומים שלי. למה התכוונת? נ.ב. 2 גם אני מאד מרוצה ושמחה שהסיוט של תל"ם הישן נגמר, אבל שוב, לדעתי זה לא המקום עם כל הרצון הטוב. בהצלחה בבחינות.

droren

New member
(Y)

באמת כל הכבוד לצוות שם הם עושים עבודה מבורכת , וצורת התקשוב נהיתה לעזר רב על ידי נתינה ושיתוף של מידע רב הן מבחינת אנשי הקורס והן מבחינת הסטודנטים כל הכבוד , זה כבוד שיש לנו מערכת שכזאת בהשוואה למערכת עילגות באוניברסיטאות אחרות

דנההההה

New member
טוב, זה ברור

מנהל שה"ם (תל"ם זה חלק מהם) הוא יואב יאיר - איש יקר ומופלא.

למעלה