מפעל חיים......

מיקו 42

New member
מפעל חיים......

יש כאן שני חבריי פורום וותיקים ועיקביים האחד שמו חתולון שכל שבוע במשך זמן ארוך מרביץ כאן בעיקביות טריוויה כל שבוע מידיי חמישי להנאת כולם הוא גם סוחף אחריו ים של הודעות וגם שעשועון לדעתי מומלץ לתת לו פרס על ההתמדה - כרטיס
האחר שמובן תרבות כשמו כן הוא איש נעים סבר ובעל חוש הומור אך כמידיי סוף שבוע הוא מביא לנו את פרשת השבוע מלאה בניחוחות שבת מתובלת בעידן הנוכחי ובעיקר מותאמת לרוח הדברים מומלץ לדעתי לתת לו פרס על הנחישות -
ש ב ת
ש ל ו ם
ל כ ו ל ם

../images/Emo46.gif

ומה איתי ??? מה עם פרס על התמדה ונחישות במרדף הלא פוסק אחר נשים נשואות מיואשות ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

ארנבי

New member
רק לך רק!!!!!!!!!!!

אין מתמיד מה"פנטום" שלנו יכולת מארבים אינסופית אחר נשים מהולה בהומור שנון ויכולת כתיבה שאינה נופלת ממשוררים רבי מעלה. רק הפנטום! מצדיע

חתולון*

New member
תודה רבה מיקו

ריגשת אותי מאד
תודה חבר, וכאן הזמן לגלות שבשבוע הבא לאחר המשחק, אכן אטוס לנסיעה עסקית. (לא יודע אם יש קשר, בכל מקרה אני לא משלם על הכרטיס) אז ההנהלה כאן בתפוז הרוויחה. שבת שלום מיקו ותודה רבה

צונצלה

New member
מצביעה בעד../images/Emo45.gif

אין ספק שחתולון הוא הגדול מכולם כאן,אם אני בפורום........... אז זה בגללו

גילית.

New member
נסיעה טובה, חתולון../images/Emo160.gif

ניראה לי שאם לא אפעל בנחישות בזמן הקרוב לגבי חופשה אאלץ לכבות את האור בנתב"ג אחרי שכולם נוסעים חחחחחחח גילית

חתולון*

New member
../images/Emo51.gif רבה לגילית, צונצולה ולמאמן

תודה רבה לכל משתתפי הטריוויה, שבלעדיהם, אני כלום....

אני גם ,,,,

חושבת שמגיע להם ,,,, ההתמדה שווה המון וחוץ מזה יש פה עוד כמה אנשים שמגיע להם,,,,

למעלה