מפחיד

סלסרו

New member
הוא היה בדרך הביתה, והמשטרה הורתה לו

לעבור דרך סילוואן, ושם הוא הותקף כשברכבו בנו ועוד ילד. פראי אדם אלה.

John the Savage

New member
באמת מפחיד

ובאמת השילוט בירושלים הוא נוראי ולמי שלא מספיק מכיר את העיר קל להתבלבל בכבישים. גם לי קרה פעם שכמעט הגעתי לרמאללה בטעות.

airdene

New member
מה בדיוק כ''כ מרעיש בכך?

הרי יהודי האוניברסטיה העברית והגבעה הצרפתית סובלים מנחת זרועם וחוצפנותם של ערביי עיסאוויה כבר שנים. הערבים פועלים ללא חשש כלשהו תחת חסותם המגוננת של 'שוחרי זכויות הערבים' באוניברסיטה, ארגוני הרדיפה המשפטית של הקרן החדשה, והבנתם של שוטרי ירושלים שבמשטר הפוליטיקלי קורקט האוחז באשכיהם, הכי משתלם זה לא לראות ולעשות מעט ככל הניתן. הרי לך מבחר קישורים אקראים לידיעות העוסקות בפשיעה ובטרור שמשליטים ערביי עיסאוויה בשכניהם היהודים סטודנטים בי-ם: תושבי עיסאוויה מטרידים מחאה בגבעה הצרפתית: הסטודנטיות דורשות את הלילה בחזרה גבעת התחמושת: כך (לא) נראה הדו-קיום בגבעה הצרפתית כששופטי ועדת אור יחד עם תומכיהם יתבעו על זילות האמת והזניית השפה, אפשר שהמצב יתחיל להשתנות. עד אז אין הרבה שוטרים ומג''בניקים שיסכנו את עתידם למען מערכת כפוית טובה.

Ayelet CA

New member
פעם יצאתי מהגבעה הצרפתית

לכיוון הכביש הראשי, לתחנת האוטובוס. בדיוק חיפשתי שם דירה ועוד לא היכרתי את האיזור. פניתי ימינה במקום שמאלה ומזל שאיזה לובש מדים הזהיר אותי שאני בכיוון הלא נכון. לא זוכרת שלפני 15-16 שנים היו ערבים בשכונה ההיא. כשהייתי בצבא נסענו כמה אנשים לבקר חברים בשבת באיזה מחנה בקצה העולם (יכול להיות אפריים? אני ממש לא זוכרת). טעינו בדרך, ושאלנו את מי שראינו, ערבי עם עגלה וחמור. הוא אמר לנו לנסוע לכיוון אחד ולא הרגשנו טוב עם זה אז נסענו לכיוון השני והגענו לאן שרצינו. ופעם אחת טעינו בשישי בערב בירושליים ןנקלענו לשכונה חרדית. מזל שכבר היה מאוחר, מישהי היה נחמד מספיק להזהיר אותנו ופשוט הזזנו מחסום ונסענו הלאה. זה היה מפחיד. כל כך הרבה פעמים מזכירים את החרדים והערבים בחדשות בנשימה אחת. ריבוי ילדים, נחשלות, עוני ועוד.

אספרסו2

New member
ערבי

עם עגלה וחמור הוא תמיד מודיע של המוחבאראת, יפיי הנפש ריחמו מאז ותמיד על האנשים הלא נכונים.

נטע1201

New member
במיוחד כשיפיי הנפש גרים בגרמניה

או בארה"ב, או בקנדה... נו, יש יפיי נפש גם בישראל.

נטע1201

New member
הכלבים בגרמניה

נבחו פעם הרבה יותר והשיירות בכיוון אחד אכן עברו. זה לא יחזור יותר, באף מקום......

Ayelet CA

New member
מי אמר?

ג'נוסיידס קורים על פני הגלובוס בתדירות די מבהילה והעולם די שותק.

נטע1201

New member
האמת?

את צודקת במידה רבה. אני הייתי מרוכזת כנראה יותר מדי בעצמינו. הבעיה היא שמי שגורם להשמדת עם שייך לקבוצה מיליטנטית שמעדיפים להיכנע לה כמו שקרה לפני 70 שנה.

BigMatilda

New member
דווקא כשלי זה קרה קיבלו אותנו יפה...

נסעתי עם חברה לטיול בים המלח, ובדרך חזרה דרך ירושלים טעינו בדרך ונכנסנו לאל-עזריה. כשהכבישים נהיו מעפנים הבנו שכנראה טעינו, אבל היינו רעבות ובדיוק ממול היתה מאפיה, אז עצרנו. נכנסו לחנות, קנינו בקלאווה ושאר מתוקים -- מהטעימים ביותר שאכלתי מימי - וקיבלנו הסבר איך לחזור לכביש הראשי. נכון, הם דיברו איתנו אנגלית למרות שהיה ברור להם שאנחנו ישראליות, אבל הם היו באמת בסדר. זה רק להראות של "כל הערבים חיות"...

למעלה