מפחדת...

מפחדת...

כל כך מפחדת לא יכולה לא מסוגלת כבר להכיל בתוכי את כל הפחד הזה לא יודעת כבר איך להוציא אותו לא מסוגלת יודעת שהדרך היחידה בה אני מצליחה טיפה וגם היא לא ממש עוזרת זה רק ע"י.... רק ע"י הפציעה ואני כלכך לא רוצה הצלקות מהפעם הקודמת רק החלימו ואני לא רוצה שוב.... לא רוצה.............................. וכל כך לא יודעת מה לעשות....... היום הזה שוב הגיע משום מה כל הזמן הוא חחוזר וכבר שנה כמעט שנה שעברה... שנה שבוזבזבה........... שנה שבוזבזה ולא תחזור עוד לעולם.......

הצלקת האמיתית

היא זאת שנמצאת לך עמוק בפנים.
קראתי את כל ההודעות שלך פה, אני רואה שממש קשה לך ואין לי מושג איך לשפר לך את מצב הרוח. רק תדעי שעדיף שתוציאי כל מה שיש לך בפנים על הפורום מאשר לפצוע את עצמך שוב. זה לא עוזר - את בעצמך אמרת שזה לא עוזר, כל הכאב הזה, בשביל מה ? כל שנה שעוברת לעולם לא תחזור וגם השנה הזאת היא לא "שנה שבוזבזה", ממש לא ! אולי לא עשית כל מה שרצית, אולי מעדת מספר פעמים, אולי חוית כשלונות ומורדות במהלך השנה הזאת - כל זה לא אומר שהיא שנה מבוזבזת. להיפך, אם כבר אז זו שנה של התמודדות, של מהפכים, של למידה. אני יודע שזו הייתה שנה קשה, עם המון ארועים לא נעימים והתפתחויות לכיוונים לא רצויים אבל קחי את כל זה, כל מה שעברת, ותביני שבסופו של דבר זה יחזק אותך. לא מודדים שום דבר כשההרגשה היא בשפל, דברים כאלה אפשר למדוד רק בדיעבד. תהיי חזקה, תחשבי בצורה חיובית, תלמדי את הלקחים הנכונים, תשתפרי במקומות שלדעתך יש מקום לשיפור ותוציאי את המיטב מהשנה הזאת, ובכלל ... ואת יודעת שכאן תמיד יש לך אוזן קשבת.
העתיד הוא מה שאת עושה ממנו, אל תשכחי את זה.

פעם אחרי פעם

אני מנסה להגיד לעצמי שזה לא מפריע לי שכבר זה לא כואב שזה לא מכאיב כמו שזה היה אבל... זה לא ממש עובד נראה כאילו אנשים רוצים משהו כל אחד רוצה משהו אחר כל אחד שאני יהיה משהו אחר מישהו אחר אולי הבעיה שאני לא מצליחה אני זאת מה שאני וכל מה שאני רוצה זה חופש קצת מנוחה חופש...

../images/Emo176.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo135.gif ../images/Emo35.gif

"אני מנסה להגיד לעצמי שזה לא מפריע לי שכבר זה לא כואב שזה לא מכאיב כמו שזה היה" זה תפס אותי פה. גם אני מנסה להגיד את זה לעצמי. שוב, ושוב, ושוב, ותיסלחי לי, אבל כבר הרבה יותר זמן ממך. אז נכון. זה עדיין כואב, ולפי איך שאני מרגישה עכשיו, נראה לי שזה ימשיך לנצח. זה אף פעם לא יעזוב אותי. אבל, יש אבל גדול, ומי כמוך, שקצת מכירה אותי כבר יודעת..... יש תקופות יותר טובות, ויש תקופות פחות טובות. יש זמנים שאני לא חושבת על הפגיעה בכלל. מפנה את כל הכוחות שלי לדברים אחרים, הרבה יותר חשובים, ויש זמנים שאני כאילו חוזרת אחורה. חוזרת לפגיעה, לומדת עוד דברים על ההשלכות שלה עליי. אבל זה החיים. קטע מספר שאני קוראת עכשיו: "לוחם האור יודע שרגעים אחדים חוזרים על עצמם. לעיתים קרובות הוא מוצא את עצמו מול בעיות ומצבים שחווה זה מכבר; אז הוא מדוכא, חושב שאינו מסוגל להתקדם בחיים, שכן הרגעים הקשים שבו לפקוד אותו. "כבר עברתי את זה" - הוא מתלונן בליבו. "באמת כבר עברת את זה" - משיב הלב - "אבל מעולם לא עברת מעבר לזה". אז הלוחם מבין שהנסיונות החוזרים על עצמם תכליתם אחת ויחידה: ללמדו את שאינו רוצה ללמוד." (לוחם האור/פאולו קואלו) ומה בעצם ניסיתי להגיד בזה? שכנראה גם את וגם אני וגם עוד כמה חבר´ה פה, מנסים לעבור הלאה. מנסים להגיע לשלב שבו זה יכאב פחות. וזה יגיע. "הזמן מרפא הכל" - פעם לא האמנתי בקלישאה הזאת. היום אני חיה אותה. אוהבת אותך גם אם לא מתקשרת.....

סליחה???

על מה??? לא הבנת את כוונתי, אבל זה בסדר. גם אני לא מבינה את עצמי.... התכוונתי שאני לא חייבת כלום. לאו דווקא לך.... זה היה יותר לעצמי. ואת מוזמנת להתקשר, ולא לשלוח לי הודעות שאין לי זמן לענות עליהם.....

אני הבנתי...

הסליחה היא כי זה מה שהרגשתי שאני צריכה להגיד... זה מה שאני צריכה לעשות להתנצל על זה שנולדתי על זה שאנינושמת על זה שאני גוזלת דברים שאחרים צריכים לקבל על הכל.......

___

אני רוצה שתראי לי בן אדם אחד שממנו את גוזלת משהו. בן אדם אחד, שאם את לא היית חיה - הוא היה חי. בן אדם אחד, שאם את לא היית נושמת - הוא היה נושם. הדברים האלה לא נקבעים על ידינו. לכל אחד יש את הזמן שלו לחיות פה בעולם, ועכשיו זה הזמן שלך!!!! תחיי עם זה, כי למות עם זה אי אפשר..... את נמצאת פה עכשיו. איתנו. עם אנשים ששמחים לחיות ועם אנשים שקצת פחות שמחים עם זה. אבל כולנו פה. וצריכים להוציא מזה את המיטב!!! כי זה מה שיש לנו כרגע.

הם לא פה

כי אני פה.... הם לא פה כי אני גזלתי להם את המקוםשהגיע להם ולא לי וגם הצבא הפסיד קצינה טובה כי אני הייתי בהכנה בהכנה שלא חשבו שאני מספיק טובה לעבור יכלה מישהי אחרת להיות מישהי טובה ומקסימה שהיתה יכולה לעבור ולהיות אחלה קצינה... אבללא היתה כי אני תפסתי מקום שלא הגיע לי

חיפושיט

New member
הצבא באמת הפסיד קצינה טובה.

אבל זה לא אומר שגזלת למישהי ת´מקום.. תאמיני לי שהמערכת הצבאית עושה עבודה די טובה, ואם מישהי רצתה להתקבל למקום של ולא יכלה- היא הלכה למקום אחר וכן התקבלה.. ברוך השם יש מלא מקומות בצבא.. ומה זה מקום שלא הגיע לך? הצבא הפסיד אותך. וחבל. אבל זה לא אומר שבגלל הסירוב של הצבא באמת לא הייה מגיע לך שם מקום.

אולי...ואולי לא

היום הייתי בטקס וזה היה כלכך קשה וכמעט ולא הלכתי לא יכולתי אבל רציתי לא בשבילי אלא בשבילהן מיום חמישי לא נחתי בכלל רק על זה חשבתי זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי ומיינתי שזה יהיה כל הדרך לשם ואחכ בחזרה בכיתי מזל שהיו לי משקפי שמש...

חיפושיט

New member
סלחי לי, אבל הקשקשת פה איומה.

ממש סתמת לי את האוזן עם משפטים נוסח "על זה שאני גוזלת דברים שאחרים צריכים לקבל". סליחה, אבל את די יהירה. למי מי את שתחליטי שאת גוזלת דברים מאחרים?, מי את שתחליטי שאין לך מקום בעולם הזה?, ומה את כבר עושה שאת גוזלת? תאמיני לי שאת לא כל כך מפריעה לכלכלה הקורסת של ארגנטינה או להתפרצות המחלות באפריקה. אל תחמיאי לעצמך יותר מדי. את לא גוזלת שום דבר מאף אחד. טוב, חוץ מעצמך. מעצמך את גוזלת את ההבנה שזכותך להיות בעולם הזה בדיוק כמו שזכותי. ה"גזילה שלך", האוויר המבוזבז הזה שאת מדברת עליו, זה ממש שטויות. אם את על העולם הזה אז את כאן ב-ז-כ-ו-ת ולא בחסד. אף אחד לא עושה לך טובה שאת כאן. תביני- את אמורה להיות כאן. אמורה לחיות אמורה לנשום. סלחי לי, אבל למה את צריכה להתנצל על כל הדברים האלו?, ושאלה עוד יותר חשובה- למי את מתנצלת בכלל??, למי זה מכוון??

אוי´ש.......................

אוף!! אני ממש לא יודעת איך לענות לך.. מפני שלי יש גם בעיה כזאת... מין קושי היתמודדות עם הפחד יש כאלה שאומרים שזה כיף לפחד... אבל קשה לי להאמין בעינייין אבל זה כמו כאלה שאוהבים דקירות של זריקה... אבל... מה זאת אומרת שאת לא יכולה להכיל בך עוד פחד???

שיש כבר יותר מדי

יותר מדי מהכל ולצערי זה יותר מדי מכל הדברים הרעים....

חיפושיט

New member
שנה שחלפה..

היית רוצה שעשר שנים יחלפו ויבוזבזו? אולי המשפט פה יראה לך לא רגיש, אבל אל תבכי על חלב שנשפך. השנה הזאת שעברה- זהו, היא כבר ניגמרה. אין מה לעשות עכשיו, ולהעניש את עצמך עליה זה מיותר. מה עם השנים הבאות? הם שנים של עתיד, שעוד לא הגיעו ועוד לא עברו. אם כבר תדאגי/תטפליתחשבי, אז על השנים האלו.

למעלה