מפגש פורום בחנוכה

מצב
הנושא נעול.

ronenaf

New member
מפגש פורום בחנוכה

מפגש פורום בחנוכה
תגידו יש מצב למפגש פורום בחנוכה אולי במוזיאון בחיפה עם הילדים?

ארזS

New member
כן, בהחלט. למה לא ? אני בעד.

מפגש פורום בחנוכה
כן, בהחלט. למה לא ? אני בעד.
עם ילדים או בלי ילדים זה אפשר להחליט בשלב יותר מאוחר. אבל כבר היו כאן טענות שלא כדאי לעשות מפגשים בתקופות של חגים. (כך היה כשהצעתי לעשות מפגש בסוכות).

ה דרומי

New member
בכלליות לפי סגן מנהל המוזאון הרכבת

מפגש פורום בחנוכה
כול החג המוזאון היה פתוח. ד.א כבר דברנו על זה שלעשות מיפגש זה ללא המשפחה. רק מי שנמצא בפורום אבל בגלל שלא נראה שיש רצון של הכותבים כאן לעשות מיפגש. אז אולי לעשות מיפגש ומי שירצה לבוא למיפגש נגיד במוזאון הרכבת בחיפה פשוט לכתוב תאריך יום ושעה וזהו.

אבל אתה לא תהיה ב-23.12.2003

כול החג המוזאון היה פתוח. ד.א כבר דברנו על זה שלעשות מיפגש זה ללא המשפחה. רק מי שנמצא בפורום אבל בגלל שלא נראה שיש רצון של הכותבים כאן לעשות מיפגש. אז אולי לעשות מיפגש ומי שירצה לבוא למיפגש נגיד במוזאון הרכבת בחיפה פשוט לכתוב תאריך יום ושעה וזהו.
אבל אתה לא תהיה ב-23.12.2003
בחיפה כי אתה נוסע עם החברה להגנת הטבע לטיול של יום עיון - מסע בעקבות הרכבת התורכית בדרום ולכן אתה תגיע לתחנת ב"ש בבוקרו של אותו יום וגם תשלם 65 ש"ח דמי השתתפות. יאללה - תדליק סיגריה ותחשוב איך המרגל מירושלים יודע הכל אינגל'ה !!! תאמת את הנסיעה עם עודד גרטרייר כבר ???

ronatd

New member
מוזיאון הרכבת או מוזיאון אגד

אפשר לקיים מפגש במוזיאון הרכבת בחיפה, או במוזיאון אגד בחולון. אפשר גם במוזיאון חיל האויר בחצרים. יכול להיות מגניב. דוד רונת [email protected]

ארזS

New member
במוזיאון אגד התקיים המפגש הקודם

אפשר לקיים מפגש במוזיאון הרכבת בחיפה, או במוזיאון אגד בחולון. אפשר גם במוזיאון חיל האויר בחצרים. יכול להיות מגניב. דוד רונת [email protected]
במוזיאון אגד התקיים המפגש הקודם
לפני כמה חודשים.

fireman

New member
אנחנו לא צריכים להחליט

בוודאי שכדאי

אני חושב שהמנהלים אורן וערן צריכים להחליט. לא ?
אנחנו לא צריכים להחליט
זה יכול להיות ביוזמה שלכם, אנחנו לא קובעים כלום בנושא הזה ואתם מוזמנים לארגן מפגש, אנחנו ניתן לזה פרסום עד כמה שאפשר וכמובן שנתמוך בזה, אני אישית אנסה אפילו להגיע

oren*

New member
לדעתי מפגש הפורום צריך להיעשות

מפגש פורום בחנוכה
ללא ילדים, במקום הקשור לתחום התחבורה הציבורית (מוזיאון הרכבת, מיני ישראל, נתב"ג וכו...). אתם מוזמנים לארגן את המפגש מבחינת תאריך ומיקום, אעשה את מירב המאמצים בכדי להגיע.

ארזS

New member
או קיי... אם כך האם יש מישהו שיכול

ללא ילדים, במקום הקשור לתחום התחבורה הציבורית (מוזיאון הרכבת, מיני ישראל, נתב"ג וכו...). אתם מוזמנים לארגן את המפגש מבחינת תאריך ומיקום, אעשה את מירב המאמצים בכדי להגיע.
או קיי... אם כך האם יש מישהו שיכול
לקחת על עצמו את הארגון ? אני בטוח שאביתר או חן עם הקשרים שלהם במוזיאון הרכבת יכולים לעשות את זה. (או כל אחד אחר בעל קשרים במקום אחר שיהיה מתאים). מה שצריך לדעתי (וכפי שגם הדרומי הציע) זה פשוט לקבוע מועד ומיקום ולהכריז על כך וכל מי שיוכל להגיע - יגיע . אחרת זה לא ייצא לפועל.

טוארג

New member
למיני ישראל יש הרבה חסרונות...

למיני ישראל יש הרבה חסרונות...
קודם כל, זה הרבה פחות מרשים ממה שחושבים... וגם קשה להגיע לשם בתחבורה ציבורית... אם נחליט בכל זאת לקיים את המפגש במיני ישראל, אני יכול לקחת 3 או 4 אנשים באוטו שלי... (שוב, אם יתאפשר... אני עם המזל הנאחס שלי כבר רואה איך זה נופל לי על יום לא מתאים)

אני לא יכול להגיע בחנוכה למפגש. אבל

אני לא יכול להגיע בחנוכה למפגש. אבל
אני מאחל לכם מפגש נחמד.

ה דרומי

New member
דר ' אביה ממה שהבנתי מהסגן

מפגש פורום בחנוכה
המנהל שם זה גם גם אתה תהיה ואולי גם מר מילינג מגיע{לטיפולך שמר מילינג יגיע} סגן המנהל לא יהיה צערי כי המוזאון היה פתוח כול ימי החג. הנ בדיוק נחתה על שולחני חוברות שתים ששלח לי סגן המנהל זו של מאה השנים וגם זו של חמישים שנות הרכבת. אני מבין שהסגן המנהל דיווח לך?. בכול אופן מסור לו בשמי שהגיעו לי החוברות. ולא מצאתי פרטיים נוספים כפי שהוא הבטיח לי . רק ממך אני יוגע פרטיים תן שעת התיצבות ולמי ומה וכו. המשך יום טוב לכולם לסגן המנהל ולדר' גם ולכולללם.

ronenaf

New member
בואו נעשה לנו חג

המנהל שם זה גם גם אתה תהיה ואולי גם מר מילינג מגיע{לטיפולך שמר מילינג יגיע} סגן המנהל לא יהיה צערי כי המוזאון היה פתוח כול ימי החג. הנ בדיוק נחתה על שולחני חוברות שתים ששלח לי סגן המנהל זו של מאה השנים וגם זו של חמישים שנות הרכבת. אני מבין שהסגן המנהל דיווח לך?. בכול אופן מסור לו בשמי שהגיעו לי החוברות. ולא מצאתי פרטיים נוספים כפי שהוא הבטיח לי . רק ממך אני יוגע פרטיים תן שעת התיצבות ולמי ומה וכו. המשך יום טוב לכולם לסגן המנהל ולדר' גם ולכולללם.
בואו נעשה לנו חג
ננסה לעלות כולנו על רכבת אחת (אולי בעלי הקשרים יוכלו אפילו לשריין לנו קרון) למיטב זיכרוני בחופשות הרכבת עוצרת גם במוזיאון. אח"כ אפשר לעלות בכרמלית לגן האם ולשבת ולהעביר שם מידע ודיעות. ובעניין הילדים אני מניח שלחלקינו לפחות יש (דיברתי על להביא ילדים בני 7-8 עד איזה גיל שתירצו. אם לא רוצים לעלות לגן האם אולי יסכימו במוזיאון להקצות לנו אולם למפגש. מבחינתי 23/12 מתאים אז "קדימה עם עובד".

מצב
הנושא נעול.
למעלה