כן, בהחלט. למה לא ? אני בעד.מפגש פורום בחנוכה
תגידו יש מצב למפגש פורום בחנוכה אולי במוזיאון בחיפה עם הילדים?
בכלליות לפי סגן מנהל המוזאון הרכבתמפגש פורום בחנוכה
אבל אתה לא תהיה ב-23.12.2003בכלליות לפי סגן מנהל המוזאון הרכבת
כול החג המוזאון היה פתוח. ד.א כבר דברנו על זה שלעשות מיפגש זה ללא המשפחה. רק מי שנמצא בפורום אבל בגלל שלא נראה שיש רצון של הכותבים כאן לעשות מיפגש. אז אולי לעשות מיפגש ומי שירצה לבוא למיפגש נגיד במוזאון הרכבת בחיפה פשוט לכתוב תאריך יום ושעה וזהו.![]()
מוזיאון הרכבת או מוזיאון אגדבכלליות לפי סגן מנהל המוזאון הרכבת
כול החג המוזאון היה פתוח. ד.א כבר דברנו על זה שלעשות מיפגש זה ללא המשפחה. רק מי שנמצא בפורום אבל בגלל שלא נראה שיש רצון של הכותבים כאן לעשות מיפגש. אז אולי לעשות מיפגש ומי שירצה לבוא למיפגש נגיד במוזאון הרכבת בחיפה פשוט לכתוב תאריך יום ושעה וזהו.![]()
במוזיאון אגד התקיים המפגש הקודםמוזיאון הרכבת או מוזיאון אגד
אפשר לקיים מפגש במוזיאון הרכבת בחיפה, או במוזיאון אגד בחולון. אפשר גם במוזיאון חיל האויר בחצרים. יכול להיות מגניב. דוד רונת [email protected]
תמונה מאיזה אתרמפגש פורום בחנוכה
איזו תמונה יפה! מזכירה את בת גלים.תמונה מאיזה אתר
בוודאי שכדאימפגש פורום בחנוכה
אנחנו לא צריכים להחליטבוודאי שכדאי![]()
אני חושב שהמנהלים אורן וערן צריכים להחליט. לא ?
שרק יחליטו כבר התיבש לנו המוחמפגש פורום בחנוכה
מה לגבי יום העיון מחר?מפגש פורום בחנוכה
לצערי אני לא יוכל להגיע עבודה קודמתמה לגבי יום העיון מחר?
האם מישהו מכם מגיע?
לדעתי מפגש הפורום צריך להיעשותמפגש פורום בחנוכה
או קיי... אם כך האם יש מישהו שיכוללדעתי מפגש הפורום צריך להיעשות
ללא ילדים, במקום הקשור לתחום התחבורה הציבורית (מוזיאון הרכבת, מיני ישראל, נתב"ג וכו...). אתם מוזמנים לארגן את המפגש מבחינת תאריך ומיקום, אעשה את מירב המאמצים בכדי להגיע.
למיני ישראל יש הרבה חסרונות...לדעתי מפגש הפורום צריך להיעשות
ללא ילדים, במקום הקשור לתחום התחבורה הציבורית (מוזיאון הרכבת, מיני ישראל, נתב"ג וכו...). אתם מוזמנים לארגן את המפגש מבחינת תאריך ומיקום, אעשה את מירב המאמצים בכדי להגיע.
אני לא יכול להגיע בחנוכה למפגש. אבללדעתי מפגש הפורום צריך להיעשות
דר ' אביה ממה שהבנתי מהסגןמפגש פורום בחנוכה
בואו נעשה לנו חגדר ' אביה ממה שהבנתי מהסגן
המנהל שם זה גם גם אתה תהיה ואולי גם מר מילינג מגיע{לטיפולך שמר מילינג יגיע} סגן המנהל לא יהיה צערי כי המוזאון היה פתוח כול ימי החג. הנ בדיוק נחתה על שולחני חוברות שתים ששלח לי סגן המנהל זו של מאה השנים וגם זו של חמישים שנות הרכבת. אני מבין שהסגן המנהל דיווח לך?. בכול אופן מסור לו בשמי שהגיעו לי החוברות. ולא מצאתי פרטיים נוספים כפי שהוא הבטיח לי . רק ממך אני יוגע פרטיים תן שעת התיצבות ולמי ומה וכו. המשך יום טוב לכולם לסגן המנהל ולדר' גם ולכולללם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.