מפגש מרתק ביום חמישי ב 2200

מצב
הנושא נעול.

זהר זהר

New member

בטאצ' פוד , מגדלי אביב, רחוב הרכבת פינת בגין (פ"ת) בתל אביב. לאור ההתלהבות שבפורום הזה, מה דעתכם להפגש עם רוכבים ורוכבות ועל כוס תה או מים לנסות להבין את נפשו של רוכב דו"ג שאם שואף חיים הוא הוא חייב לרכב באופן אקטיבי, להיות ער לכל מה שלפניו מצדדיו מאחוריו ומעליו , שאין הוא יכול לרכב "דרך אגב" כי כך ימצא עצמו חיש קל בחדר הטראומה... יהיו עשרות ( בפעם האחרונה נמנו 150 ) אופנועים, תצוגה של יבואן סוזוקי , עופר - אבניר, הבנות הכי יפות בתל אביב (אם ישאירו להן מקום ליד השולחן) אבל גם כמה בנים שווים.

fireman

New member
אפשר להתעכב קצת על הקטע

בטאצ' פוד , מגדלי אביב, רחוב הרכבת פינת בגין (פ"ת) בתל אביב. לאור ההתלהבות שבפורום הזה, מה דעתכם להפגש עם רוכבים ורוכבות ועל כוס תה או מים לנסות להבין את נפשו של רוכב דו"ג שאם שואף חיים הוא הוא חייב לרכב באופן אקטיבי, להיות ער לכל מה שלפניו מצדדיו מאחוריו ומעליו , שאין הוא יכול לרכב "דרך אגב" כי כך ימצא עצמו חיש קל בחדר הטראומה... יהיו עשרות ( בפעם האחרונה נמנו 150 ) אופנועים, תצוגה של יבואן סוזוקי , עופר - אבניר, הבנות הכי יפות בתל אביב (אם ישאירו להן מקום ליד השולחן) אבל גם כמה בנים שווים.
אפשר להתעכב קצת על הקטע
של הבחורות?
(ערן רוצה להסברים נוספים ונימוקים) יש מצב להגיע עם אוטובוס קבריולט? זה יעשה רושם על הבחורות?

עדיף להיפגש עם נהגי מוניות. זה נראה

יותר מעניין. יש להם סיפורים מעניינים יותר מנסיון. נדמה לי שאנחנו לא פורום לאופנועים?! יש לך לספר לנו משהו חדש וסקופי יחודי שאנחנו לא יודעים עדיין על קטרים ואוטובוסים - חברינו הטובים ביותר ? סלח לי ידידי: אופנועים זה דבר נהדר מנסיון אישי של רוכב על אופנוע כבד לשעבר אבל זה לא נושא קשור לפורום ונראה לי שלנהוג על אוטובוס או קטר, לא פחות מהנה והרבה-הרבה יותר בטוח. לילה טוב יא עיוני.

fireman

New member
אביתר, הבחור הציע בנימוס

יותר מעניין. יש להם סיפורים מעניינים יותר מנסיון. נדמה לי שאנחנו לא פורום לאופנועים?! יש לך לספר לנו משהו חדש וסקופי יחודי שאנחנו לא יודעים עדיין על קטרים ואוטובוסים - חברינו הטובים ביותר ? סלח לי ידידי: אופנועים זה דבר נהדר מנסיון אישי של רוכב על אופנוע כבד לשעבר אבל זה לא נושא קשור לפורום ונראה לי שלנהוג על אוטובוס או קטר, לא פחות מהנה והרבה-הרבה יותר בטוח. לילה טוב יא עיוני.
אביתר, הבחור הציע בנימוס
לא צריך לבאס אותו.... כמו שראינו בשרשור לא קצר רוכבי האופנועים נתקלים כמעט בכל יום עם התחבורה הציבורית, לצערנו כשחלק מהם מנסים לעקוף אוטובוס מימין ומתנגשים בו והדיון היה מאוד מעניין וממצה. אם לי הייתה אפשרות להגיע מחר לתל אביב הייתי מגיע למפגש בכיף, נחמד מאוד שהוא הציע

אני תמיד בעד נהגי האוטובוסים ב

אביתר, הבחור הציע בנימוס
לא צריך לבאס אותו.... כמו שראינו בשרשור לא קצר רוכבי האופנועים נתקלים כמעט בכל יום עם התחבורה הציבורית, לצערנו כשחלק מהם מנסים לעקוף אוטובוס מימין ומתנגשים בו והדיון היה מאוד מעניין וממצה. אם לי הייתה אפשרות להגיע מחר לתל אביב הייתי מגיע למפגש בכיף, נחמד מאוד שהוא הציע
במפגש עם אופנועים כי רוכבי האופנוע לא מבינים שלנהג האוטובוס יש שטח מת במראות ולכן ב- 99.99% מהתאונות, יוצאים נהגי האוטובוס זכאים.

fireman

New member
אביתר....

במפגש עם אופנועים כי רוכבי האופנוע לא מבינים שלנהג האוטובוס יש שטח מת במראות ולכן ב- 99.99% מהתאונות, יוצאים נהגי האוטובוס זכאים.
אביתר....
זה לא קשור לעניין ההצעה שלו. הוא הזמין, נראה לך תבוא, לא נראה לך אל תבוא....פשוט וקל... גם אני עם נהגי האוטובוסים תמיד אבל זה לא קשור לעניין

gsx750f

New member
זהר ידידי

זהר ידידי
אני חושב שרוב משתתפי הפורום כאן לא נוהגים באוטובוסים הם אוהבי אוטובוסים ובכייף דרך אגב אני יגיע למפגש כמו כל יום חמישי עם הGSX750F שלי

??? יש פה הרבה נהגי אוטובוס וגם

זהר ידידי
אני חושב שרוב משתתפי הפורום כאן לא נוהגים באוטובוסים הם אוהבי אוטובוסים ובכייף דרך אגב אני יגיע למפגש כמו כל יום חמישי עם הGSX750F שלי
??? יש פה הרבה נהגי אוטובוס וגם
נהגי קטרים. אנחנו גם נוהגים וגם אוהבים רכב כבד !

fireman

New member
נוהגים גם נוהגים....

זהר ידידי
נוהגים גם נוהגים....
ללא מעט מחברי הפורום יש לא מעט ניסיון בנהיגה על אוטובוסים וכלים מרוביי גלגלים אחרים.

זהר זהר

New member
תודה על ההתייחסות, כמובן שאין

תודה על ההתייחסות, כמובן שאין
בחורה שתעמוד בפני הקסם המסתורי של דיליג'נס מתוחזק היטב ולכן גם הכנסתי אותן לידיעה. בנימה של רצינות: אחת הבעיות הלא פשוטות בקשר בין רוכב אופנוע לנהג רכב כבד , אוטובוס, משאית , היא העובדה שקשה מאד ליצור תקשורת עם הנהג דרך המראה השמאלית (בצד ימין יש בעיה להמצא אז נשים זאת בצד כרגע) . ברכב פרטי הבהוב אורות וצפירה יכולים לגרום לנהג להפסיק את החיטוט באף, דיבור בטלפון או איזה עיסוק אחר ולהתייחס. ברכב גדול זה ממש קשה. ועכשיו לסיפורון: רכבתי באתונה לפני מספר שבועות. העיר ממש מפוקקת. ברחוב צר שבו בקושי ניתן לנוע עם אוטובוס זוחלת התנועה בקצב של חניה . אני באופנוע עם מזוודות צד, די רחב, אין מצב שאני יכול לעקוב אחרי המקומיים המתמרנים בזריזות בין כלי הרכב. נהג אוטובוס קולט אותי במראה , עוצר ומשאיר רווח מרכב שלפניו רק כדי לאפשר לי ולדוגים אחרים לעקוף אותו ולהמשיך בתנועה. בישראל , בדרך כלל, דואגים הנהגים לעמוד צמודים זזה לזה, אם יש שני נתיבים לתנועה לוודא שלא לעמוד במרכז הנתיב כדי להקשות על הדוגים לעבור "ביניהם" - אבל הנה, אפשר גם אחרת. יום בתנועה של אתונה ואני מחייך כשאני שומע את סיפורי הזוועה - עבורי אתונה עם הפקקים ונהגים שמתבוננים במראות ומפנים את הדרך לדוגים קלה ובטוחה מתל אביב שם יש נהגים שאינם נהגים אלא נוסעים שיושבים ליד ההגה ודרך אגב מתפעלים , מדי פעם, את הרכב...

מצב
הנושא נעול.
למעלה