מפגש הפורומים הגדול!

Neta558

New member
מפגש הפורומים הגדול!

מפגש הפורומים הגדול! רבים הם הפורומים העוסקים בזכויות בעלי חיים בישראל. כל אחד בפורטל אחר, או בהיבט אחר של הנושא. המשותף-כולם מגיעים בפסח למפגש הפורומים הגדול! המפגש יערך בירושלים ביום שני, 21.4, ד' חוהמ"פ, בשעה 16:00. המקום המדויק יפורסם בקרוב. במפגש נערוך סדר "שחרור בעלי החיים" עם הגדה מיוחדת וסעודה טבעונית. אנחנו מקווים לראות שם כמה שיותר אנשים, ובמיוחד אותך! כן, אותך!
על מנת שכמה שיותר אנשים יוכלו להגיע, אנו מנסים לארגן נסיעות משותפות. אנא אשרו הגעתכם וציינו האם אתם מגיעים ברכב ויכולים לאסוף אנשים נוספים, זקוקים לטרמפ או מעונינים למצוא אנשים לנסוע איתם באוטובוס. את אישורי ההגעה והפרטים העבירו לנטע [email protected] או הגיבו בשרשור זה. (כותבי תפוז יכולים לשלוח מסר). לרשותכם גם לוח טרמפים בכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Luhot_main.asp?id=360 בברכת חג שמח לכולם ומפגש מוצלח, מנהלי הפורומים של מפגש הפורומים הגדול
***** מכיוון שתכננו מפגש פורום לפסח, נערוך אותו לפני המפגש הגדול (והמסעיר! מבטיחה!). נפגש כל חברי הפורום (כן, זה אומר שכולם באים הפעם!) בשתיים לפעילויות אטרקטיביות ומפתחות תאבון
זה יהיה באותו המקום, שעדיין אינו מפורסם
פרטים נוספים בהמשך. מי שמגיע שיודיע לי או ישרשר שהוא מגיע, כולל אם הוא צריך טרמפ או מציע טרמפ. ותכתבו רק אם אתם חייבים טרמפ בשביל להגיע, כדי שבאמת נוכל להביא כמה שיותר אנשים...

adipo

New member
אני מעוניינת לבוא!

אני בטח אגיע ברכבת לתל אביב ואם מישהו יוצא מהאזור במכונית אשמח להצטרף...

אני כמעט בטוח באה

כנראה שאני אגיע באוטובוס מביצ'מש, לא נראה לי שיש עודף צמחונים מביצ'מש, אולי חוץ מחגי שמסתובב פה מדי פעם. באופן כללי, אני אשמח למצוא עוד ביצ'משים צמחונים, אבל אני קטנת אמונה.

Neta558

New member
מה זה כמעט בטוח?

לירושמלים וכל מי שמסביב אין הנחות-נא להתיצב!

אממ...

*גימגום של הברות בלתי מובנות* אממ.. גאנגמר... ארלימגג ואם לדוגמא.. יפול פסנתר בדיוק בפתח ביתי וימנע כל אפשרות ליציאה? הא? ומה אז? (ומע עז?)

Neta558

New member
יופי, אז את באה ../images/Emo13.gif

אני אגן עליך מפני הפסנתרים. משום מה הם תמיד מפחדים מהמחשבה ש"אנגן" עליהם

*מנגבת זיעה ממצחה בהקלה*

פיו. יופי, עכשיו אני בטוחה מפני פסנתרים... תגידי, השמירת ראש הזאת, בתשלום?

לירן17

New member
זקוקה נואשות לטרמפ!!!!!!!!!! (דרום)

אמרתם שתעשו מפגש פורום בדרום. אם לא, אז אני צריכה טרמפ. יש פה דרומיים? (גם למפגש בפסח וגם למפגש הגדול) בתקווה לאהבה
(ולשלום עולמי ולשלום עם הטבע)

girlcott

New member
יכול להיות ..........

שאני אבוא, ואם כן יכול להיות שעם האוטו...את יכול להצטרף... אבל בכל מקרה אני מניחה שטלי תהיה אצלי ותיסע ממני למפגש אז תוכלי להצטרף אליה ולהינות מנפלאות התחבורה הציבורית........ מאיפה את בדרום?

לירן17

New member
תגידי דרך איפה את עוברת כי רוב המקו

מות בדרום יתאימו לי (אני נייטרלית)

Gaily Trinity

New member
אבל רוני את בכלל לא צמחונית

או שכן? (לא... לא סביר ) גיאלי צריכה עידכוים מארץ הקודש :) take care my dear see you soon (july!!!) i'm excited

עשיתי חישוב מהיומהולדת של טלי...

אבל כשעשיתי אותו שכחתי שיש 12 חודשים בשנה ולא 10...
מצטער...

איכסה

New member
אני גר בירושלים מאוד....

אבל אני לא נייד, אז תלוי איפה זה בירושלים (זו עיר גדולה)... הכוונה בטרמפ היא לטרמפ עירוני. אם זה במרכז העיר\ בקרבת גבעת רם\ בקרבת קריית יובל\ הקניון\ מקום אחר שבטוח שכחתי, אני יכול לבוא...

למעלה