נכון ורצוי באזור המרכזמפגש הפורום
ולנושא מעט יותר אופטימי. האם משהו מתקדם בעניין מפגש הפורום? לדעתי כדאי מאוד להיפגש וחבל לוותר על הרעיון.
ועוד משהו...מפגש הפורום
ולנושא מעט יותר אופטימי. האם משהו מתקדם בעניין מפגש הפורום? לדעתי כדאי מאוד להיפגש וחבל לוותר על הרעיון.
אני מקוה שנמצא מקום באזור המרכזועוד משהו...
אני מקווה שהמפגש יהיה מתישהו בחודשיים הקרובים, שכן באמצע אוגוסט אני מתגייס ולכן רק עד אז אוכל להגיע. בכל אופן, כדאי שנתחיל להתארגן אם אנחנו רוצים שהרעיון ייצא אל הפועל. כפי שכבר אמרתי, אני מציע כמקום מפגש את מוזיאון הרכבת בחיפה או את מוזיאון אגד בחולון.
אני מחכה לשמוע רעיונות נוספיםמפגש הפורום
מוזיאון הרכבת או מוזיאון אגדאני מחכה לשמוע רעיונות נוספים
הרי יש כאן אנשים המקורבים לבכירים ברכבת ישראל או בחברות תחבורה ציבורית אחרות - בואו נכתוב בפורום את כל האפשרויות ולאחר מכן נחליט איזו מהן הכי מתאימה. בהחלט יהיה מאוד נחמד להיפגש ולהכיר את האנשים מאחורי הכינויים.
ושוב אני מעדיף את מ.אגד בגלל המרכזמוזיאון הרכבת או מוזיאון אגד
וכדאי שנתחיל לפעול בנושא שכן מדיבורים בלבד כלום לא יצא.
אורן אני מציע שתפתח סקר בנושאושוב אני מעדיף את מ.אגד בגלל המרכז
ואני בכלל מהדרום.
יש מקום להיפגשאני מחכה לשמוע רעיונות נוספים
הרי יש כאן אנשים המקורבים לבכירים ברכבת ישראל או בחברות תחבורה ציבורית אחרות - בואו נכתוב בפורום את כל האפשרויות ולאחר מכן נחליט איזו מהן הכי מתאימה. בהחלט יהיה מאוד נחמד להיפגש ולהכיר את האנשים מאחורי הכינויים.
מחפש את הטלפון של מוזאון אגד בחולוןמפגש הפורום
אתר מוזיאון אגדמחפש את הטלפון של מוזאון אגד בחולון
ועם אפשר גם לעלות את האתר? של המוזאון ומראש.
אתר מוזיאון אגד
מצורפת כתובת אתר מוזיאון אגד. באתר כל הפרטים ומספרי הטלפון.
האתר הוא חלק מאתר אגדעבור התשובה ואולי שווה לצרף
את האתר לקישורים?.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.