מפגש גננות יוצא לדרך

טלגל

New member
מפגש גננות יוצא לדרך../images/Emo88.gif

אז ככה בנות יקרות, המפגש יתקיים שבוע הבא ביום חמישי ה-17/7,שבוע הבא, בשעה 1800, בקניון עזריאלי שבת"א, בבית-הקפה יוטבתה. החלטנו שלפגישת הכרות ראשונה מקום כזה יהיה הכי קל להגעה והכי נוח לכולנו. (תודה לכל הגננות שמציאות את הבית שלהן). אז ככה רשמו בהמשך לשרשור, אישור הגעה, והאם את מעוניינת באיסוף כסף (30 ש"ח כל אחת) להזמנה כללית, או הזמנת קפה אישית. אני באה ומעוניינת ב-הזמנה כללית.

gili111

New member
מקפיצה..חברות להמשיך לשרשר../images/Emo88.gif

כל הצפוניות והדרומיות שאין להן איך להגיע מתבקשות לכתוב בשרשור הזה... ואז אפשר יהיה לארגן טרמפים מבנות שמגיעות מהאיזור. השאלה השנייה האם אתן בעד איסוף סכום של 30 ש' בערך מכל אחת כדי לקנות כיבוד במסעדה, או הזמנה אישית. נא לכתוב בשרשור וגם מסר אישי אלי או אל טליה אם אתן מגיעות כדי שנוכל להזמין עבורכם מקום במסעדה.

מקווה שאוכל להגיע... ../images/Emo39.gif

לא יודעת עדיין. [יש חנייה בעזריאלי????] ד"א - כל הכבוד על כל החומרים שעלו כאן לאחרונה. אני כרגע במצב רוח של חופש.. והדבר היחיד שמדאיג אותי זה אם לסוע לחופשה בחו"ל או בארץ.... מתנצלת על היעדרות ממושכת - המחשב שלי עדיין לא בקו הבריאות... [נדלק רק כשבא לו..]

דובדבן 1

New member
אחלה של רעיון -אך לא אוכל להגיע

בסוף השבוע הנ"ל מתקיים בביתי שוב בזאר ציוד לטיולים. אולי בפעם אחרת... האם ארגון מפגש צפוניות יחשב לנו כבגידה? מה דעתכן?

הללויה11

New member
רעיון נפלא אך

דווקא בשבוע זה אני עסוקה בהכנות לארוע משפחתי. חבל לי זה מאד מסקרן לראות ולהפגש אם כל הגננות המקסימות שיודעות לתת מעצמן כל כך הרבה.

biel

New member
מפגש.

אמנם לא כל כך פעילה בזמן האחרון - אבל מחוברת באופן קבוע. ושאלתי היא האם אפשר יהיה להגיע מבלי להודיע מראש?. ובקשר לכסף - מה שיוחלט מקובל גם עלי.

biel

New member
שכחתי

איך נדע מי "אנחנו"? עזריאלי קצת גדול לא?

אני חושבת שאוכל להגיע תלוי אם אבי

יוכל להקפיץ אותי ואם אני באה אז גם יובל (היא יונקת כך שהיא צמודה אלי אם למישהי זה מפריע רק תודיעו
) ואיזה כיבוד גילי לדעתך אפשר להציע? מה שכולן יחליטו גם אני בקשר לכיבוד.

קדן

New member
../images/Emo13.gifמתאים לי מאד התאריך והיום

לגבי איסוף הכסף- אני חושבת שכל אחת תשלם לעצמה ותהיה חופשיה להזמין לעצמה, (מנסיון של מפגש פורום אחר)

למעלה