מפגשים...

מפגשים...

אולי דווקא לאור זה שכמות האנשים במפגש יורדת משבוע לשבוע צריך לארגן גם פעילויות אחרות שירעננו קצת את המועדון... טיולים, שיירות, השתתפות במפגשי רכב קלאסי (כדוגמת היום ברידינג) אני מאמין שלטיולים יגיעו יותר אנשים מלמפגש וזה ייתן זריקת מרץ למועדון! יש באביב מזג אוויר מעולה לטיולים וחבל לפספס את ההזדמנות !!! מחכה לתגובות... עמרי מגל

אני משתדל...

לא לאבד תקווה... אולי אם יהיו עוד כמה שמוכנים לעזור ולתרום ולתמוך או לחילופין אם יבינו סופית שהמועדון בדרך להתפרק אז אולי יעזרו לארגן פעילויות... בתקווה ובאמונה... עמרי מגל

balkanyi

New member
שלא תבין אותי לא נכון

אני מת כבר לטיול אני יודע שזה מגבש הטיול (הרציני)האחרון שהיה לכפר בלום גרם לי לא להפסיד מפגש אחד. הבעיה לדעתי היא כלכלית כי חופש יש לרוב החברים .

אני לא מבין...

למה כולם בוכים שהמועדון קורס וכשמישהו מציע משהו אף אחד לא טורח להגיב... או שתפסיקו להתבכיין או שתביאו הצעות לפתרון כי ככה המועדון יתפרק יותר מהר ממה שאנחנו חושבים!!! תתחילו להתעורר כי בקרוב יהיה מאוחר מדי !!!! נ.ב תמנעו מהערות ציניות להודעה כי הסגנון הזה נמאס לגמרי... שיהיה לכולם חג שמח ושקט

latino2heat

New member
אין לי מועדון אחר גם עם זה רחוק מינ

נשמתי, אני לא מבין מה עובר דרך לאנשים פה , עד שאני יודע ליפני חודשיים היו באים אנשים בגשם,ובשמש, אכשיו אני שואל לעצמי: מה קרה? יאללה תיתצאו מהבית אני יודע שיותר מאחד יש לא מספיק על הראש כדי לפנות מקום, ביום שיש אבל באו נעשה מאמץ ולנסות לאגיע יום שישי , אני מודע שאחד מהסיבות שאני נישארתי בארץ ולא פארשתי לחו"ל זה האנאשים שעיקרתי בעורך השנה וחצי ,וביכלל מהטיול אחרן

למעלה