מפגשים מהסוג טיפשי...

מפגשים מהסוג טיפשי...

מי שאוהב לצחוק ביחד עם כוס הקפה... הכתבה הבאה נועדה בשבילו/בשבילה. האם האוטובוס הוא מקום טוב כדי "להתחיל" איתה/איתו ? רציתי להזמין אתכם לכתבה סאטירית מאוד מצחיקה על מפגשים מעניינים באוטובוס: מפגשים מהסוג הטיפשי שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא, אמיר

שרי 43

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

מה זה נקרעתי מצחוק. תודה אמיר, האיש הזה כותב בדיוק כמו שאני אוהבת

אהלן שרי

קיבלתי את המסר שלך, ומייד באתי לטעום את העוגה שהבטחת לי שתאפי... אז מה קורה ? אני עדיין רעב...

שרי 43

New member
בוקררררר אמירי ../images/Emo6.gif

תפסת אותי בדיוק באמצע......של האפיה, שישי בבוקר, עוגת מוס שוקולד וקוקוס לשבת ממממממממממממממממ ללקק ת´אצבעות. בינתיים תתכבד באיזה ספל קפה/תה/נס חם כי לפי מה שאני רואה דרך החלון הולך להיות לנו סופשבוע גשום ואפרורי. ובתוך כדי שאתה לוגם ואני אופה תגיד... אתה רק השליח? כלומר....הייתי שמחה אם היית משאיר איזה סימן משלך, מה אתה אומר?

טוב נו...

הדבר הראשון על עצמי זה שאני נמצא רוב הזמן בארה"ב (רוצ´סטר נ.יורק). אז עכשיו אני אלך לי לישון כי אצלי מאוחר בלילה, ולא נותר לי אלא לאחל לך יום נפלא ומתוק... להתראות, אמיר.

שרי 43

New member
אמירי...

לך לישון מאחלת לך שתתעורר לתוך יום נפלא אפוף בריח מאפים מתוקים. לילה טוב חומד

אוריאל11

New member
הריח מגיע עד אילת../images/Emo6.gif

המשיכו כך, כל היום בוקר טוב ישראל

שרי 43

New member
מה כל היום? חחחחחחחח

הלך לישון האיש......שתה קפה והשאיר אותי עם המאפים

תודה גם לך ../images/Emo23.gif

הזכרת לי בתמונה שצרפת את הפרחים בישראל שאני כל כך מתגעגע אליהם. אצלי נשקף עכשיו מחלון ביתי נוף קסום אחר - נוף של שלג.

שרי 43

New member
אפרופו שלג....

את הביקור האחרון שלי בניו יורק עשיתי בתקופת חג המולד בקור של ארבע מעלות מתחת לאפס. העיר המקושטת להפליא על מליוני נורותיה ולובן השלג שעטף כל חלקה הם הזכרון הכי חזק שלי משם. מסכימה איתך כי יש בנוף מושלג קסם מסוים.

שרי 43

New member
קרררררררררר אבל...

תמיד אפשר להפוך את זה למשהו מהנה אפשר למשל: 1. להשאר במיטה מתחת לשמיכת פוך עם ספר טוב 2. להצמד למישהו שאנחנו ממש אוהבים 3. להצמיד את הפנים לזכוכית להשאיר סימנים עם האצבע 4. להכין תה...(איכססססס) כי מי שותה תה כשחם? ...רק קוב חחחחחחחח 5. להתלבש הכי חם שאפשר ולצאת לגלוש, לבנות בובת שלג, לזרוק אחד על השני שלג 6. להתרווח ליד האח עם ערמונים שכחתי משהו? ......

למעלה