מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

'תפוז
אנשים' גאה להציג בפניכם את גרסת הבטא של מערכת הפורומים החדשה! מדובר בשדרוג מערכת הפורומים הגדולה ביותר ברשת הישראלית, והפיכתה לידידותית ונוחה עוד יותר. במערכת המחודשת הושקעה מחשבה רבה, על מנת שתאפשר לכם את מרב הדרכים להביע את עצמכם, להחליף חוויות, לשתף אחרים בדברים המעסיקים אתכם ולדון בנושאים שונים ומגוונים. מה מתחדש
העיצוב נקי יותר, חדשני יותר, ומתאים למראה הכולל של תפוז המתחדש. בנוסף, המערכת עברה עברוּת ובר הניווט השמאלי שליווה אתכם עד היום, עבר לצד ימין.
המערכת המחודשת מאפשרת חיבור טבעי יותר בין הפלטפורמות של תפוז. למשל, בכל פורום ישנם קישורים לפורומים נוספים, קומונות, בלוגים, סרטוני Flix ותמונות הקשורות לנושא הפורום.
בעתיד, החיבור בין הפורומים לפלטפורמות החדשות יהיה הדוק אף יותר, ויאפשר לנו להציע לכם כלים חדשניים ומגניבים. את הראשון שבהם נחשוף כבר בימים הקרובים: אתר HIT המאפשר לכם להמליץ על תכנים משובחים ישירות מהפורום, ובעצם מכל מקום בתפוז ומחוצה לו.
המערכת החדשה נבנתה בטכנולוגיית דוט.נט. אנו צופים ומקווים כי בתום תקופת הרצת גרסת הבטא, הגלישה תהיה מהירה יותר, נוחה יותר ונטולת תקלות ככל האפשר. זהו, תמו ההסברים ועתה אנו מזמינים אתכם, גולשי תפוז, לגלוש ולהתנסות במערכת החדשה: הכניסה למערכת הפורומים החדשה מתבצעת על ידי לחיצה על הקישור המוצג בצד שמאל של הפורום, או ממש מפה. שימו
! היות ומדובר בגרסת הרצה, צפויות תקלות ובאגים קטנים. אנא דווחו על כל בעיה בפורום "הפורומים החדשים", על מנת שנוכל לסייע ולפתור את התקלות. שאלות והערות יתקבלו בברכה אף הן. http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?forum=2000 גלישה נעימה! צוות תפוז
אנשים

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif התראת מחשב חדש!!!! התראת מחשב חדש!!!!

קייייייייייההההההההההההההההההההה היום המיוחל הגיעעע!!! ^________________^ הלכתי עם אמא שלי היום לקנות סוף סוף מחשבבבב!!! ^____________^ וקנינו מחשב פ33ה! XD עם כל התנאים שרציתי ואפילו יותר!! $%#^@^@#$^@#$^^%$^&%$#& בנוסף אמא שלי גם אמרה שצריך גם להגיד להוט/נטוויז'ן שצריך לשנות את מהירות הגלישה שיש לנו כרגע(כרגע יש לי 1.5 מגה שזה בעע) אז אמרתי לה שפחות מ-3 מגה אני לא מוכנה XDDDD בכל מקרהההה, המחשב החדש יגיע בתקווה ביום חמישי בערב! ^_______^ סוף כל סוף המשאלה שלי שהמחשב הזה ימות תתגשם! XD *צחוק מרושע*

מאיוש33

New member
XDD שמחה בשבילך!

ואני מקווה שהמחשב טוב כמו רמת ההתרגשות שלך, כי אם כן- הוא מצויין ואפילו יותר D: אז בכל מקרה, מזל טוב

Eyal 1 2 3

New member
תתחדשי!^__^../images/Emo215.gif

לי פירמטו את המחשב אז כבר הרבה זמן לא הייתי פה!^^ (אם שמתם לב בכלל><) סוף כל סוף הוא עובד סבבה אפילו שמישום מה אני לא מצליח להוריד את המסנג'ר/אייסי...T__T

lsabag

New member
תתחדשי ! ! !

שיהיה המון בשעה טובה ומקווה שהמחשב יהיה הכי פגז בשבילך ככה תוכלי להנות כמה שיותר כשאת בבית

גדוווול!

מחשב חדש זה מעולה! גם אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, אבל הפעם לאבזר אותו בכל גאדג'ט אפשרי, וזה במטרה להפוך אותו למתקדם במיוחד (או לפחות מתקדם יותר מזה שיש לי עכשיו, למרות שגם הוא מעולה. טוב, האמת היא שהוא מממש טוב, אבל אני תמיד שואף ליותר.) וואיי וואיי, אני כבר מפנטז על הסימס 3, או ה- GTA IV (למרות שעדיין לא הודיעו רשמית שהוא יצא ל- PC) ושאר משחקים עם גרפיקה מדהימה. תכננתי לשדרג גם את האינטרנט למהירות גבוהה יותר. שמעתי שיש 10 מגה בארץ, אבל זה עולה יותר מדי. כשחושבים על זה... בארץ הכל יקר מדי. טוב, אני מדבר על ישראל, המדינה שבה כל אחד מרשה לעצמו להעלות את המחיר בעשרות ואפילו מאות שקלים - למרות שבמקור, בחו"ל, הוא עולה הרבה פחות. אז אני לא מופתע. קיצ, מחשב חדש זה אחלה לגמרי! תעלי תמונה שלו כדי שנתרשם :)

Eyal 1 2 3

New member
נקווה שהסימס3 יהיה על PC ולא על DVD../images/Emo215.gif

הם דפקו אותי עם זה שהוציאו חצי מהתוספות(לארץ) רק בDVD.. למרות שיש לי בלפטופ כונן דיוידי אבל יותר נוח לי על המחשב.. ^^

chen010189

New member
רותם איזה כיף תתחדשי!!!

וואי זה הכי כיף אני יודעת... המחשב שלי כבר בן 8 (וכבר מתחיל להראות שלבי זקנה...נראה לי שהוא בדרך למות
), השלישי במספר...כשקניתי את ה2 לפניו זה היה בהפרש של שנתיים אם אני לא טועה בתקופה שכל שני וחמישי הוציאו וינדוס חדש ומזה התרגשתי חחחחחחחח אפילו כשהוא שאל אותי "את רוצה DVD או צורב?" ואז שהתלבטתי הוא אמר "עם DVD זה יותר מהר" אז אמרתי לו DVD למרות שבאמת התלבטתי ובשנים הראשונות היו לי אלף סרטים אבל עכשיו אני בכלל לא רואה וההפך אני כל הזמן צריכה צורב וקשה להשיג אנשים לזה
החוסר סבלנות שלי זה משו

Hawkgirl

New member
תודה אנשושים! ^__^

ואיזה תזמון למחשב חדש! המחשב התחיל להתפגר לחלוטין לפני יומיים, ופרשתי מהמסן והמירק עד שאני מקבלת מחשב חדש כי הוא פשוט איטי תיכו X_X והדפדפן אינטרנט שאני משתמשת בו(פיירפוקס) החליט שנמאס לו לעבוד והוא כל פעם נסגר כשאני פותחת אותו, אז אני נאלצת עכשיו להשתמש באינטרנט אקספלורר המעאפן הזה שעובד לאט וכל פעם מקפיץ לי חלונות פרסומות או מבקש ממני להוריד איזה וירוס X_X בכל מקרה כבר התחלתי להכין רשימות של מה אני צריכה להעביר למחשב החדש הבעיה היא כל פרקי האנימה שיש לי על המחשב XD אני צריכה לעשות מרתון של סדרה מסויימת שסיימתי להוריד בתחילת השבוע כדי לסיי אותה כמה שיותר מהר ולמחוק אותה(שאני לא אצטרך להעביר את כולה או להוריד אותה מחדש למחשב החדש). בנתיים אני מעבירה את הזמן בציור :^_^: תצפו לראות 2 חדשים בקרוב! D:

למעלה