מערכת המסחר בבנק לאומי

מצב
הנושא נעול.

Warren Buffett

New member
מערכת המסחר בבנק לאומי

מערכת המסחר בבנק לאומי
האם יש כאן מישהו שסוחר בבורסת ת"א דרך מערכת המסחר האינטרנטית של בנק לאומי?

Warren Buffett

New member
המשך

מערכת המסחר בבנק לאומי
האם יש כאן מישהו שסוחר בבורסת ת"א דרך מערכת המסחר האינטרנטית של בנק לאומי?
המשך
אשמח לשמוע חוות דעתכם על מערכת המסחר האינטרנטית מההיבטים הבאים: - אמינות ודיוק הנתונים - עושר פונקציונאלי - נוחות שימוש - זמינות ועמידות במצבי עומס קיצוניים - גיבוי טלפוני

ziv m

New member
יחסית לשאר הם בסדר

המשך
אשמח לשמוע חוות דעתכם על מערכת המסחר האינטרנטית מההיבטים הבאים: - אמינות ודיוק הנתונים - עושר פונקציונאלי - נוחות שימוש - זמינות ועמידות במצבי עומס קיצוניים - גיבוי טלפוני
יחסית לשאר הם בסדר
אני לא חושב שיש מערכת מושלמת כי כל פעם אפשר לשמוע תלונות על הרבה אתרים לאומי ופועלים אין יותר מידי תלונות הגרפים שלהם טובים וגם דיוק בשערים הוא טוב ומושלם סהכ עד עכשיו אני די מרוצה מהם בשנה שאני סוחר לא היתאכזבתי

Warren Buffett

New member
תודה, ועוד שאלה ממוקדת

יחסית לשאר הם בסדר
אני לא חושב שיש מערכת מושלמת כי כל פעם אפשר לשמוע תלונות על הרבה אתרים לאומי ופועלים אין יותר מידי תלונות הגרפים שלהם טובים וגם דיוק בשערים הוא טוב ומושלם סהכ עד עכשיו אני די מרוצה מהם בשנה שאני סוחר לא היתאכזבתי
תודה, ועוד שאלה ממוקדת
האם הם לא נופלים בזמנים בהם יש עומס רב על השרתים שלהם כמו למשל בעת בהלת קניות או מכירות?

ziv m

New member
בסערה אחרונה היתה בעיה לקראת סוף

תודה, ועוד שאלה ממוקדת
האם הם לא נופלים בזמנים בהם יש עומס רב על השרתים שלהם כמו למשל בעת בהלת קניות או מכירות?
בסערה אחרונה היתה בעיה לקראת סוף
מיסחר בין1700 1730 וזהו לא שזה לא מרגיז אבל בשיא אקשן ומכירות חזקות דווקא החזיק מעמד ועוד נתון שבדקתי זה לקראת סופ המיסחר ביום חמישי שהזרימו עשרות מיליונים למניות הבנקים שעברו תיקון חיובי לקראת סופ המסחר אז היה אפשר לראות את זה ממש לפי האתר אם זה על פי מדדים שירדו בצורה מהירה ואם זה בסכומי כספ שנכנסו למניות כמו פעולים ולאומי וזה חשוב מאוד עוזר לזהות מגמה

מצב
הנושא נעול.
למעלה