מעקב טלפוני

מצב
הנושא נעול.

30מוני

New member
מעקב טלפוני

מעקב טלפוני
אני עובד כסוכן, ומקבל רכב ופלאפון לצורך העבודה , כעת רוצה בעה"ב , לעשות מעקב טלפוני ,GPS, לדעת בכל רגע נתון,( אף מידע רטרואקטיבי) היכן אני נמצא. שאלותי הן: 1. האם ביכולתי לדרוש , שמכיון שהפלאפון בחזקתי בכל שעות היום (נחשב להטבה ואני משלם בעבורה מס), ואיני מעוניין שידע מה אני עושה מחוץ לשעות העבודה, למנוע ממנו לעשות זאת. 2. האם זה נכלל בגדר הרעת תנאי העבודה.

שיר ורד

New member
תשובות

מעקב טלפוני
אני עובד כסוכן, ומקבל רכב ופלאפון לצורך העבודה , כעת רוצה בעה"ב , לעשות מעקב טלפוני ,GPS, לדעת בכל רגע נתון,( אף מידע רטרואקטיבי) היכן אני נמצא. שאלותי הן: 1. האם ביכולתי לדרוש , שמכיון שהפלאפון בחזקתי בכל שעות היום (נחשב להטבה ואני משלם בעבורה מס), ואיני מעוניין שידע מה אני עושה מחוץ לשעות העבודה, למנוע ממנו לעשות זאת. 2. האם זה נכלל בגדר הרעת תנאי העבודה.
תשובות
1. לא נראה לי שיש כאן עניין של הרעת תנאי עבודה. 2. ישנה כאן בעיה של פגיעה בפרטיותך מעבר לשעות העבודה, ולדעתי זכותך לשמור על פרטיותך. האפשרויות העומדות לפניך -להגיע להסכמה עם המעסיק ועם חברת הסלולאר, שמיקומך ידווח למעביד רק לגבי שעות העבודה. לסכם עם המעסיק שבסוף יום העבודה, יוחזר הטלפון אליו. אפשר לדרוש שהמעסיק יגלם חלק מהמס שאתה צריך לשלם בגין הסלולאר (מאחר ואתה כן יכול להשתמש בו לשימוש פרטי בשעות העבודה אך לא תשתשמש בו מעבר להן). לשנות את תכונות הטלפון כך שלא תוכל לחייגלמספרים שאינם שייכים למקום העבודה, ללקוחות תתקשר דרך מרכזיית המעסיק. לא תצטרך לשלם מס. מחוץ לשעות העבודה, תכבה את הטלפון ותנתק את הסוללה. מחוץ לשעות העבודה לכבות ולנתק את הסוללה, אתה סופג את מלוא עלות המס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה