מעקב הריון

א R נ ב ת

New member
מעקב הריון

בהריון הקודם רופאת הנשים שלי היתה עושה לי בדיקות משקל, לחץ דם, ונותנת הפנייה לבדיקות שתן. עכשיו אני אצל רופא אחר, והוא אמר לי שאת הדברים הללו אעשה בקופ"ח אצל האחות (הוא כנראה לא מתעסק בזוטות האלה
). מישהי עושה את המעקב הזה בקופ"ח? ומה עושים - פשוט מגיעים לאחות ומבקשים להישקל ולמדוד לחץ דם? קונספט שאני לא רגילה אליו...

תבררי עם האחות בקופה

באילו ימים היא מבצעת מעקב הריון. הן בדר"כ עושות את זה מסביבות השעה 10, אחרי שהן מסיימות בדיקות דם. את מגיעה בלי תור - שקילה, ל"ד וחלבון בשתן. ככה זה בסניף שלי [מכבי].

א R נ ב ת

New member
כן אני ארים טלפון לסניף.

מכבי אינדיד. מ-10 בבוקר? כמה נחמד, עוד סיבה לאחר לעבודה...
את בדיקת השתן עושים במקום? כלומר פשוט מגיעים ומקבלים כוסית?... והן פותחות כרטיס מעקב? הרופא שלי לא עשה זאת. לפחות לא נתן לי משהו פיזי ביד.

אולי אצלך זה יהיה מלפני 10?

אצלי זה ככה... כן, מקבלים כוסית
במקום ועושים פיפי. אגב, התוצאה היא מיידית - זה ניבדק עם סטיק לקמוס כזה. וכן, הן פותחות כרטיס מעקב [אולי כדאי שאני אפתח...?].

א R נ ב ת

New member
כלומר הן בודקות רק חלבון

ומה עם תרבית? אני זוכרת מההריון הקודם שעשיתי כמה וכמה כאלה במשך ההריון.

אצלי

יש הפניה כל חודש מרופאת הנשים לתרבית ואז אני עושה את זה. בבדיקה במקום בודקים חלבון ודם בשתן... אבל אולי אני טועה?

GAL L1

New member
תרבית את תקבלי הפניה לעשות

בנפרד, אחיות בודקות רק חלבון בשטן כדי לוודא שאין הרעלת הריון

polinomialy

New member
כו, בדיוק כך.

את מגיעה פשוט לאחות והיא עושה את כל אלו. ניתן גם לעשות את כל זה בטיפת חלב ולא בקופ"ח. אבל זה בדיוק אותו הדבר. העניין הוא פשוט ללכת לאחות כלשהי (אחות קופ"ח או אחות טיפת חלב) לבדיקות שתן, משקל ולחץ דם. בהצלחה

ים04

New member
מעקב הריון אצל אחות קופ"ח

המעקב נקבע אחת לחודש בהתחלה ולקראת הסוף אחת לשבועיים , אחת לשבוע קובעים עם האחות תאריך והיא עושה בדיקת שתן, לחץ דם , משקל ומפנה לכל הבדיקות שיש לעשות במהלך ההריון. בהצלחה!!

GAL L1

New member
כן וגם בדיקת שטן

זה מה שאני עושה באותו יום שיש לך תור לרופא שלך או יום קדם. אני צריכה לקבוע תור מראש

kato1

New member
פני לטיפת חלב במקום מגורייך!

יש שם אחיות חביבות שזה תפקידן, לבצע מעקב היריון. פותחים לך תיק ואז בודקים לחץ דם, משקל, סוכר וחלבון בשתן, עוברים על כל הבדיקות שלך,מתעניינים במצבי הרוח שלך ועוד ועוד. האווירה סימפטית ואת מקבלת יחס אישי! ממליצה בחום!

totatol

New member
אני אלך מחר אולי להרשם

נשמע נחמד מאוד ולא עשיתי עד היום ל"ד וחלבון בשתן...

totatol

New member
בולשים אחרייך מותק?../images/Emo98.gif

מחפשים עקבות של דברים מסוכנים בגופך? אולי שאריות של ניקוטין?...

למעלה