מעצבן אותי..

שנבובית

New member
מעצבן אותי..

אני רוצה סוס! אני מתחרה רק בחוות אמיר, וגם זה רק בדרסאג' כי אמא שלי פוחדת שאני אפול ואהיה משותקת בקפיצות! להתחרות בחוות אחרות זה יקר - צריך ביטוח ולקחת סוס.. ונמאס לי!!! גמאני רוצה לרכב בגליל, על סוס משלי..

abct

New member
אהם....

כן, מכירה היטב את ההרגשה... ואין לי ממש מה להגיד לך שישפר את איך שאת מרגישה...

a l o n i s 1

New member
אז אני אחד כזה....

אה אני רציתי פעם סוס ...אבל אחרי שהייתי בקורס של עוזרי מדריכי רכיבה הבנתי שאני לא רוצה כול כך סוס.. וואלה אני רוכב ממש מספיק.!

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סתם דאגה והוצאה כספית נוספת מיותרת.

שנבוביתוש':

תראי, אם הייתי מחווה אחרת הייתי אומרת לך: אויש' איזה מסכנה, לא נורא כולנו ככה וזה. אבל כיון שאני יודעת מה הולך אצלנו בחווה: את פשוט צריכה ללחוץ על אמיר!!!! יש לנו 2 קרוונים!!! לא אחד... שניים!!! יש לנו משאית וקרוון!!! במשאית נכנסים 4 סוסים, בקרוון 2, ואני לא רואה למה שזה יעלה כל כך המון, בחוות אחרות צריך להזמין גם הובלה (מה שלנו כבר יש), וכאלה... אין סיבה שלא תתחרי. חוץ מזה מה זה התחרויות אצלנו?! שתי תחרויות בשנה, אחת דרסז' ואחת קפיצות? מה הרעיון? רק תלחצו על אמיר... רציני.

Vintage Queen

New member
נכון

דברי עם המדריך שלך... אולי אפילו תסבירי לו על המצצב שלך אני בטוחה שהוא יבין.... גם לנו יש קרון וההובלה עדיין עולה כסף... אז או שאחד ההורים שלנו גורר או שמתחלקים בהוצאות בין כל שאר המתחרים בקשר לסוס-זה באמת כבר עסק יקר :/ אני בטוחה שיהיה לך באחד מן הימים... ומקווה שנתחיל לראות אותך בתחרויות בקרוב: )

טוי בוי

New member
../images/Emo3.gifשלנו יותר שווה!!!

9 סוסים במסאית או 8 ויש עוד 2 קרונים (אני חושבת של מישהו פרטי) שבכל אחד נכנסים 2 סוסים. קרום של עדי ל-2 סוסים. קרון של פרנקי ל-2 סוסים. וקרון של רנה ל-2 סוסים... חה! תמותו... אני לא בטוחה אם לעדי ופרנקי יש קרון או 2...אולי רק לאחד מהם מה שאני יודעת שיש 2 ליד המנג'ים אחד בחנייה ואחד אצל רנה...או 2..

Sweet SuGaR

New member
משאית?!?! שווה?!?!?!?!

לאאא נראה לי תשלמי לי ואני מעדיפה לשם כדי שהסוס שלי ייסע בטריילר

למעלה