מעפילים (יא) - מחוז דרום - יאללה

kislevorr

New member
מעפילים (יא) - מחוז דרום - יאללה

כנס מעפילי מחוז דרום, ב-26 לחודש, בקן נס ציונה
(כי אני מאגרן את זה - אור כסלו - יקירכם). זה יוצא יום רביעי. אם יש לאיזהשהו קן בעיה להגיע באותו יום (ולא בגלל ש"ההוא לא בא אז גם אני" ו"הלכתי לבקר את סבתא\סבא\קומונר"), בבקשה להודיע לי כדי שנוכל להזיז את הכנס בהתאם. אבל בכל זאת - נכון לעכשיו, הכנס ב-26. אם מישהו רוצה להופיע או להעביר משהו בכנס,נא לפנות אלי לפלאפון 055835096 או להגיב להודעה הזאת עם הטלפון שלכם (עדיף). בבקשה להגיב אם אתם מגיעים או לא. בבקשה,תגיעו,אני מנסה שכולם יראו כמו שצריך מי השכבה השולטת בתנועה! רק מעפילים מופיעים ומעבירים דברים ומגיעים לכנס הזה, אין קומונרים,אין שכבת גרעין, רק מעפילים. יש הנחות למד"צים ומש"שים. אבל,רגע,אור, יש הנחות? כלומר,זה עולה כסף? לא,נכון לעכשיו זה לא יעלה כסף,אבל אם מחלה תורשתית (מעפילי קן נס ציונה) - המארגנים של כנס זה - יחליטו כי אנחנו עושים בכנס דברים שיעלו כסף - הכנס יעלה לכם כסף. עדכונים לגבי הכנס יגיעו בהמשך.

אור שאלה לי אלייך

לא קשורה לזה כי אני לא מעיפה אבל מה מעבירים בכנס הזה? וצא מהאשליות אתם לא השכבה הכי חזקה בתנועה במחוז דרום אתם השכבה הכי חלשה :)

kislevorr

New member
זהו לא סמינר, לכן אין נושא מסוים

פרט לנושא הגדול והחשוב שהוא - כיף ! אנחנו נעשה מה שנרצה בכנס הזה, ואין ספק שאנחנו השכבה הטובה בתנועה. ובטח שלא את - בונה קטנה ופעורה - שתערערי על סמכותנו! ונחזור לענין הכיף, הכנס הזה מטרתו היא לעשות כיף ביחד,כל מני אנשים מהמחוז. ואני רק דואג לזה שזה יתבצע,ושזה יהיה מאורגן. אני עכשיו חושב ברגעים אלו על נושא עיקרי או על שם מי יהיה הכנס הזה, כי הוא חייב להיות משהו כמו "כנס מעפילים בסימן גור שלום בן דור" או "כנס מעפילים על שם סבא דובי". כנראה שביום שני או שלישי כבר יהיו פליירים.

NOAL GORILAZMAN

New member
אני מקווה שאני יוכל לבוא

אני מקווה אור אבל לא מבטיח כלום נראה כבר ותוציא פליירים כי ככה ידעו מזה. ונגה את תתחילי לרדת על השכבה שלי כי גם השכבה שלכם לא משהו

בן...

לידיעתך! ולהזכירך... אתה לא בקבוצת רעם...(למרות שאתה מת להיות..) אז למה אנחנו נמצאים בחתימה שלך יא **** שמן !

kislevorr

New member
הפליירים מגיעים מחר ליום מחוז

של הקומונרים,מחרתיים יהיו פליירים בכל הקינים מה זה אתה לא מגיע?! אתה השתגעת?!

kislevorr

New member
ישנה בעיה להגיע לקן שלנו?

האוטובוסים מהווים בעיה? ה"כנס" הזה נקבע ביום רביעי,בגלל שהאוטובוסים קיימים באותו יום, וזה יום שהקן פתוח,אבל בקושי יש פעולות (לי יש,אבל אני אעביר אותה מוקדם) התאריך עדיין נתון לשינויים,אבל עדיף שלא. כל הקטע הוא שאנחנו יכולים לעשות,וכדאי לנו,כמה שיותר מפגשים כאלה,כי זה ממש הולך להיות כיף! חשבתי מתישהו עוד איזה חודש,לעשות קומזיץ, על חוף הים (התיכון,לא המלח), ביום שישי, זה יהיה מגניב... בכל מקרה נתראה ביום שבת. כי כולם מגיעים,הא?! חג המעלות שלנו,סוף סוף!! אה,כן, הפליירים יגיעו בקרוב.

חחח אור..

שנה שעברה אנחנו ניסינו לעשות קומזיץ לשכבה שלנו והכל כבר היה כמעט מתוכנן רק בסוף התעצלנו לתת את הפוש האחרון

זה ההבדל בשכבות....

קודם כל ל"מחלה תורשתית" הכי כל הכבוד שאפשר מגיע לכם!!! וד"א שכבת בונים של מחוז דרום תראו אתם במחוז אז אנחנו אוהבים אתכם אבל עובדות זה עוהדות ואין מה לעשות אנחנו השכבה הטובה ביותר אז דיי להתווכח עם המציאות!!! ואני בעד!!! אני אישית יגרום להעביר את המסר לכל קיני ראשון...!!! כרמית קן יפה נוף!!!

פחח

קודם שיהיו לכם אנשים בשכבה ואז נדבר על שכבה טובה...בלי להעליב..אבל אתם השכבה הכי קטנה במחוז דרום אזז...:)

kislevorr

New member
הפליירים כבר הגיעו אליכם!

ועוד לא התקשרתם אליי?!!!!?!??! אתם לא בסדר,באמת שלא... אבל חבר'ה,לא משנה מה,אני תמיד אוהב אתכם! (לא,לא אתכם,בונים ארורים,רק את המעפילים, ואולי גם את הגרעינים, ואולי קצת חותרים וחושלים ובונים... בהחלט עמלים צעירים...ובוגרים,וניצנים... כן,זהו)

kislevorr

New member
חייב... להקפיץ... אחרת... מוות...

אוף איתכם!! עוד לא התקשרתם! אני רק רוצה שתתקשרו ותגידו "קן חולון מגיע,אל תדאג אור מותק!" וזהו, אני לא צריך עזרה שלכם, לא כלום,טלפון אחד, ואם אני לא עונה - להשאיר הודעה... זהו...וגם שורפים קלוריה באותה הזדמנות ואפשר לשתות פחית דיאט קולה או כוס שוקו חם.

אנחנו...

לא קיבלנו פליירים והקומנורים שלי אפילו לא מבינים על מה אני מדברת...... אז אולי גם נשנה תאריך כי זה ממש לא מסתדר לאף אחד מהקן לשי+יש ליפה נוף עוד 2 י"אניקיים!!!!

למעלה