מעניין איך זה... (אולי טריגר)

Cherry Spikyyy

New member
מעניין איך זה... (אולי טריגר)

מעניין איך זה למות... הכל נעלם... כשהייתי קטן חשבתי שזה פשוט כמו לעצום את העיניים... אבל עדיין אפשר להרגיש כשעוצמים עיניים... אבל מה מרגישים כשמתים? לא מרגישים כלום... הכל נעלם... או שלא? אולי יש רוחות רפאים? אולי יש גלגול נשמות? אולי באמת יש גן עדן וגהנום (למרות שזה נשמע לי קצת ילדותי...) אולי פשוט הכל נגמר ונעלם וזהו... פשוט מפסיקים להיות יישות... פשוט הכל הכל הכל הכל הכל נעלם... כל מה שאפשר לחשוב עליו בכלל מכל הבחינות ומכל המושגים-הההההההההכל נעלם זה די בלתי ניתפס... אולי הופכים ליישות אחרת כל שהיא? יש הרבה אולי והרבה אם... וזה ממש מסקרן... לא מפחיד... וכל אחד עוד יגלה... ובנתיים אנחנו מנסים לחיות...

חן1

New member
על זה אני חושבת המון

תום תדע שהשאלה הזו מעסיקה אותי ה מ ו ן

צודק...

חבל לבזבז זמן על לחשוב כי אתה לא יכול אף פעם להיות בטוח בכלום (כמו כול דבר אחר בעולם)

תום, בקושי רב קראתי....

קודם כל.... (((((((((((((((((((((((((((((((((תום תום)))))))))))))))))))))))) אחר כך... מה ז"א "אולי יש רוחות רפאים?" מה אני? עז? ואולי אתה תהפוך ליישות אחרת.. אולי תחזור בתור עכבר או ג´ירפה.... אולי גן עדן אולי גהנום (אם כי אני בספק שלשם תגיע) וכן... הכי חשוב הכל נעלם....... ובתור אחת שחצי בצד ההוא. הכל נעלם זה לא רע בכלל.. רק הבעיה בצד שלי זה שעוד מרגישים. אבל זה העיקרון בכלל? מה יהיה אחר כך? אני חושבת שכמו שכתבת. קודם כל תנסה לחיות... רוח,

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שאלה טובה...

כתבו על זה לא מעט. אולי תנסה לבדוק בספרייה. איש לא מצא תשובה חד משמעית, אולי כי לא חזרו משם לספר... אבל זה נושא שמרתק אנשים מאז ומעולם. בכל מקרה, מובטח לך שזה יגיע בשלב מסוים. מה שלא מובטח זה איך תחייה עד אז, כי זה משהו שאתה אמור לקבוע. זה הספר שלך שאמור עוד להכתב...

למעלה