מעניין איך אנחנו שווי נפש, האמנם, אל מול הסיפור

יעיש התימני

Well-known member
המטלטל את עולם הימין המשיחי, המתנחלי, עד לשורשי שורשיו.
סיפור שמתאים לסיפורי שבתי צבי ויעקב פרנק, ומרפרר לבני עלי הכוהן [שמואל א, פרק ב', פסוק 22].
ברשתות המסחריות הנשלטות ע"י לא יודע מי, נאמר: אשת ציבור.
ב- FB, X, אינסטרגם יש חשיפה מלאה של אשת הציבור, האירוע, הבת מדברת כמו אין מחר.
חברי הטוב, אבי לבקוביץ, בבלוג שלו מספר על "כתות משיחיות" והפרקסיס המיני שיש בהן. [לא מפתיע אם אנחנו מבינים שמין הוא דרך לשליטה ולהפגנת כוח, נכון גם אצל חיות העדר וגם כשגבר אונס אשה בת 90 או ילדה בת שנה.]
עד עתה
אין התיחסות מהצד הנתבע באף דרך [ואני מוחא כפיים למדיניות הזו, כי לו זה היה על הטרללה, "רעייתי" והילד"ז - מייד שופרות, התקבצויות באולפנים וטרפת שמוכיחה את צדקת הטענות.], יש שמועות על קשר ביולוגי או קשר של "אומנה".
חג שמח וכשר לכם
אני לכשעצמי אצפה בתיאטרון השנתי, כשהמחותנת שלי מעצבנת בכוונה את הבן שלה, והשאגות עולות לשמיים, ואז היא מרגישה "דפוקה ומסכנה". אשתדל לא להתרגש, להישאר אדיש.

Yakir4179

Well-known member
סיפור שמתאים לסיפורי שבתי צבי ויעקב פרנק, ומרפרר לבני עלי הכוהן [שמואל א, פרק ב', פסוק 22].
חברי הטוב, אבי לבקוביץ, בבלוג שלו מספר על "כתות משיחיות" והפרקסיס המיני שיש בהן. [לא מפתיע אם אנחנו מבינים שמין הוא דרך לשליטה ולהפגנת כוח, נכון גם אצל חיות העדר וגם כשגבר אונס אשה בת 90 או ילדה בת שנה.]
עד עתה
אין התיחסות מהצד הנתבע באף דרך [ואני מוחא כפיים למדיניות הזו, כי לו זה היה על הטרללה, "רעייתי" והילד"ז - מייד שופרות, התקבצויות באולפנים וטרפת שמוכיחה את צדקת הטענות.], יש שמועות על קשר ביולוגי או קשר של "אומנה".
חג שמח וכשר לכם
אני לכשעצמי אצפה בתיאטרון השנתי, כשהמחותנת שלי מעצבנת בכוונה את הבן שלה, והשאגות עולות לשמיים, ואז היא מרגישה "דפוקה ומסכנה". אשתדל לא להתרגש, להישאר אדיש.
למדנו לאורך השנים ,לא להיות צמודים לבעיות וכו ,ויש כתות וטקסים פאגניים והרבה שריטות וכו
אם היה חשד ממשי על השרה היו מזמנים אותה לחקירה וכו,גילוי עריות זה ילדים ביולוגים או בני דודים או אחים ,פאדופילה זה עניין של משיכות וריגושים ,גילו הניו יורק השבוע שחסר בית שם זכב עם גופה ,לך תבין את המחלה אצל אנשים,והינה זב קרה וקורה ,גם עם בת מסתדרת טוב עם אביה וכו ,צריך להמנע מהם להיות יחדיו לבד אם סה במיטה או לנתלבש או להתקלח

יעיש התימני

Well-known member
למדנו לאורך השנים ,לא להיות צמודים לבעיות וכו ,ויש כתות וטקסים פאגניים והרבה שריטות וכו
אם היה חשד ממשי על השרה היו מזמנים אותה לחקירה וכו,גילוי עריות זה ילדים ביולוגים או בני דודים או אחים ,פאדופילה זה עניין של משיכות וריגושים ,גילו הניו יורק השבוע שחסר בית שם זכב עם גופה ,לך תבין את המחלה אצל אנשים,והינה זב קרה וקורה ,גם עם בת מסתדרת טוב עם אביה וכו ,צריך להמנע מהם להיות יחדיו לבד אם סה במיטה או לנתלבש או להתקלח
ואיך אתה יודע שלא זומנה?
השכחת מי שר המשטרה?
מה???????????????????
נכון.
לענ"ד זומנה גם זומנה

Harrington

Well-known member
מנהל
עד עתה
חג שמח וכשר לכם
אשרי ה"נתבעת" (שכלל לא מוגדרת ככזאת) שאין התייחסות מצידה. אשריה שהיא מוותרת על טובתה האישית וניקוי שמה הטוב מתוך רצונה למנוע פגיעה בבתה. אמנם זה כמובן רק יגביר את ההתקפות עליה מצד התוקפים, אבל זה בדיוק מה שמחזק את היותה אשת חיל (אם כי גם בעלה ראוי לתואר הזה בנסיבות העניין).

כך או אחרת, מן הסתם מתישהו נדע יותר פרטים ואולי אפילו נוכל לגבש עמדה מושכלת. עד אז, התוקפים יתקפו כי זה מה שהם יודעים לעשות. השאר יכאבו, כי זה מה שראוי לעשות.

יעיש התימני

Well-known member
אשרי ה"נתבעת" (שכלל לא מוגדרת ככזאת) שאין התייחסות מצידה. אשריה שהיא מוותרת על טובתה האישית וניקוי שמה הטוב מתוך רצונה למנוע פגיעה בבתה. אמנם זה כמובן רק יגביר את ההתקפות עליה מצד התוקפים, אבל זה בדיוק מה שמחזק את היותה אשת חיל (אם כי גם בעלה ראוי לתואר הזה בנסיבות העניין).

כך או אחרת, מן הסתם מתישהו נדע יותר פרטים ואולי אפילו נוכל לגבש עמדה מושכלת. עד אז, התוקפים יתקפו כי זה מה שהם יודעים לעשות. השאר יכאבו, כי זה מה שראוי לעשות.
יפה שטלטלת עצמך עד לכאן ע"מ להגן על הגברת הידועה, שהרי המחנה שלך נקי, ואין בו מתום. כולל: הומסקסואליות, טרנסג'נדריזם, אלימות במשפחה, גילוי עריות, אונס ומה לא?! הוגשה תלונה במשטרה, חייבת להיות חקירה, "נתבעת" הוא מונח זמין ונגיש, נכון לא עומד בתנאי הרטוריקה המאפיינת את בגין ז"ל ושאר עלובי הנפש.
כל אלה הן צרות שהשית הקב"ה על החילונים שהתבהמו ועזבו תורת אלוהים הקדושה.
לעת עתה, אני משער שהמשטרה תאלץ לצאת בהודעה רשמית כזו או אחרת, ו"חיסיון" עאלק, ייעלם, גם עבור אלה שאינם מטמאים עיניהם במדיה הדיגיטליות.האירוע הזה ייחקר ולא יירד מהכותרות כלכך מהר.
בניגוד אליך, אינני רואה "טובתה האישית" נמצאת באחורי הבימה לשם טובת בתה, אלא מדיניות ניהול משברים מסוימת מאוד.

Harrington

Well-known member
מנהל
יפה שטלטלת עצמך עד לכאן ע"מ להגן על הגברת הידועה, שהרי המחנה שלך נקי, ואין בו מתום. כולל: הומסקסואליות, טרנסג'נדריזם, אלימות במשפחה, גילוי עריות, אונס ומה לא?! הוגשה תלונה במשטרה, חייבת להיות חקירה, "נתבעת" הוא מונח זמין ונגיש, נכון לא עומד בתנאי הרטוריקה המאפיינת את בגין ז"ל ושאר עלובי הנפש.
עד כה זולת הוצאת תסכול מרובה, לא השכלתי להבין מה אתה רוצה. נראה אם זה משתפר בהמשך :). סתם להשכלה כללית, לא זכור לי שכתבתי באיזשהו מקום שלא צריכה להיות חקירה, אבל ייחוס חביב בס"ה :). אשריך על השימוש במונח "זמין ונגיש" גם אם אין לו כל קשר לעניין. ככה לומדים להכיר אנשים :).
כל אלה הן צרות שהשית הקב"ה על החילונים שהתבהמו ועזבו תורת אלוהים הקדושה.
אוקיי, אם אתה אומר.
לעת עתה, אני משער שהמשטרה תאלץ לצאת בהודעה רשמית כזו או אחרת, ו"חיסיון" עאלק, ייעלם, גם עבור אלה שאינם מטמאים עיניהם במדיה הדיגיטליות.האירוע הזה ייחקר ולא יירד מהכותרות כלכך מהר.
אוקיי, תודה על משפט תגובה מעניין זה. על מה הוא בדיוק מהווה תגובה אינני יודע, אבל סומך עליך :cool:.
בניגוד אליך, אינני רואה "טובתה האישית" נמצאת באחורי הבימה לשם טובת בתה, אלא מדיניות ניהול משברים מסוימת מאוד.
אז אינך רואה. אולי אם תתעמק קצת במקום לקפוץ כנשוך עקרב (או שזה היה נחש?), תמתן את בהילות וארסיות הכתיבה ופשוט תתדיין בצורה נורמטיבית, תזכה "לראות". אולי גם אז לא.

כך או כך, אם וכאשר תוכל להתייחס עניינית, אשמח להתדיין. אם לא, אאחל לך הנאה מרובה והצלחה עם עצמך, אך לא אטריח את עצמי עוד לקרוא את הגיגיך בתת-השרשור הזה.

יעיש התימני

Well-known member
עד כה זולת הוצאת תסכול מרובה, לא השכלתי להבין מה אתה רוצה. נראה אם זה משתפר בהמשך :). סתם להשכלה כללית, לא זכור לי שכתבתי באיזשהו מקום שלא צריכה להיות חקירה, אבל ייחוס חביב בס"ה :). אשריך על השימוש במונח "זמין ונגיש" גם אם אין לו כל קשר לעניין. ככה לומדים להכיר אנשים :).
התממות - אתה בכלל לא מגיע לפורום הזה, מה לך ולבגידות ואהבות אסורות? מכאן, יסיק המסיק [ולא תנורים] שאתה עוקב אחרי פרסום שרשורים חדשים ונכנס לכל מקום בו אתה חושב שיש מקום להגיב "תגובה ימנית הולמת".
יש לך משהו לתרום לפורום הזה? עפ"י נושאו?
אוקיי, אם אתה אומר.
אני לא אומר, אני מכניס לך מלים לפה, זה דווקא כיף לראות אותך מלעלע ונשנק כדג מחוץ למים.
אוקיי, תודה על משפט תגובה מעניין זה. על מה הוא בדיוק מהווה תגובה אינני יודע, אבל סומך עליך :cool:.
טוב שאתה סומך עליי. בניגוד לכתיבה הזו - ציטוט ותגובה אני מעדיף "לרוץ עם הטקסט". והוא תגובה, כמו שטענתי לעיל, להזדרזות שלך להגיע לפורום שאינו בדיוק מקום הביקורים הקבוע שלך. יש לך משהו לתרום לפורום? סיפור בגידה, תשוקה אסורה - משהו??
אז אינך רואה. אולי אם תתעמק קצת במקום לקפוץ כנשוך עקרב (או שזה היה נחש?), תמתן את בהילות וארסיות הכתיבה ופשוט תתדיין בצורה נורמטיבית, תזכה "לראות". אולי גם אז לא.
ברור אני קופץ כנשוך עקרב, ואתה, שקפצת עד לכאן ע"מ להראות לנו שהגברת כנראה "לא עשתה כלום" דוגדגת ע"י פרפר בסין.
כך או כך, אם וכאשר תוכל להתייחס עניינית, אשמח להתדיין. אם לא, אאחל לך הנאה מרובה והצלחה עם עצמך, אך לא אטריח את עצמי עוד לקרוא את הגיגיך בתת-השרשור הזה.
עניינית? למה ומדוע? כשאתה תכבד את המקום הזה ואת אופיו הייחודי ולא תגיח הנה סתם כי עלתה איזו כותרת שחשבת שראויה בתשומת הלב שלך.. או אז נדבר באמת.
סע לשלום פטפטן.

Harrington

Well-known member
מנהל
התממות - אתה בכלל לא מגיע לפורום הזה, מה לך ולבגידות ואהבות אסורות? מכאן, יסיק המסיק [ולא תנורים] שאתה עוקב אחרי פרסום שרשורים חדשים ונכנס לכל מקום בו אתה חושב שיש מקום להגיב "תגובה ימנית הולמת".
שיסיק כבוד שמסיק את אשר חשקו נפשו להסיק :). כבודו יצטרך לסלוח לי, אבל לא ממש עומד בראש מעייני מה הוא מסיק. מרתק לקרוא מדבריך, גם קודם וגם כעת, שכבודו עוקב אחרי לא מעט... כך כבודו מתיימר לדעת שאני מתעניין ב"תגובות ימניות הולמות", ש"מה לי ול...", ועוד כהנה וכהנה חרטוטציות מומצאות. ובכן כאמור, לא ממש מעניין אותי מה כבודו מסיק, אבל יש מצב לפחות לא לגרום לזה להישמע כל כך מצחיק :)?

לגופו, אני אכן גולש בדרך כלל על-פי הכפתור "מה חדש" ולא מסתכל בכלל באיזה פורום אני נוחת. אשריך על כישורי ההסקה שלך בעניין (שעם כישורי המעקב שאתה מלמד שאתה מבצע יכולת גם לקרוא באחת מ8,000 הפעמים שכתבתי זאת :), אבל לבטח תכחיש את המעקב כך ש..).

כך או אחרת, מאחר ודי במשפט הראשון שלך כדי ללמד שאתה עדיין יושב על הסוס הגבוה עליו ישבת בתגובתך הקודמת ומאחר וכבר כתבתי לך שמבחינתי זה די משעמם ושאין לי כח היום להתכתבויות ברמה הזאת אלא מעוניין יותר בדיונים ענייניים, הפסקתי לקרוא אחרי המשפט הראשון. אני משוכנע שדבריך הבאים היו מרתקים ומצטער שאפספס אותם, אבל בכל זאת, מאחר ועודף ענייניות לא צפויה בהם, קצת חבל"ז לי על הזמן והאנרגיה.

אז שיהיה לך שוב המון הנאה ואושר מדברי עצמך. אני בטוח שאתה עושה לעצמך רק טוב.

מיצינו.

doriangray011

Well-known member
שיסיק כבוד שמסיק את אשר חשקו נפשו להסיק :). כבודו יצטרך לסלוח לי, אבל לא ממש עומד בראש מעייני מה הוא מסיק. מרתק לקרוא מדבריך, גם קודם וגם כעת, שכבודו עוקב אחרי לא מעט... כך כבודו מתיימר לדעת שאני מתעניין ב"תגובות ימניות הולמות", ש"מה לי ול...", ועוד כהנה וכהנה חרטוטציות מומצאות. ובכן כאמור, לא ממש מעניין אותי מה כבודו מסיק, אבל יש מצב לפחות לא לגרום לזה להישמע כל כך מצחיק :)?

לגופו, אני אכן גולש בדרך כלל על-פי הכפתור "מה חדש" ולא מסתכל בכלל באיזה פורום אני נוחת. אשריך על כישורי ההסקה שלך בעניין (שעם כישורי המעקב שאתה מלמד שאתה מבצע יכולת גם לקרוא באחת מ8,000 הפעמים שכתבתי זאת :), אבל לבטח תכחיש את המעקב כך ש..).

כך או אחרת, מאחר ודי במשפט הראשון שלך כדי ללמד שאתה עדיין יושב על הסוס הגבוה עליו ישבת בתגובתך הקודמת ומאחר וכבר כתבתי לך שמבחינתי זה די משעמם ושאין לי כח היום להתכתבויות ברמה הזאת אלא מעוניין יותר בדיונים ענייניים, הפסקתי לקרוא אחרי המשפט הראשון. אני משוכנע שדבריך הבאים היו מרתקים ומצטער שאפספס אותם, אבל בכל זאת, מאחר ועודף ענייניות לא צפויה בהם, קצת חבל"ז לי על הזמן והאנרגיה.

מיצינו.
מכל המלל הרב לעיל שכתב ״הרינגטון״ עולה לי מחשבה אחת וביטוי אחד.
כבודו ושוב כבודו ומזכיר לי מספר פרשיות רמאות שבהן הרמאי השתמש בשפה משפטית וכל משפט החל וניגמר במילה ״כבודו״ לצורך רושם ולצורך הדגשה שמדובר לכאורה בבר סמכא בעיני חוק ומשפט.
האם גם כאן זה המקרה?
לענין התלונה השרה והנערה.
לא מעט פעמים אנו כחברה ניתקלים בזכרון מאוחר של נפגע/ת אלימות מינית שהודחק וצץ לו שנים רבות אחרי. אישית שמעתי לא פעם סיפורים דומים מנשים שהכרתי שזכרו בדיעבד הטרדות מצד קרובי משפחה מילדותן. לא חיפשו לחשוף אבל הוטרדו מהזכרון.
מאמין לנערה שסיפרה מה שסיפרה. תהיה חקירה זה נדרש בחוק אך נראה לי שחלה כאן התישנות ולא יגיע לכלל תביעה. אבל עצם הפרסום של הפרשה יכול לגרום לנזק כבד במיוחד לאישיות פוליטית ובפרט מתחסדת כמו השרה שמתהדרת בהיותה צדיקה מוחלטת לכאורה.
זוכר לה את שאמרה עוד לפני המלחמה ״שצריך ורצוי לכבוש את עזה ונכון שיפלו חיילים אבל זה כדאיי״ מי שאינו מתחשב בחיי אדם לבטח לא יתחשב בכבודה של נערה.
בהצלחה לשושנה סטרוק בדברייה ואולי דין פלילי לא יהיה כאן אבל תביעה אזרחית והשחרת פנים. אולי.

Harrington

Well-known member
מנהל
מכל המלל הרב לעיל שכתב ״הרינגטון״ עולה לי מחשבה אחת וביטוי אחד.
כבודו ושוב כבודו ומזכיר לי מספר פרשיות רמאות שבהן הרמאי השתמש בשפה משפטית וכל משפט החל וניגמר במילה ״כבודו״ לצורך רושם ולצורך הדגשה שמדובר לכאורה בבר סמכא בעיני חוק ומשפט.
האם גם כאן זה המקרה?
חחח, לא :). "כבודו" זה תואר כבוד מול אדם שאינני מכיר. הא ותו לא.
לענין התלונה השרה והנערה.
לא מעט פעמים אנו כחברה ניתקלים בזכרון מאוחר של נפגע/ת אלימות מינית שהודחק וצץ לו שנים רבות אחרי. אישית שמעתי לא פעם סיפורים דומים מנשים שהכרתי שזכרו בדיעבד הטרדות מצד קרובי משפחה מילדותן. לא חיפשו לחשוף אבל הוטרדו מהזכרון.
מאמין לנערה שסיפרה מה שסיפרה.
לא מקבל (ולמען האמת גם לא מבין) אמונה על אוטומט. 'אנחנו מאמינים לה'. למה? כי היא ממין נקבה. 0 ראיות, 0 סבירות, כלום, נאדה, זילץ'. אבל 'אנחנו מאמינים לה על אוטומט' (למען הסר ספק, אני לא מדבר על המקרה הזה אלא על הגישה הזאת בכללותה).

כמובן שיתכן שכל מילה שהיא מוציאה מהפה אמת צרופה בדיוק כמו שיכול להיות שכל אפצ'י שהיא עושה הוא שקר מוחלט. לי הקטן אין את הכלים לדעת זאת. יותר מזה, מאחר ורב הנסתר על הגלוי בשלב זה, אני אפילו לא יכול להתחיל לגבש עמדה בעניין. אמנם גם כאשר יתגלו פרטים ומידעים כל אחת ואחד מאיתנו יחליט שהוא מאמין או לא מאמין לזה ולזאת וכו', וכולנו נחשוב שגיבשנו עמדה מושכלת על אף שהלכה למעשה זה ממש לא יהיה מחויב המציאות. אבל כרגע? בשלב הזה? פשוט לא רלוונטי להשקפתי לומר 'אני מאמין' בדיוק כמו שלא רלוונטי לומר 'אני לא מאמין'.
תהיה חקירה זה נדרש בחוק אך נראה לי שחלה כאן התישנות ולא יגיע לכלל תביעה.
לא בטוח שיש התיישנות. בכל מקרה סביר להניח שתהיה (ויתכן שכבר יש) חקירה.
אבל עצם הפרסום של הפרשה יכול לגרום לנזק כבד במיוחד לאישיות פוליטית ובפרט מתחסדת כמו השרה שמתהדרת בהיותה צדיקה מוחלטת לכאורה.
הגב' מקבלת על עצמה את פרסום השמועות ובלבד ולא תפגע בבתה. האם יעניין אנשים ש'מאמינים על אוטומט' שהדוברת כלל לא הפנתה אצבע לחברת הכנסת? עושה רושם שלא. האם מעניינים הפרסומים שמדובר בהוריה הביולוגיים ושחברת הכנסת ובעלה היו המלאכים שקיבלוה לביתם לאחר האירועים? עושה רושם שזה לא מעניין במיוחד :).
זוכר לה את שאמרה עוד לפני המלחמה ״שצריך ורצוי לכבוש את עזה ונכון שיפלו חיילים אבל זה כדאיי״
לא יודע איך לספר לך את זה, אבל חה"כ מעולם לא אמרה דברים כאלו. פשוט לא היה ולא נברא. בכל מקרה גם אם אזרום עם הטענה, ברגע שבנושא כמו שלנו מישהו מתחיל לדבר על עמדותיה/התבטאויותיה הפוליטיות של חה"כ ומנסה ללמוד מהן על מה נכון ולא נכון בסיפור הזה, אפשר לסגור את הדיון. לא צריך יותר מזה בשביל לדעת שאותו דובר, אדם כן והגון הוא לא במיוחד. הוא מגבש את עמדתו בסוגיה שעל הפרק על סמך הסתייגותו הפוליטית מחברת הכנסת הנ"ל. ככה קל אכן "להאמין" על אוטומט :).
מי שאינו מתחשב בחיי אדם לבטח לא יתחשב בכבודה של נערה.
או שאת משמיצה השמצות נוראיות אנשים טובים על לא עוול בכפם. אני מודע לכך שאין לי את התשובה. את מבקשת ללמוד מהתבטאות פוליטית (שגם היא מעולם לא נאמרה) מה נכון בסיפור המיני הנוכחי. שוין, אני לא כל כך יודע למען האמת מה עוד אפשר לכתוב על זה. טירוף מערכות מוחלט וחוסר הגינות משווע. אבל נדמה לי שזה ברור לכל בר דעת.
בהצלחה לשושנה סטרוק בדברייה ואולי דין פלילי לא יהיה כאן אבל תביעה אזרחית והשחרת פנים. אולי.
יאללה, הבא ונסייע לה וכבר נתחיל לפחות ב"השחרת הפנים" :unsure:. נו באמת.

יעיש התימני

Well-known member

מיצינו.
בקיצור - אין לך מה להגיד, אבל את "האין" אתה עוטף במלל אינסופי.
שיהיה לך חג שמח, ושבאמת תבוא לכאן לשתפנו בסיפורי עלילותיך בבית ומחוץ לבית, שזה הרי נושא הפורום.

Harrington

Well-known member
מנהל
בקיצור - אין לך מה להגיד, אבל את "האין" אתה עוטף במלל אינסופי.
שיהיה לך חג שמח, ושבאמת תבוא לכאן לשתפנו בסיפורי עלילותיך בבית ומחוץ לבית, שזה הרי נושא הפורום.
יקירי, נסה להבין את המילה ״מיצינו״. לא, אל תטעה לחשוב שמפריע לי שאתה אחרי זה מוסיף עוד המצאות והנפצות שכל קשר בינן למציאות או אלי קיים במוחך הקודח בלבד. ככל שבכל זאת תרצה מתישהו לנהל דיון ענייני מולי, אשמח לשמוע על כך ולעשות זאת בשמחה ואושר. עד אז, זה אתה עם עצמך להנאתך.

אישון34

Well-known member
עד עתה
חג שמח וכשר לכם
יש לי לא מעט לקוחות שמספרים סיפורים מיניים קשים מאוד.

לא מזמן ייצגתי אדם שבא וסיפר לי שהאחים שלו אנסו אותו כך ואחרת - הוא נרקומן ואני לא האמנתי.

ואז הסיפורים נעצמו עם התיצבות המצב הנפשי.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

האמת יש לי גם חבר מאוד טוב שפעם בעבר טען שאימא שלו היתה אונסת אותו.

האירועים הנ"ל אט אט מתבררים כשקרים. כאנשים שאיבדו את זה.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

לא מזמן הייתי מעורב בתיק שם הבת של בת הזוג טענה שהייתה קורבן מיני.

במהלך התיק התברר לי שהיא שקרנית וגנבת - ופעלה מתוך מרמה ורוע. גנבה ורצתה לסחוט.

היא רק רצתה כסף.

כמות העלילות היא גדולה לא פחות מהאירועים של האמת.

שם הנאשם נפטר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

האם יתכן ומדובר בסיפורי אמת?

תמיד זה אפשרי - אבל לא פחות פעמים מדובר בשקרים.

חובה להבין, המין הוא מוטיב של שליטה הן מצד העבריין והן מצד המעליל.

מאוד קשה לדעת אמת אחרי שהנים רובת.

אישוניאיש.
מומחה לעליללות בתחום המיני.

יעיש התימני

Well-known member
יש לי לא מעט לקוחות שמספרים סיפורים מיניים קשים מאוד.

לא מזמן ייצגתי אדם שבא וסיפר לי שהאחים שלו אנסו אותו כך ואחרת - הוא נרקומן ואני לא האמנתי.

ואז הסיפורים נעצמו עם התיצבות המצב הנפשי.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

האמת יש לי גם חבר מאוד טוב שפעם בעבר טען שאימא שלו היתה אונסת אותו.

האירועים הנ"ל אט אט מתבררים כשקרים. כאנשים שאיבדו את זה.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

לא מזמן הייתי מעורב בתיק שם הבת של בת הזוג טענה שהייתה קורבן מיני.

במהלך התיק התברר לי שהיא שקרנית וגנבת - ופעלה מתוך מרמה ורוע. גנבה ורצתה לסחוט.

היא רק רצתה כסף.

כמות העלילות היא גדולה לא פחות מהאירועים של האמת.

שם הנאשם נפטר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

האם יתכן ומדובר בסיפורי אמת?

תמיד זה אפשרי - אבל לא פחות פעמים מדובר בשקרים.

חובה להבין, המין הוא מוטיב של שליטה הן מצד העבריין והן מצד המעליל.

מאוד קשה לדעת אמת אחרי שהנים רובת.

אישוניאיש.
מומחה לעליללות בתחום המיני.
נכון בענין ה'מין'.
מין הוא אמצעי שליטה ממדרגה ראשונה ב'אחר'. זה אמצעי שליטה ישיר, ללא מתווכים. מסוכן מאוד ל'נשלט' וגם ל'שולט'.
מזמן ידוע שאונס הוא ביטוי ל'כוח' ולא 'תשוקה מינית'. מדוע נאנסות-ים תינוקות [נקבות כזכרים] ונשים מבוגרות מאוד - זו לענ"ד תעלומה הקשורה לתפיסת העצמי, הבטחון בזהות המינית, ועוד פתולוגיות קשות מאוד.
אשר על כן -
עפ"י מחקרים של כתות קטנות, כאלה שגם סובבות מנהיג כריזמטי במיוחד, די מהר יתגלה ה'שלטון' המיני שלו בחברי הקבוצה, ונכון - זכרים כנקבות, צעירות ומבוגרים. דוגמה יהודית מובהקת: הכת של יעקב פרנק. אולגה טוקרצ'ק הפולניה כתבה רומן מורכב ומרתק על הכת, שהדמות המרכזית היא יעקב פרנק: "ספרי יעקב"
1744975024552.png

למעלה