מעיק מדי בשביל לא לשתף אתכן...

• פותח הנושא kby
  • פורסם בתאריך

kby

New member
מעיק מדי בשביל לא לשתף אתכן...

מאז שחזרנו מחו"ל השינה של תומר השתבשה ורק ביומיים האחרונים היא חוזרת לאט לאט לשעון המתאים לארץ... אין תלונות. חוץ מזה, היא ישנה בחו"ל איתנו במיטה ומשכך מתי שרצתה ינקה במהלך השינה בלילה. חששתי מהגמ"ל המחודש, אבל היא די מהר חזרה לשגרה שלא יונקים בלילה. לעומת זאת- יניקת ההרדמה שלה אורכת לפחות שעתיים, ואתמול גם אחרי שעתיים היא סרבה להתנתק. אחרי שעתיים היו לי כבר כאבים על אמת (ואני ממש לא רגילה שההנקה מכאיבה...). התסכול של שתינו היה אדיר ובסוף אבא התעקש והביא בקבוק עם חלב פרה ודייסה והילדה המורעבת גמרה שניים כאלה. אז נכון שהיא מבקשת לאכול בשעות משונות של הלילה וזה חלק מהשיבוש של השעות, אבל היתכן שאחרי שעתיים יניקה, פשוט לא יצא כלום? איך אני יודעת אם יש חלב או אין ומה כמותו? (יש בלחיצה, אבל לא ככה שאני יכולה להאריך כמות ולא "נוזל"). נשמע לכם סביר יניקות של שעתיים? יש הצעות איך לקצר אותן? היא אשכרה לא מוכנה להתנתק אלא אם היא ממש ממש ישנה עמוקות (אפילו אם היא חצי ישנה היא מתחילה לצרוח אם אני מנתקת אותה), וכל ההצעות לחלופות שיבטיחו לה שאני לידה לא משכנעות אותה (אולי כי היא קלטה שעם הציצי בפה שלה אני שם ואם לא אני בסוף עוזבת והולכת למיטה שלי....). עזרה.....

kby

New member
ולא שמתי ../images/Emo53.gif ו- ../images/Emo7.gif

אבל אני צריכה יחס בבקשה....

אין לי עזרה, רק ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם רחלי נורא מכאיבה לי בלילות האחרונים ועוד לא החלטתי אם זה פטריה או משהו אחר
. באיזשהוא שלב אני מרגישה שהיא לא יונקת אלא רק מוצצת ואז אני מנתקת אותה למרות שהיא מתנגדת, ואומרת לה שזה כואב לי ואני לא יכולה להניק אותה ככה. אם היא מסכימה לקחת מוצץ, יופי. אם לא - אני מנסה להעביר אותה לצד השני. אם שם היא יונקת, יופי. אם לא - מוצץ ולמיטה. היא נרדמת חזרה. לגבי החלב, את לא אמורה להיות בשלב שהוא אמור להתמעט? את שותה ונחה מספיק, או שזה בלתי אפשרי אצל בחורות עסוקות כמוך?
עוד

kby

New member
אמורה להיות בשלב???

נפשית החלב שלי לא אמור להתמעט בשום מצב... הוא אמור להספיק תמיד בשביל להניק את כל מי שחפץ וכמה שחפץ...

ברור, ברור

אבל זכרתי שהיו הריוניות מניקות שדיווחו על מיעוט חלב - עד כדי הפסקה מוחלטת שלו - לקראת סוף הטרימסטר השני.

kby

New member
השלב שלי ../images/Emo5.gif

אני לא מסכימה! איך הגוף שלי יכול לעשות דברים בלי רשות שלי? הא? יש מה לעשות נגד??????

בתור מה את שואלת אותי???

אני גמלתי את יונתן בשבוע ה6 בערך של ההריון של רחלי. אבל אני חושבת שמנוחה ושתייה יעשו את שלהם גם פה. כל מניקות הטנדם, נא לקפוץ ולעזור לקרן!!!

בטח! להחליף גוף!

לא יפה מצדי לצחוק עלייך, אני יודעת שאת במצוקה... אני לא יודעת כל-כך מה להגיד, חוץ מזה שאולי הגוף שלך זקוק למשאבי יצור החלב ומפנה אותם לגידול העוברית/התארגנות לקראת יצור קולוסטרום וכו'. אני מבינה את הבעייתיות מבחינתך. אולי את יכולה לנסות להגביר את יצור החלב באמצעים מלאכותיים. אני לא ממליצה על עשבים למיניהם, כי את בהריון, אבל נראה לי שקרפיון לא יכול להזיק. לי הוא עזר הרבה יותר מכל עשב אחר. אם הגוף שלך לא מסוגל להשקיע עוד משאבים ביצור חלב, הוא פשוט לא יעשה זאת, קרפיון או לא. אם תרצי שאשלח לך רצפט מעולה לקרפיון בשמנת וברנדי, רק תגידי. ודים אלוף בלהפוך קרפיון לטעים.

kby

New member
שרון- שאלה חשובה אליך ../images/Emo124.gif

קרפיון מגביר יצור של חלב???? האמנם??? האמנם צדקו אבות אבותינו שהאכילו את נשותיהן בגפילטע פיש כל שבת?

אה, ושכחתי

למה אבות אבותינו? בעלי שיחיה מקפיד שאוכל געפילטע פיש כל שבת.
ועוד לפני ההריון הראשון...

maya100

New member
חמודה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה...הגוף שלך מתכונן ליונקת חדשה ומשקיע את כל האנרגיה בה... אני מבינה כמה זה מתסכל לשתיכן...תומר מצידה צודקת - היא למדה, שאם תינק מספיק זמן החלב יצא אבל עכשיו זה לא קורה ושתיכן מתוסכלות.... מרגיז! ובכל זאת, אני חושבת שחשוב מאוד שהמסר שתעבירי לה יהיה של השלמה ולא תסכול, אולי תאמרי לה שזה לא נעים לך שהיא יונקת זמן כה רב ושאת מוכנה לחבק/לנשק/ להתכרבל איתה במיטה במקום? ואגב, אני ממש לא חושבת שהפתרון של חלב/שוקו/דיסה בבקבוק הוא רע כל כך. אם זה משביע אותה וגם מספק אותה אז אני הייתי מיישמת אותו הרבה לפני שעתיים... קבלי עוד
על שאת נהדרת!

justmom

New member
קרן../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני (כרגיל) עם מאיה - אם הילדה אכלה דייסה, כנראה שבאמת היתה רעבה. מה רע בזה? ואולי אפשר לתת לה את בקבוק הדייסה קודם, ולקצר קצת את משך היניקה? ואולי תשתדלי להיות טיפה פחות super-woman ו-Super-Mom? את בהריון מתקדם, את עובדת במשרה מלאה ואת אימא לפעוטה - כל אחד משלושת הגורמים האלה מספיק להפיל לקרשים, אז שלושתם ביחד? תעשי לעצמך קצת הנחות. מגיע לך
תומר ילדה גדולה ונבונה, ואני חושבת שאפשר להסביר לה שלמרות שאת יודעת שההנקה חשובה לה, קשה לך לעמוד בהנקות ארוכות, ולנסות להגביל בזמן.

kby

New member
קודם כל אני אוהבת אתכן כולכן!

עכשיו אחרי שלוש שעות של מאבקים מתישים בבית משפט, להאבק עם תומר קטן עלי
הקטע הוא שזו אני לא פחות משזו היא... הדפקט שלי של לא לוותר חמור מזה שלה... לאט ובצעדים קטנים ומחר בראש נקי אני אתייחס לכל מה שאמרתן...

../images/Emo24.gifועוד משהו

בואי נדבר עם קרן הרציונליסטית
. ראית אותה לאחרונה?
ההנקה היא הנקת הרדמה. לא ארוחת ערב, נכון? אז אני עם עדי בדעה של להגיע אליה שבעה. והנקת הרדמה שלא נגמרת- היינו בסרט הזה. אני הבהרתי ע"י הדגמה שזה לא מתאים לי. צד א, צד ב. עוד פעם א עוד פעם ב. הבנתי את הקטע. או שאת יונקת ונרדמת או שאין נינו. וככה עשיתי. הפסקתי להני4ק אותה. היא מחתה בקול רם. אני חיבקתי. אחרי כ5 דקות שבמהלכן היא מבקשת נינו, שאלתי אותה אם היא רוצה נינו ולישון. אמרה כן וכך היה.

kby

New member
../images/Emo41.gif אז אתן חייבות לשמוע מה!!!

(ורק בגלל שדף הקשר שמור לי במשרד לא עשיתי אתמול סבב טלפונים בין כולכן מרוב התרגשות) לביבה צדקה. אין לי יותר שום חלב. שום כלום של חלב. אפילו טיפה לא. כי יש לי קולסטרום!!! נוזל שקוף-צהבהב סמיך ושונה לגמרי מהחלב. זה מסביר את זה שבימים הקודמים היה פחות, וגם כשראיתי את החלב הוא היה מאוד דליל- כאילו הכל חלב קדמי. אז קודם כל- נרגעתי- הכל נורמאלי, נכון? (אני בשבוע 28 לפי הספר, ו- 29 בפועל...). חוץ מזה- אני יכולה לקחת קצת קרדיט על זה שלמרות שהחבר של תומר נורא נורא חולה, היא לא נדבקה ממנו, נכון? ושאלה- מישהי יודעת אם קולסטרום בא ב"כמות" כמו חלב? כלומר סביר שלתומר יהיה עכשיו מה לינוק, או שזה רק ב"טיפות"????

kby

New member
שאלתי אצל אסתר הרבה שאלות על

הקולסטרום ואני אעדכן.

עמית@

New member
איזה כיף ../images/Emo99.gif

קולוסטרום לא בא ב"כמות" אבל לפי מה שהבנתי יכול להיות גם וגם, לא? (אולי טעיתי.. כדאי לשאול את דר' לייבוביץ') אולי זה כבר לא מספיק בשביל להזין את תומר. לא'דעת אבל מאוד מרגש..

למעלה