מעייני הישועה - סיכום ביניים

kohavb

New member
מעייני הישועה - סיכום ביניים

טוב, אז ככל הנראה גם הוא יורד מהפרק. מכמה סיבות: ראשית - מאוד, מאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאוד דתי לא ראיתי במקביל אלי שום חילוניים מסתובבים, והסיור הוא וואחד הסתובבות בבית החולים. הסתכלו עלי שם כמו על משהו מאוד מוזר, והייתי יחסית צנועה (מכנסי חצאית מתחת לברך ובלי מחשוף בכלל) ואני מדברת על האנשים, לא הצוות שהיו מאוד מקצועיים. בית החולים נמצא ממש עמוק בתוך בני ברק, ורק מהפחד של מה אם זה יקרה בשבת ברור לי שזה ייקרה בשבת והמונית לא תסכים להכנס לשם... בקיצור - עכשיו אני צריכה לברר על וולפסון ולראות מה קורה שם כדי להשלים את הסבב ואז נראה מה עושים. אוף... אני כבר בשבוע 37 ועוד לא יודעת איפה ללדת - מה יהיה??????

shlomitit

New member
תראי, אני אלך על עצה לא שגרתית בפורום הזה

ואמליץ לך על ליס. (עוד מעט סוקלים אותי באבנים.) הסיבה לכך היא שאת (אם הבנתי נכון) יולדת בקלות ובמהירות ואת גרה קרוב, ונראה לי שאת מסוג האנשים שלא צריכים את התפאורה או האנשים מסביב כדי לעשות את זה כמו שצריך. חכי בבית כמה שאת יכולה ולכי בלי לחץ למקום הקרוב לך ביותר. כבר שמעתי על לידות טובות בליס, את לא תהיי הראשונה. (ותנאי הביות שם טובים.) שתהיה לידה טובה ומוצלחת בכל מה שתבחרי.

kohavb

New member
את מותק

ובן הזוג שלי מאוד יאהב לשמוע את העצה הזו, אבל לפני שאני הולכת על זה בלית ברירה אני חייבת לעצמי לברר כמו שצריך את אופצייה וולפסון, רק בשביל לעשות וי, ואז נחליט. לגבי הביות - זו בהחלט אחת השאלות החשובות.

shlomitit

New member
תודה! ואגב, אם כבר מדברים על ביות

בוולפסון אין ביות מלא בכלל. בלילה מפקידים את התינוק בתינוקייה.

POOH*

New member
כשאנחנו היינו שם היו כמה וכמה חילוניים...

לגבי שבת אפשר לברר - אבל לדעתי אין בעיה להיכנס בשבת - כי זה פיקוח נפש. אני הייתי שם עם מכנסיים ואף אחד לא הסתכל עלי מוזר או העיר משהו. היחס במיון יולדות היה נהדר ואין לי ספק שאילו הייתי צריכה לבחור בי"ח היינו נוסעים ללדת שם [למרות המרחק מהבית]. POOH

למעלה