מעיזה סוף סוף להפרד מהפורום (מהסיבות הטובות)

simba1231

New member
מעיזה סוף סוף להפרד מהפורום (מהסיבות הטובות)

בכל שנה באוגוסט "קרה לנו משהו", לפני שלוש שנים החלטנו להתחיל לנסות, לפני שנתיים אמרו לנו שאין על מה לדבר על ילד ושלחו אותי לניתוח לטיפול באנדמטריוזיס ולפני שנה התחלנו סיבוב ראשון (ואחרון לשמחתנו) של ivf. רק השנה לא "קורה כלום", התאומים שלי סתם מנמנמים נמנום של בוקר והחלטתי שזה זמן טוב להפרד ולנסות להפסיק להתמכר לפורום הזה...
הפורום הזה היה לי מקום מקלט וגלגל הצלה בתקופה שרק בדיעבד הבנתי שהייתי בה בתהומות של דכאון שלא הכרתי באף תקופה אחרת בחיים. במשך כל ההריון הרופאה שלי ישבה ליד האחות של הפוריות וכל מה שרציתי היה להגיד לזוגות שישבו לידי היה "גם אני משלכם, אל תדאגו יהיה בסדר!". אז אומרת את זה גם פה התאומים המתוקים שלי באו לעולם למרות אנדומטריוזיס חמור ואחרי סבב מתיש של "מעט" ביציות (התחיל מזקיק אחד ואני כבר הייתי בהיסטריה גם בגלל הודעות של בנות על למה יש להן "רק" שבעה זקיקים...), כשכבר התרגלנו רק לשמוע לא והרגשתי שאנחנו סתם מתזזים כי ילד אין סיכוי שיצא מזה...
אז אני מסכמת ומודה לבנות הפורום ובמיוחד למנהלות, אני בטוחה שאתן יודעות גם בלעדי כמה חשוב הפורום הזה ובכל זאת חשוב לי להגיד המון המון
ושגם בשבילי הפורום היה נחמה גדולה בתקופה מאוד קשה. מאחלת לשתיכן זאטוט מתוק מתוק שיגיע במהרה (ובכלל שהפורום הזה יהפוך לדליל יותר...).
ושולחת עידוד למי שמתמודדת כרגע עם הקושי הזה, בסוף הדרך הארוכה והקשיים שליוו אותה נשכחים (כמעט לגמרי), אז בינתיים כדאי לנשום עמוק ולעשות משהו טוב בשביל עצמכן (כי מגיע לכן!).
שיהיה סוף שבוע נעים ורק בשורות טובות לכולן

טוליתי

New member

תודה שבאת, תודה שהזכרת את נושא מיעוט הביציות.
מאחלת גמילה נעימה מהפורום (מניסיון של אחרות, זה לא פשוט),
והנאה גדולה מהתוצרת המבורכת.

simba1231

New member
תודה לך :)

כמובן שאת היית זאת שענתה להודעה ההיסטרית שלי לפני שנה על מה זה אומר שיש רק זקיק אחד... מקווה באמת שתקצר הדרך הארוכה שאת עוברת ושקצת מהטוב שאת עושה יחזור אלייך בחזרה.

ybk09

New member
איזה אושר לשמוע הצלחות

גם אני חולת אנדומטריוזיס וכבר עברתי מס סבבים ללא הצלחה..
אשמח אם תשתפי איזה רופאים טיפלו בך ואיזה פרוטוקול היה המנצח

simba1231

New member
היי

הרופא שניתח אותי היה סוריאנו והרופא שטיפל בivf הוא פרופ' סימון מהדסה עין כרם (לא יודעת אם הוא נחשב למומחה מבחינת אנדו, טופלתי במסלול הציבורי). טופלתי בפרוטוקול קצר, אני חושבת שהוא השתדל לא להעמיס בהורמונים למרות שלקח די הרבה זמן עד שהגענולשאיבה. אני מניחה שהיה לי גם הרבה מזל שנקלטתי מהר להריון.
מקווה שגם ההריון שלך מעבר לפינה, לפעמים זאת סתם הסטטיסטיקה המרושעת שלוקחת עוד קצת זמן ומותחת את העצבים שלנו...

השואלת14

New member
איזה כיף לשמוע

שיהיה המון במזל ושתזכי לגדל את הגוזלים באושר
ובבריאות עוד המון המון שנים!!

ortalosh1987

New member
כל כך כיף לשמוע על הצלחות. נותן תקווה!!

שיהיה בשעה טובה ומזל טוב יקירה!!

acka

New member
מזל טוב

מאוד שימח אותי לקרוא על ידייך העמוסות לעייפה.
במיוחד לאור התגובה הצנועה והאנדומטריוזיס.
מאחלת לך הרבה נחת מהטנטנים.

ענבל ח1

New member
סימבה, איזה יופי!!!מזל טוב

שיהיה רק נחת וטוב מעכשיו! מאושרת בשבילך. וגם בהחלט מעודד לשמוע

תהני מהקטנים.

למעלה