מעופניק עשו ממך אליל

המתהפך

New member
סליחה לא אליל אלא אל

ויש הבדל אבל רק אלו שלמדו(=שלא יודעים להשפיל שוק) יודעים

idoba2

New member
דחליל

לא אליל. ניקורים ניקורים

gofast

New member
זה נקרא להשפיל אותו, לבוא בריש גלי

ולהשוויץ שיש לו 30-50 קולים, ולגרום לאחרים להכנס לכיוון, ולחשוב שהכרישים פראיירים. להבטיח פריצה ל 980 . ככה מתנהג טירון בשוק או מישהו שמנסה להשחיל את האחרים כמו שכתבתי קודם. כשהשוק יהיה ב 980 הוא יקפוץ ויצעק אמרתי לכם. תיזמון חמוד תיזמון.

המתהפך

New member
אני איתך עד לקטע של ה"לגרום"

מי שמעופניק גורם לו לעשות איזו שהיא פעולה במעוף מגיע לו שיפסיד , איך אומרים אצלנו בג'מעה , בראס בן אמא של היאחטה של כוסוחתו.

gofast

New member
אתה כנראה לא מבין על מה מדובר,

אתה יורה לעצמך ברגל עם ההודעות שלך.

המתהפך

New member
לך תשחיל את ראס של אמא שלך!!!

אתה תתחיל להשתחוות יא מתרומם שאוהב יאחטות

gofast

New member
אני מבין שאתה מעופניק בניק נוסף

חחחחח אתה גדול

המתהפך

New member
עכשיו תקשיב לי ותקשיב לי טוב

איך אבא שלי היה אומר ? אה זיסעלא טרוינקה לאעטרק יא זיסלעא טרוינקה כלומר : גם אני מפסיד אני מרוויח כי שיניתי פוזיציה אבל לא היה לי זמן להודיע אז ש לחתי את פאול אבל גם פאול מפסיד אז שלחתי את סם אהבה או את הבחור הנחמד הזה

כמה שאתה דביל

כינוי אחד נוסף אין לי קולים נוספים יש והרבה אין חדש תחת השמש, מה שהיה הוא ישיהיה איך כולם התעוררו, אבל לאף אחד אין עיניים לראות את ההיזדמנות שנוצרה פה

המתהפך

New member
מעופניק ני מזהה כאן קשר אל הדת

"אין חדש תחת השמש" אמר קוהלת . זה מחזק את ההנחה שאכן יש קירבה משפחתית לדולפין מצוייד.

יפה בגדד

אני כולה איש נמוך עם קרחת שטועה המון לא ברצינות, אל תוציאו דברים מפרופורציות בבקשה אני ממש לא מתיימר להיות נביא או חס וחלילה לא חושב שאני מתקרב לקרסוליו של אלוקים הכל יכול תפסיקו עם זה בבקשה

המתהפך

New member
לא אנחנו לא נפסיק עם זה!!

אנחנו נגיד בריש גלי את אשר מזמרות נערות אשקלון ומפזזות נשות גת . אנחנו נשבח ונהלל את מלך מלכי המלכים שמשפיל את כולם כולל את דולפין מצוייד והגיע הזמן שפעם אחת מישהו יגיד את מה שכולם חושבים ומפחדים לומר : על היאחטה של פאול מעופניק הוא המלך.

המתהפך

New member
אגב מעופניק שמתי לב ש

אמרת אלוקים - האם אתה מודה שחלק מההצלחות המדהימות שלך הן תודות לאלוקים ? איך יכול להיות ששם המשפחה של שניכם זהה(האחד)? והאם תעמוד בהבטחתך זו :http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=867&msgid=93699166?

למעלה