מעוניין לקנות רובוטריקים

tfcollector77

New member
מעוניין לקנות רובוטריקים

כן, אותם הרובוטים משנות ה-80 שהופכים למכוניות, מטוסים וכו'. אז עשו חיפוש בצעצועים הישנים, כי אני מעוניין לקנות! נא ליצור קשר באימייל [email protected] או בטלפון 054-808053

בדרך כלל, רובוטריקים זה לילדים, לא?

אמנם ישלנו כבר נוער וילדים בגילך, אבל בכל זאת אשאל מתוך סקרנות: מה לך ולזה? אתה אוסף? אם כן - ספר לנו על האוסף. ובכלל, מהיכן אפשר לשאוב היום מידע על הטרנספורמרס האלו?

python 4

New member
...transformers

more than meets the eye יש לי הרבה כאלה בבית. הייתי מעריץ מושבע של הסדרה הזו, ולא אריק - רובוטריקים זה לא לילדים! (אלא אם אתה מחשיב אותי כילד, ואז אני אודה לך מאוד). יש לי גם את הפרקים הראשונים על תקליטור. החביב עלי היה מאז ומתמיד סטארסקרים, למרות שגם הבחור עם הקסטות שיוצאות לו מהחזה היה נחמד. איך קראו לו? סוניק נדמה לי. לא?

coincollector

New member
קראו לו SoundWave

והחביב עלי ביותר היה Shockwave, שבתור צעצוע היה נהפך לאקדח לייזר אימתני בגודל של אקדח אמיתי והיו לו בטריות, נורה ורמקול כך שלחצת על ההדק הוא עושה אפקט אור-קולי כאילו הוא יורה לייזר (טוב, כאילו הוא יורה לייזר של סדרות מצוירות. לייזר אמיתי לא נראה ככה). אבל זה היה בגיל 12. מאז גדלנו קצת... יש ב eBay המון צעצועים כאלה, בדרגות שימור שונות - היל מצעצועים ששיחקו בהם למוות ועד חדשים שלא פתחו את הקופסא. הכל ניתן לקנות שם.

python 4

New member
גדלנו קצת?

למה לא מספרים לי שום דבר? לי היה את מגטרון כמובן, ואת אופטימוס פריים, וגם אחד הדינוזאורים, אבל תמיד חיפשתי את סטארסקרים, שהיה לדעתי הגיבור האמיתי והבלתי מוערך של הסדרה.

coincollector

New member
Starscream...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3188856310 גלול למטה לתמונות שלו בכל המצבים האפשריים. אגב, השחקן שנתן את קולו לסטארסקרים (בגרסה האנגלית), שיחק גם את קוברה קומנדר מ G.I.Joe וגם את Sgt. Knox מסדרת החלל האלמותית "חלוצי החלל". נכון שזה מידע חשוב?

python 4

New member
בוודאי שזה מידע חשוב../images/Emo70.gif

חלוצי החלל! אני לא מאמין שהזכרת לי את זה. וכמובן, הסדרה הטובה מכולם - כח המחץ! הייתי מאוהב קשות בליידי ג'יין. אפשר להאשים אותי? לא.

coincollector

New member
ממש פורום נוסטלגיה...

פעם מתוך התקף נוסטלגיה הורדתי מקאזה כמה פרקים של ה Transformers, רק כדי להיזכר. ופעם אחרת, בהתקף נוסטלגיה קשה יותר, הזמנתי 12 DVD-ים של כל הפרקים של חלוצי החלל שאי פעם הוקרנו בארץ (שתי עונות). מאוד הופתעתי לגלות שנשארו לסדרה הזו מספיק מעריצים כדי שיוציאו מהדורת DVD חדשה (ואני חושש להגיד לכם כמה זה עלה מפחד שנעה תנזוף בי או לחילופין שתחליטו שאני צריך אשפוז דחוף). עם כל הכבוד לכל סדרות הילדוּת (וכמה מהן היו ממש טובות), זו באמת, לדעתי, היתה מדרגה אחת מעל כל השאר.

oren*

New member
היו לי כל כך הרבה בובות של כוח המחץ

והרובוטריקים וגם צבי הנינג'ה, איזו תקופה מדהימה - הכיף שבלפתוח את האריזות, לבנות להן בסיסים וכלי נשק מיוחדים... עד היום בסיבובים בשוק הפשפשים אני מציץ אם אין איזו בובת כוח המחץ שמחפשת בית חם

כל זה לא נחשב נוסטלגיה, ליד...

כנפי הרעם. למי שלא מכיר - סדרת הבובות הראשונה בעולם, של הבי.בי.סי, כשהבובות היו עוד על חוטים. מעבר לסדרת הטלויזיה של הפרקים בני 2 דקות, נעשו מאוחר יותר גם שני סרטים באורך מלא, שנמצאים אצלי בספריה, כמובן.

oren*

New member
סידרה שאפשר לצפות בה בכיף גם היום,

אפקטים שלא מביישים הפקות בנות זמננו והשקעה אדירה בבובות ובתפאורה. מאז היו עוד סדרות בלתי נשכחות כדוגמאת מקרון 1, דובוני אכפת-לי, הפוני הקטן שלי, שישיית כוח על, הענק הירוק (סדרה לא מצויירת ששודרה בימים הראשונים של ערוץ הילדים), חתולי הרעם ואבירי האור הקסום. עושה לי טוב להיזכר בהן.

python 4

New member
הסדרות היום לא מביישות את פעם

פוקימון, למשל, שהיא סדרה פשוט מעולה. אני פשוט חולה על צוות רוקט: צוות רוקט במהירות האור וללא רחם! הכנע עכשיו, או שתאלץ להילחם! פשוט גדול.

elcool

New member
אררג!

חוק: חוץ מתוכניות לפעוטות, אסור בתחלית האיסור לדבב כל תוכנית טלוויזיה באשר היא!! אני שונא תוכניות מדובבות כמו שיש בערוץ הילדים. בסדר, אולי פוקימון זה סדרה מוצלחת, אבל היו חייבים להרוס אותה עם הדיבוב המעצבן? למה אחיין שלי בן החמש צריך לשאול אותי "למה גם (שם של דמות פופולארית) וגם (שם של דמות פופולארית מסדרה אחרת) נשמעים בדיוק אותו הדבר?" מה אני אמור להגיד לו? שיש מחסור חמור במדובבים?

python 4

New member
צודק!!

בגלל זה אני מעדיף את -
Team Rocket at the speed of light Surrender now or prepare to fight!​
מאץ' בטר.

למעלה