מעב"ר

S H I L G I

New member
הישיבה שלך טובה

הרגליים היו בסדר יחסית לשלי...בעעעע אני עם מגפיים העקבים שלי עפים לשמיים.. והגב שלך היה בסדר סה"כ היה טוב ואני לא רוכבת טוב בכלל גאד למה אנשים פשוט ל א מבינים את זה?!

שמענו עלייך..

את זוכרת שאת פתחת את השירשור "איך הישיבה שלי"?! אז שמת תמונה שלך על לוקה וישבת שם
. תפסיקי להתלונן, הלוואי עליי לישיבה כמו שלך כי שלך יותר טובה משלי.

TauraMan

New member
דיזל עדיין מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היה לי ולאור את אחד השיעורים היותר כיפים שהיו לנו אי פעם! ביקשנו משמעון שיעשה לנו אימון והוא הסכים.. עלינו ב4, התחלנו להתחמם, הוא הגיע אחרי כמה דקות וישר התחלנו לקפוץ, התחממנו על פלנקס פיצי ואז על דאבל של איקס-צעד-אוקסר, כניסה בטרוט. שונאת כניסות בטרוט. עשינו קפיצה אחת שהאוקסר היה איזה 50, קפיצה שניה שהוא מטר, קפיצה שלישית שהוא 120, ואז מסלול קטן, שמעון רצה שיהיה קשה, אז הינו צריכות לעשות סיבוב שאמור להיות די קשה לאפרייט מאוד צר של איזה 90 ואז סיבוב פשוט לפלנקס של מטר. שתינו רכבנו את זה ממש ממש טוב וזה לא היה בעיה לא לנו ולא לסוסים. אור כמובן, עשתה את הסיבוב יותר רגוע, אבל בפעם השניה גם אני עשיתי רגוע! (|גאה|) אחר כך שינינו קצת ושמעון החליט שהיה מעולה ומפסיקים. אני ואור לא הסכמנו והוא נתן לנו תרגיל קשההה הוא העלה את האיקס לאיקס הכי גבוה, הינו צריכות להכנס לאיקס באלכסון כדי לא לקפוץ את האוקסר שהיה 7 מטר מאחוריו, להמשיך לפלנקס, לפנות ימינה ולהכנס רק לאוקסר (120) באלכסון, בלי לקפוץ את האיקס. בקיצור היה מושלללללם!!! ועכשיו יש אסתי.. בי!

S H I L G I

New member
ענקקקקק

חח ואני לא מבינה איך אפשר לעשות טרוט קאנטר (חימום) 2 דקות וישר לקפוץ אוקסר של 120...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifהיום היה שיעור מצחיק../images/Emo6.gif

באנו לחווה... אני ושני =) ושני הלכה לשאול את עודד אם אנחנו יכולות לרכב ב-6 והוא הסכים
אז עד אז עשינו ציוד איכפנו ולא זוכרת מה עוד... עלינו ב-6 והתחלנו טרוט משוחרר כמו תמיד.. אחר כך טרוט רגיל... אחרי זה טרוט ישיבה... ואחר כך מעברים לקאנטר... ואאאאאז... התחלנו לקפוץ =) קפצנו איקס מסכן.. אחרי זה עודד הפך אותו לאפרייט.. ואז קפצנו מכשול שהמטומטמים שרוכבים על ליאון - גלעד, גל, הדר ושני אז הם הביאו דברים מפחידים כאלה.. אז קפצנו והוא סירב... אז נתתי לו שוט והוא דפק לי באק... ונפלתי! חיחיחי... זה היה מצחיק.. =) כי נפלתי על התחת עם רגליים ישרות.. וכווווול הגב והרגליים שלי וגם התחת התמלאו בחוללל! אחר כך.. כולם עשו הליכת קירור... ואני ושני המשכנו ועשינו מסלול =) היו לי 2 סירובים מתוך 3 בעוד מכשול מפחיד של ליאון... ו... זהו.. אז שבוע הבא יש עוגה.. ונתתי לעצמי אתהכבוד להכין אותה =)) חיחיחי... וזהו... קבז'ו זה יפהההה!!
אבל אני ושני אמרנו היום עוד שם ממש יפה!! בדרך הבייתה.. שני כשאת קוראת שלחי לי הודעה לפלא עם השם.. כי שכחתי!! אה.. ואמא מטומטמת לא מסכימה לסוע ביום שישי בגלל היומולדת של אחותי =(( אוווווף.. מעצבנת

TauraMan

New member
לא הלכתי לבית ספר היום../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ב12 הלכתי לאורווה.. עם אורן.. עברתי סוס סוס וחיבקתי כל אחד, שיחקתי עם כל אחד.. בליידי שכב בתא (מפונננק
) וישבתי לידו, נשענתי עליו, היה לו את הריח של טאורה.. אורן הגיעה שכבר ממש בכיתי ליד קליירי, היא עזרה לי קצת והלכנו לאכול בחד"א. חזרנו, ניקינו קצת, שיהיה נעים להיות באורווה, הברשנו את קאיה ודיזל. ינקו הגיעה, שוב פעם דמעות, חיבוקים.. עליתי על אלמוגי, לנסות להוציא קצת אנרגיות, עצבים, ולהרגיש סוס מתחתי. עשיתי סיבוב קנטר ופשוט לא היה לי חשק לכלום, הלכתי איתו קצת, רציתי לבכות אבל הדמעות כבר לא יצאו.. ירדתי ממנו, שיחררתי אותו בחוץ, ישבנו קצת, דיברנו... נעלנו והלכנו. הגעתי הביתה, ישר באו חברות שלי, חמודות.. אמא הדפיסה לי תמונות של טאורה, כאלה ממדפסת ליזר וציפוי פלסטיק. תליתי באורווה, חילקתי לחופית ודנה חלק והכנתי לטאורה תמונה עם התאריך.. החלטתי לעלות על קאיה לאימון, היה נחמד כל החלק של הרכיבה. באמצע עמדתי ככה ליד אור והיא ככה אמרה לי "תסתכלי על התא בחצר, נכון זה נראה כאילו טאורה הולך לצאת מאחורי זה כל שניה?" שוב התחלתי לבכות
זה מתחיל להמאס.. יצאנו לגלופ בשדה, לשחרור אנרגיות. אני מרגישה יותר טוב עכשיו. מחר יש לי אימון על דיזל... מקווה לשרוד. יש תחרות ביגור ביום ראשון של פורים, יוצאים כנראה עם דיזל ונפו.

../images/Emo41.gifהיום.....

בעע סיימתי ב4 ועשרה....ומיד יצאנו לחווה... עידו אמר שאני על אוסמה........חשבתי לעצמי טוב....קצת מפחיד בגלל כל הקטעים שהוא עשה למאור שבוע שעבר...הוא אמר שלדעתו אני רוכבת מספיק טוב בשביל להתמודד איתו |מוחמאת| היו איתי עוד 2 שאני לא זוכרת איך קוראים להם...חיילות...אחת רכבה על אינולה והשניה על ערבה המושלמת..... עליתי....חח אוסמה נמוך...הוא אמר שאני יהיה ממש ערנית ואני ישמור על מושכות קצרות כי הוא יכול להפתיע...ההתנהגות שלו היא כמו של סייח.... בכמה דקות הראשונות קצת בחנו אחד תשני...בטרוט הוא קצת פרץ לי אבל אחרי כמה דקות שתיקנתי אוותו הוא היה מושלמי....ולא עשה קטעים...עידו דיי התפלא....הרגשתי שאני סומכת עליו מספיק כדי להאריך תמושכות...עשינו כאילו מקצה של ווסטרן פלז'ר של ג'וג ולופ.... בג'וג היה קצת קשה לו והוא כל הזמן עבר לטרוט=\ אחרי כמה סיבובים שהורדתי לו תקצב הוא היה ממש בסדר ועבד כל כך עגולללל, התאהבתי...בלופ הוא היה מזה בסדר ולא עבר לגלופ כמו שהיה שבוע שעבר אצל מאור.... בתמונה אני ב2 דק' הראשונות של השיעור....בעע ישיבה מגעילה

../images/Emo99.gif

ב-3 הגעתי לחווה והיה נחמד עד שנזכרו להגיד לי שטוי בוי צולע! כן למה לא, יש לי עליו שיעור ב-8 יכולתי כבר לא לבוא גם כך הדביקו לי את השיעור המפגר הזה עם נועם...ררר הסוס התחיל להראות סימני צליעה ביום ראשון לפני שבוע!! אז לא היה לי סוס וזה היה ממש ממש מעצבן כי התלוננו שאני לא מוכנה לרכב על עף סוס אחר, כן בטח, קלייד אחרי שרכתי עליו ביום ראשון גם היה חרא וגם רציתי למות מרוב כאבי גב, אז כן, אני לא יכולה לרכב על כ-ל סוס, וברגע שהוא האפשרות היחידה זה מעצבן...ררר בסוף גם נועם היה במילואים אז לא היה שיעור יופי ב-4 הם נזכרו שיש רק 20% שהוא יבוא לשיעור, אז לקחתי שיעור עם רנה שמעלים לה את השיעורים ל-140 ש"ח בעוד שבוע...*אושר* כאילו יש לי ת´כסף... לקחתי את "ג´אמפ" סוס חדש פוני בצבע באי חמודדדד כזה סיגנון טוי בוי אבל השם *מקיאהת´נשמה* למה לא.... פרנקי אמר שהוא קופץ מדהים אבל אף אחד עוד לא קפץ איתו בחווה הוא פה רק 5 ימים בערך אולי שבוע, ועוד לא הספיקו להרוס אותו אז הוא מזה מאמי!!! דייייי הוא כזה טוי בוי באופי, שיהרסו אותו הוא יהיה בדיוק עם אותן השטויות!! הוא ממש ממש דומה באופי. ממש רציתי לקפוץ אז קפצנו איתו פעם רשונה אצלינו הוא מתתתתת על קפיצות!! הווואאאא כזזזזזזזזזזזזזזהההה מווושששששלללללםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!! הוא קופץ מדהים!! הוא כלך כך התלהב קפצנו איזה 60 והוא קפץ את זה כמו איזה 100 חמודדד!!! דיי הוא כזה מושלם!!
כל כך נהנתי כבר הרבה זמן לא נהנתי כך מקפיצות...

למעלה