מעב"ר

טוי בוי

New member
שוט דרסאג'...בעעע..

שונאת להחליף
וגם לא אמורים...

טוב..........

הייתי היום בחווה......באתי רק ב14:00 כי התעוררתי ב13:00 ומהזה לא הייתי מאופסת....חחח....בקיצור....הלכתי לחווה ברגל....(זה 4-5 דקות...) ואת מי אני רואה בדרך?! את עופרה! (חברה שלי) אז אני שואלת אותה מה היא עושה פה (שם חחח) כי ראיתי את האוטובוס (אנחנו חוזרים מהביצפר באוטובוס...) כבר מגיע לקיבוץ.... בקיצור הסתבר שהיא ירדה בחווה (אמא שלה עובדת שם) והיא הייתה בדרך הביתה....אז שאלתי אותה אם בא לה לבוא איתי אבל היא לא רצתה :/....אז הגעתי לחווה ושי בדיוק רכב על מופסה כי הוא היה בשיעור עם איזה תלמיד שלא הצליח כל כך להשתלט על סימבה אז שי עזר לו קצת על מופסה כי כאבו לו הברכיים (יש לו בעיה איתם...)אז לא יכולתי לרכב עליה....והוא אמר לי לעלות על סנטה הורדרדה....אוף היא עשתה לי כל כך בעיות...ועוד הייתי עם הדורבנות והיא ניצלה את זה ועשתה כאילו זה מפריע לה ואפילו לא נגעתי בה עם זה....לא דירבנתי אותה בכלל....אז סתם עבדתי איתה על כיפופים בלי הרגליים....עד ש"הכנעתי" אותה והיא התחילה להיות בסדר....ועוד מה....קצת אחרי שעליתי שי סיים את השיעור וארד עלה קצת על מופסה....(גנב!חחח) אז הוא שואל אותי אם אני רוצה להתחלף כאילו אני לא יכולה להסתדר עם סנטה לבד...פפפ!...אז סתם הסתדרנו (סנטה ואני) אבל נמאס לי ממנה ואז שי יצא לשטח עם תלמידה אחת ועם ארד והוא לקח את מופסה אז שוב לא רכבתי עליה....ירדתי מסנטה וסתם ישבנו כל המדריכים ודיברנו....ואז שי וארד חזרו ועליתי על מופסה...בקושי הספקתי לעלות ושי אמר לי שאני אצא איתו ועם עוד שני ילדים לשיעור בשטח....אז מה אני אעשה...יצאתי....ושי רכב על אלון ואז אלון התחיל לצלוע ממש ממש חזק אז שי ואני התחלפנו כי אני שוקלת הרבהההה פחות משי חחח ושוב לא רכבתי על מופסה :/ ואלון כזה צלע מצחיק...כאילו הוא מנסה לקפוץ...ולא ממש כאבה לו הרגל סתם הוא עשה הצגות...חחחח....היה מצחיק....ואז עשינו קצת ג'וג ועשיתי טרוט קימה כי הוא הקים אותי בלי שקמתי כי הוא כאילו קפץ כזה על הרגל.....חחח....ואז סתם לא היה משהו מעניין...חזרנו ופירקנו את כל הסוסים ושי עשה עוד שיעור אחד בשטח עם תלמידה אחת ואז בנתים ינאי, ארד, סרגיי ואני פירקנו באיזה 10 דקות איזה 30 סוסים....ואז חכינו לשי שיחזור....הוא חזר ואז הגעתי הביתה לא עיפה ולא ממש מרוצה....כי לא היה לי שיעור....אוף!.... ורק עוד איזה שבועיים וחצי ניצן יחזור ורק אז אני אתחיל לעבוד על מופסה כמו שצריך כי אני צריכה את ההנחייה שלו כדי לדעת מה בדיוק לעשות איתה ואיך להכין אותה לתחרות....אוךךךךךך........טוב לא נורא העיקר שרכבתי....

TauraMan

New member
דיזל מושלם!!!../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אחרי שבוע וחצי שלא רכבתי, עבדתי איתו היום, והיה כיףףףףףף!! הגעתי בשתיים ושטפתי אותו (היה חם ולא יכלתי לעמוד בפיתוי!) והוא היה כל כך מבריק אחר כך! עשיתי תאים, ינקו ויפעת הגיעו. ינקו עלתה על נפו, ואני על דיזל. נפו הלך ממש ממש טוב! וגם דיז! לא עבדנו הרבה כי שתינו לא בכושר (עצלניות
) אבל אולי מחר נעשה אימון. קיצור, קלטו איזה חתיך

אני לא מבינה איך תוכלי לוותר ככה

על דיז דיז אם תתקבלי לפנימייה בירשולים!!! איייייייך!?!?!? ואם מחר את עושה אימון אז בבקשה תמונות!! תגררי מישהו לשלם שיצלם.. גם אם זה אמאא!!!

Vintage Queen

New member
באמת!!!

איך תוכלי לוותר על הרכיבה בכלל?!?!?!?! אלוהים בחיים לא הייתי מצליחהההה

היה מעולה.. סוף סוף....../images/Emo13.gif

רכבתי מ-2 וחצי עד 3 וחצי ככה... פפפ החימום היה סבבה... אין ממש מה לספר... עשיתי כל מיני תרגילים בטרוט ובקאנטר הייתי הרוב על הברכיים, כינסתי אותו ואז שיחררתי אותו, עשיתי פתיחות בקאנטר.. כל מיני.. המגרש היה ג'יפי כזה... פפפ התחלתי להיכנס לאפרייט קטן באקנטר אסוף-חצי טרוט מימין ומשמאל.. מימין הייתה לי כל הזמן פנייה על התחת הסיבוב היה די קשה.. לאט לאט האפרייט עלה.. שילבנו גם אוקסר של 90 בדרך.. וגם אוקסר אחר של מטר וקומיבנציה של אוקסר מטר ואז אפרייט מטר.. שיחקנו עם הסדר של המכשולים והייתי צריכה לכל מכשול שבאתי לבוא בקאנטר איטי שהסוס אחורה עם ראש מורם ולבוא אסוף... והיה ממש ממש ממש טוב... ולקומבינציה הייתי צריכה יותר קצב טיפה.. בסוף עשיתי מסלולון קטן של לבוא מקאנטר שמאל לאפרייט של 1.10 ואז לקחת ימינה ולבוא לאוקסר של מטר ואז להמשיך בקאנטר ימין לקומבינציה של אוקסר ואפרייט של מטר... ופשוט היה מעולה... באפרייט של ה-1.10 הוא נגע.. אז באתי שוב והוא שוב נגע ככה פעמיים ואז בפעם השלישית שבאתי אז הוא קפץ מצויין ולא נגע.. סה"כ הייתי מרוצה היה די טוב!! מחר יש תחרווווות אימון... לוקחת את זה באיזי ורואה בזה כאימון לתחרות וגם כאימון רגיל.. הנה תמונה מהיום של האוקסר מהקומבינציה..

talkk

New member
דרורי כל הכבוד!!!

אני ממש שמחה בשבילך שסופסוף היה לך טוב איתו... נשמע שבעיקרון כל האימון היה טוב, ולא רק שההרגשה שלך השתפרה, גם הסוס נשמע כאחד שעובד כמו שצריך
כמו תמיד
..חחח... מקווה שזה ימשיך ככה, ושיהיה לך בהצלחה! לא שאת צריכה את זה...
וויש יו דה בסט! (מאחלת לך את כל הטוב, תרגום צול ע, אבל לא היה לי כוח לעבור לאנגלית...) טל

חחחחח תודה חמודה ../images/Emo25.gif

אני ואת מעודדות אחת את השניה אה?!
חחחח עוד מעט נפגוש אותך בתחרויות
בססססט

TauraMan

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תמונה מדהימה! סוףסוף תמונות באור
גם הישיבה שלך כאן השתפרה! שימי לב שאת לא זורקת את הגוף שלך או נשכבת על הצוואר שלו, והרגליים יכולות עוד ללכת טיפה קדימה אבל הן השתפרו בטירוף. ידעתי שילך לך טוב, תמיד הולך טוב שלוקחים את הרכיבה באיזי, בהצלחה מחר. אני לא צריכה להגיד "תצלמי תמונות", נכון?

כן בתמונה הזאתי.. חחחח

הנה עוד תמונה שסה"כ בסדר אבל הברכיים נפתחו שזה לאאאאא טוווב!!!! פפפ זה היה הקפיצה האחרונה של ה-1.10...וגם הסתכלתי למטהה אוףף זה ממש מעצבן אותי!! כן שלקחתי תרכיבה היום בקלות ובלי לחץ הסוס היה רגוע כל האימון והיה מעולה... חחחח אני לא חושבת שיש צורך בלצלם תמונות... אני כבר הפכתי להיות כמו שאת היית פעם!! **נזכרת בתקופות שכללללל יום היית מביאה לנו תמונות שלך מהרכיבה* כשיו אפילו פעם בשבוע בקושי מביאה לנו!! חחח ואני זאתי שמביאה די הרבה... חח נראה לי שזה כבר די נמאס לחלק מהאנשים פה..
?! בכל מקרה אני חושבת שרוני תדאג לצילומים.. אני יצלם אותה ב-80..

TauraMan

New member
איך יכול להמאס?../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בתמונה הזו הוא נכנס עמוק או פשוט לא מסודר וזה בלגן אותך ואותו, אז אי אפשר לשפוט את הישיבה... איזה מקצה את עושה מחר? מטר?

יאפ.. זה יהייה מקצה של 90-מטר

ויש מצב שהוא נכנס עמוק לא הסתכלתי.. דווקא הבאתי אותו בסדר לאפרייט הזה.. אבל הנה עוד תמונה
אותו עיקרון כמו האוקסר בקומבינציה... פפ אבל עדייין יש המוווון לשפר טוב זה לא הדבר שמדאיג אותי כרגע... פפ בהתחשב לישיבה שהייתה לי בתחילת השנה.. פוייייי

השיעור

הייתי על נולי שוב, לא שזה רע, זה אחלה
, והייתי עם דניאלה והיה גם ממש טוב. אני כבר לא דוחפת כמעט עם האגן (עוד קצת ובכלל לא), עבדנו גם על מעגלים, ועיני כיפופים, ועל הקצב ועל שינויי כיוון. היה ממש טוב. וזהו גם דניאלה אמרה לי שהיא ראתה שיפור גדול.

S H I L G I

New member
חח../images/Emo3.gif

ובאמת את כבר כמעט לא דוחפת ראיתי קצת דחיפה לקראת הסוף בהליכה אבל את משתפרת

טנקס בובה../images/Emo13.gif

וכאילו שנטע לא רוכבת
היא סתם מורידה מערכה. נטע רוכבת בצורה פצצתית להפליא. ואל תכחישי
ראיתי את הטרוט, ואת הקאנטר, ואת ההליכה. אז סתמי
גם אח שלי אתמול עשה קאנטר. אני עוד לא. אבל אני דווקא בעד להתקדם לאט וללמוד את הדברים לעומק ולהבין אותם בצורה יסודית לחלוטין.

סתמי../images/Emo123.gif

**מחייכת חיוך זדוני במיוחד** נטע את רוכת ממש ממש יפה. והנה אני מודה- נטע רוכבת
. מרוצה?! חח נטע נראה לי בקצב הזה נהרוג אחת ת'שנייה
חוץ מזה שהישיבה שלי הרבה יותר גרועה משלך, ואת ראית את הישיבה שלי אתמול נו אז מה דעתך עליה?! נכון שלך יותר טובה?! תודה לאל, תביני את רוכבת ממש יפה.

למעלה