מעבר מקנדה לארה"ב..מישהוא יודע ?

idayan1

New member
מעבר מקנדה לארה"ב..מישהוא יודע ?

אני מתכוון לנסות לעבור מהניאגרה פולס שבקנדה לארה"ב בתחילת יוני. יש מצב שלא יאשרו את כניסתי מאחר ששהיתי שם תקופה של 5 שנים עד לפני שנה כמעט (הייתי בתהליך של גרין קארד ושום דבר לא קרה....) . אם אני מנסה לעבור עם רכב אני צריך לעבור את ההגירה של קנדה וארה"ב או רק ארה"ב ?? רמת ההקפדה היא פחות ביחס לארה"ב כמו ששמעתי מאנשים או שזה סתם ?? אם לא מכניסים אותי אני חוזר להגירה של קנדה ....?? כל מידע יתקבל בברכה. תודה מראש.

michalbc

New member
Answer

I can tell how it goes in the Windsor, ON bridge. I guess it is the same. When go from Canada to US you have to talk to US immigration only. If you come from US to Canada you have to talk to Canadian immigration only. If the US side rejects entry you will have to go through Canadian immigration to re-enter Canada. Both sides can be very strict. But, sometimes you get lucky and they do not even want to see your passport .​

בן זאב

New member
רגע... רגע...

ומה קורה אם הוא נתקע באמצע עם שני סירובים, כלומר גם לא נתנו לו להיכנס לארה"ב ואח"כ גם לו נתנו לו להיכנס חזרה לקנדה (נניח שמצאו תירוץ)? האם הוא תושב מעבר הגבול עד להודעה חדשה?

financeman

New member
Not really

In this case the person is to return to the country from which he/she came from i.e- if he came from the US to Canada and Canada denied entry, US immigration must take him back and vice versa going from the other side

haimico

New member
תשובה מנסיון

נסענו על הגשר ( PEACE BRIDGE ), האדם הראשון שפגשנו היה אמריקאי בבוטקה ששאל " CITIZENSHIP ?", אמרתי לו בשמחה "ISRAELI", הדרכונים נלקחו מייד מאיתנו, הורו לנו לחנות ולחכות באיזה חדר עם כמה אנשים. אחרי כמה שאלות פשוטות, נתנו לנו את הדרכונים עם ה I94 והמשכנו בדרכנו. בהצלחה.

bigpoppa

New member
רגע רגע

אם אני בקנדה רוצה לעבור לארצות הברית ואין לי ויזה אמריקאית על הדרכון האם אני יוכל לעבור או שזה בעיה לעבור את הגבול ואם במידה ולא הצלחתי מה עושים לי מחזירים אותי בחזרה או עוצרים אותי או משהו כזה

luckydude

Active member
אם אתה בעל דרכון ישראלי בלבד...

אתה חייב ויזה כדי לעבור את הגבול לארה"ב. אם אין לך ויזה ידרשו ממך לחזור לקנדה.

למעלה