מעבר לכל פוזת הפאנק החביבה,

Rotema3

New member
מעבר לכל פוזת הפאנק החביבה,

אתם באמת עושים משהו? מוחים נגד משהו?, חיים את החיים שאתם "מאמינים" בהם? אני חלילה לא באה להעליב, פשוט לבני אדם יש נטייה לטבוע בהוויה הסגנונית ולאבד את הידיעה של מה שהם עושים ומאמינים בו בכלל.

תשרפי בגיהנום

בטח שאנחנו חיים את החיים שאנחנו מאמינים בהם - שומעים פאנק רוק, עושים ספריי צבע, שותים יין ומאוננים עם זכוכיות.

Rotema3

New member
בורות איומה.

את מתבטאת כמו ילדה עלובה ומטופשת שעוד לא בקעה מקליפת הביצה. את חושבת שאת מרשימה מישהו? אפס שכמותך. לכי ותלמדי מהי פלוספיית החיים הפאנקיסטית מעבר לכל הבולשיט הפוזתי שלך ושל חברייך.

xthe punisherx

New member
את מדברת כמו זקנה.

אני שונא זקנים, שמרנים, כל גבר שלובש מכנסיים צמודים, את Pink Floyd, ואת רונלד רייגן!!!! אני אוהב את Poison Idea, ואת ננסי רייגן. את ניסית, בכלל, דבק, מתישהו? יש לך מעיל עור בארון? לי יש סיכת בטחון תלויה מהנחיר. לך יש קעקוע של SID VICIOUS WAS INNOCENT על העורלה? שלך, חגי גת.

Rotema3

New member
לא הבנתי אף אחת מהבדיחות שלך.

אתה וחברתך קפצתם בראש, והוכחתם את עצמכם כמזויפי הפאנק, ככאלו שחיים את הסגנון ולא את ההוויה. דופקים את הראש בקיר וחושבים שהם משהו משהו. העולם דפוק, המערכת דפוקה, אני תוהה אם בכלל הקדשתם פעם מחשבה לדברים האלו, או רק התחלתם ל"התנגד" אליהם כי הם חלק ממה שתרבות הפאנק שהתלהבתם ממנה, מתנגדת אליהם. ואגב, שלא תבינו לא נכון, אני בעד תרבות הפאנק, ואוהבת את המוזיקה-אבל האמיתית,הטהורה, לא הזיוף של ילדים בני 16 שעוד מחפשים את עצמם באסלה.

itaikuskus

New member
זה מאוד מעניין מה שאת אומרת

"שלא תבינו לא נכון, אני בעד תרבות הפאנק, ואוהבת את המוזיקה-אבל האמיתית,הטהורה, לא הזיוף של ילדים בני 16 שעוד מחפשים את עצמם באסלה" האם אפשר לקבל קצת דוגמאות?

xthe punisherx

New member
BOLLOCKS, WANKER!!!!!!

אני לא הוכחתי את עצמי כשום מזויף-פאנק! אם כבר, אז אני אני מקורי-פאנק!!!! אני לא דופק את הראש בקיר. אני דופק את הראש עם ספריי צבע, כמו שחברתי השוודית אמרה. "תרבות הפאנק" על הזין שלי, כי אני שונא תרבות, כי זה חרא מטורף. נגיד, לפעמים אני בא לקונצרטים, עולה על הבמה, נותן כאפה לגבה של החנון עם החצוצרה, שובר את הכינור על הברך, ואומר במיקרופון "לכו להזדיין, בצורה מסודרת". ואז אני תוקע את המקל של המנצח באף, ומוציא עם זה שדונים. ואם אני הולך לתערוכה, אז אני מורח סירופ שוקולד ושפיך ודבק על התמונה של ואן-לוך. אני לא מחפש את עצמי באסלה, בכלל. אל תדברי אם את לא מכירה אותי. אני רק שותה משם. דרך אגב, יש לי להקה, ואני שר בה על קפיטליסטים ועל להתגלגל על הרצפה, ולעשות סקס על ערימות קש בקיבוץ. תשמעי אותנו כאן - www.purevolume.com/brutalassault תגידי אם זה טוב, אבל, אחר-כך.

טוב התחרטתי

בבקשה תעזרי לי ללמוד מהי פלוספיית החיים הפאנקיסטית. אשמח לתשובה, תודה מראש, באסם זועמות

galre

New member
לילדה שכתבה את ההודעה

ניראה לי שאת יותר פוזרית כמעט מכל אחד פה אם את כותבת הודעות כאלה

xthe punisherx

New member
גבר, אתה מפגר ברמות, או בכמויות!?!?

אם כולם ישרשרו נכון, לא יהיה כאן כאוס, יא בן זונה. לך תראה הופעות של "שייגעץ", יא כוס. לא אני, ולא השרשר שלי לא רוצים לראות אותך בפאנק. תביא לי מזרק, או שתיקח את הרגליים מכאן. שלך, חבר אמת.

galre

New member
הילדה שכתבה את ההודעה

ניראה לי שאת יותר פוזרית כמעט מכל אחד פה אם את כותבת הודעות כאלה

Cunt

New member
את יודעת שלא..ולכן את כן באה להעליב

מזל טוב! הצטרפת למעגל האנשים שהעשייה המרכזית בחייהם היא להיות מעצבנים ושנואים. ואל תביני אותי לא נכון - זה בהחלט דבר להתגאות בו.כל הכבוד

בונא אל תחמיא לה יא זאלמה

הלוואי שהיא הייתה מעצבנת ושנואה, זה היה נותן לה קצת נקודות פאנק, במקום זה היא סתם טיפשה

למעלה