חברה מהעבודה שוקלת לעבור דירה לאילת, כשכרגע היא עובדת וגרה בפתח תקווה. כמובן שבעקבות המעבר היא תאלץ להתפטר. האם התפטרות שלה בגלל מעבר מפתח תקווה לאילת תאפשר לה לקבל פיצויים כאילו שהיא פוטרה
חברה מהעבודה שוקלת לעבור דירה לאילת, כשכרגע היא עובדת וגרה בפתח תקווה. כמובן שבעקבות המעבר היא תאלץ להתפטר. האם התפטרות שלה בגלל מעבר מפתח תקווה לאילת תאפשר לה לקבל פיצויים כאילו שהיא פוטרה
אני אמנם לא גורם רישמי
אני יודע שחברים לעבודה שלי שעבדו כמובן מעל שנה , כן קיבלו פיצויים לאחר שעברו ללמוד בב"ש ... אבל תחכי כאן לעוד תגובות ... אני לא הכי מבין .
מעבר מפ"ת לאילת
על העובדת להתפטר כחוק ולציין במכתב ההתפטרות שסיבת ההתפטרות היא מעבר מגורים לאילת הנמצאת באזור פיתוח המרוחק יותר מ 40 ק"מ ממקום המגורים הנוכחי וממקום העבודה. אם היא עבדה לפחות שנה, היא תהיה זכאית לקבל פצויי פיטורים לאחר שתגור חצי שנה בעיר פיתוח. צילום של ספח ת.ז. ובו כתובת מגרוים באילת ותשלומי ארנונה באילת לתקופה של חצי שנה, צריכים להוות הוכחה מספקת לכך שהיא אכן עברה להתגורר באילת.