מעבר בין חברות קבלניות

מצב
הנושא נעול.

מיימיי2

New member
מעבר בין חברות קבלניות

מעבר בין חברות קבלניות
שלום רב. אני עובד בחברה שמספקת שרותי אוטסורסינג לחברה גדולה במשק. לאחרונה החברה יצאה בחוזה חדש ויש סיכיו שהחברה שבא אני עובד תפסיד ונעבור לחברה חדשה יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח עם תוכלו לענות לי עלהם. 1. עם אני ממשיך לעבוד ורק המעסיק שלי משתנה העם מגיעים לי פיציו פיטורים ומה עם שאר הזכויות הסוציאליות שלי, אני רוצה לציין שיש לנו עובדים שיש להם ביטוח מנהלים ויש כאלה שאין להם העם יש הבדל בדברים שמגיעים להם? 2. שמוע אומרת שאם החברה שתזכה תרצה שאנו נמשיך לעבוד בחברה אז הם יצתרכו לשלם לחברה הנוכחית "כופר" עלינו, העם זה חוקי והעם אני יכול לקבל את חלקי עם אני מחליט לא להמשיך לעבוד בעבודה הנוכחית. בתודה מראש מיימיי

שיר ורד

New member
תשובות

מעבר בין חברות קבלניות
שלום רב. אני עובד בחברה שמספקת שרותי אוטסורסינג לחברה גדולה במשק. לאחרונה החברה יצאה בחוזה חדש ויש סיכיו שהחברה שבא אני עובד תפסיד ונעבור לחברה חדשה יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח עם תוכלו לענות לי עלהם. 1. עם אני ממשיך לעבוד ורק המעסיק שלי משתנה העם מגיעים לי פיציו פיטורים ומה עם שאר הזכויות הסוציאליות שלי, אני רוצה לציין שיש לנו עובדים שיש להם ביטוח מנהלים ויש כאלה שאין להם העם יש הבדל בדברים שמגיעים להם? 2. שמוע אומרת שאם החברה שתזכה תרצה שאנו נמשיך לעבוד בחברה אז הם יצתרכו לשלם לחברה הנוכחית "כופר" עלינו, העם זה חוקי והעם אני יכול לקבל את חלקי עם אני מחליט לא להמשיך לעבוד בעבודה הנוכחית. בתודה מראש מיימיי
תשובות
1. מי שיחליט לגבי גורלך היא החברה הקבלנית בה אתה מועסק, הם צריכים להחליט האם לפטר אותך או להעביר אותך לתפקיד אחד אצלם מטעמם, אם תפוטר , יכול להיות שתהיה רשאי לעבוד אצל הקבלו הזוכה ואז יפתחו כל תנאי העבודה. 2. אם המעסיק בפועל ידרוש מהחברה הקבלנית הנוכחית והזוכה להשאיר את העובדים הנוכחיים, עדיין מתקיימים כל התנאים הללו, אבל יתכן שבעתיד תוכל לתבוע את המעסיק בפועלל ולטעון שבעצם היית עובד שלו ולא של החברות הקבלניות וההעסקה דרך חברות קבלניות היתה פיקציה ולכן יתכן ועל המעסיק בפועל יהיה לתת לך תנאי שכר והטבות כנהוג אצלו ולא כפי שהיה אצל חברות כח אדם. 3. אינך יכול להתערב בהסדרים שבין החברות ולקבוע האם הם חוקיים או לא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה